PDA

Zobacz pełną wersję : Czy to dobry wybór???

pkmh
17-10-06, 23:08
Witam.Mam pytanie czy odżywka którą mam zamiar kupic to bedzie dobry pomysł. Tytaj daje linka
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/manufacturers_id/12/products_id/47/products_name/trec-mass-xxl-2000g-40-porcji.html

Dodam że pomału kończe krete (zostało mi jeszcze na jakis tydzien) i odrazu chciałbym zaczas brac Mass XXL. Napiszcie czy to bedzie dobry pomysl i czy warto to kupic.Narazie chce kupic tylko 2000g bo nie mam wiecej kasy hehe pozdro

Kuba121
17-10-06, 23:28
Powinienes zastanowic sie jak szybka masz przemiane materii. Jak szybka to mysle, ze to bedzie dobry wybor. Jesli wolna, to cos z wieksza iloscia bialka (ok 50%).

Jose
17-10-06, 23:39
mass xxl to dobry gainer , jesli masz budowe endomorficzna to mozesz zlapac troche tluszczyku..
jednak pamietaj ze gainer to jedynie uzupelnienie diety wiec jesli masz braki wegli to sie nadaje..

wyszkowiaczek
18-10-06, 08:21
kup sobie wiecej tego gainera

_ADIN_
18-10-06, 19:49
Doradze Ci coś, nie kupuj tego, jedź do sklepu KULTURYSTYCZNEGO (nie sportowego) i kup sobie odzywke MEGA MASS firmy Weider, jest nieporównywalna z MASS XXL któro jest poprostu przereklamowane, pozdrawiam