Zobacz pełną wersję : Z czym gainer'a (bo nie z mlekiem) ?
Stachu1983
30-10-08, 22:49
Witam
Szybkie pytanie. Moze ktos mi poradzic z czym jesli nie z mlekiem mozna pic/jesc gainer'a? Mam taki problem, ze deliktanie mowiac nie przepadam za mlekiem a na opakowaniu produktu, ktory wlasnie zakupilem jest wyraznie napisane ze suplement nalezy rozpuszczac w mleku. Jest jakis sposob zeby zmienic jakos procedure i jakie sa tego ewentualne skutki?
Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc
slim shady
30-10-08, 23:06
mozesz jeszcze z wodą
Najlepiej w wodzie :) Mleka staraj sie w ogole nie pic.
*TERRORBLADE*
31-10-08, 09:52
dlaczego miałby unikać mleka ?? czyżby miałes okazje oglądac ten program o krowach które nie widziały pastwiska a daja mleko <lol> ;D
*A bo to ,że mleka nie lubi to osobna sprawa :)
pij z woda a wlasnie czemu niby mleka unikac ?! raczej wlasnie pic i to duzo ale nie tlustego ... a co do tego gainera to mozesz sobie jeszcze do mleka kakao wsypac jesli ci nie pasuje smak mleka ;] nawet do wody ale nie wiem jak bedzie smakowalo ;p bo ja lubie mlko ;]
ja pije gainera czekoladowego z woda i dosypuje kakao. jest inne w smaku i nie tak smaczne jak z mlekiem ale da sie na luzie wypic;)
Stachu1983
31-10-08, 18:26
Dzieki, sprobowalem z woda i kakao. Nie jest takie zle. Ale info na opakowaniu wychwalajace wyjatkowe walory smakowe produktu jest poprostu rozbrajajace :) Co do mleka - nie mam nic przeciwko produktom mlecznopochodnym, ktore jak najbardziej pochlaniam w duzych ilosciach. Ja tylko nie znosze smaku samego mleka.
Na moim gainerku True mass BSN producent napisał .."spożywaj z mlekiem , wodą lub ulubionym płynem do picia" , więc możesz poeksperymentowac z sokiem np.
mozna z tym i z tym kwstia gustu,
jest przeciez mleko 0% - w sumie jak woda ale jest,
roznica jedynie w smaku & minimalna w skl. odzywczych na rzecz mleka,
ok jak ktoś lubi mleko i może pić bo ja np po mleku mam cały dzień z głowy kibel i bule brzycha nie przyswajam tam tej laktozy czy kazeiny wiec gainer albo białko z woda i nie jest gorzej wogóle
zapytajnik
16-11-08, 16:10
mowisz ze nie lubisz smaku mleka...ale przciez jak masz gainera np. czekoladowego i zmierzasz go z mlekiem to wychodzi Ci zajebiste kakao;d kozak... sprobuj a jezeli nie przypadnie Ci do gustu to spokojnie mozesz to mieszac z woda;d