PDA

Zobacz pełną wersję : Rozstepy

Kolo91
29-10-08, 20:36
Witam wszystkich ponownie :P mam pytanie mianowicie przez ostatnie okolo 5 miesiecy robie ostry trening na mase przynajmniej sie staram... trening niby przynosi efekty z wagi 52 wskoczylem na 68 kilo przy zastosowaniu odzywek nitrobolon amino max 6800 cm3 z treca i jeszcze jakis tam aminokfasikow ale niestety zapomnialem jakich.... moj cel ? budowa malego niedzwiadka :P malego bo mam tylko 173 wzrostu chodzi glownie o potezne konczyny i w miare malej tkanki tluszczowej na brzuchu...rzezba ? coz narazie mnie nie interesuje ;) moze kiedys... choc na jesien planuje zrobic redukcje wiadomo jak karzdy chce dobrze wygladac przez lato :) ale dosyc o tym od jakiegos czasu gwaltownie pojawiac zaczely sie rozstepy w okolicach ud bicepsow oraz posladkow a nawet pod pachami...nie bardzo wiem co z tym robic czy mozecie mi cos poradzic ? chcial bym dalej rosnac szczegolnie ze juz niedlugo moje urodzin a wiadomo urodziny oznaczaja pieniadze pieniadze to kolejna porcja odzywek kolejna porcja odzywek to kolejna porcja masy :) przepraszam za bledy ort. prosze o rade

lg team
29-10-08, 20:44
idz do apteki i popros o srodek w kremie / masci na rozstepy dla kobiet w ciazy i stosuj na juz powstale,

ponadto po kazdej kapieli smaruj cale cialo oliwka dla dzieci - np bambino,

pomoze,

Kolo91
29-10-08, 20:49
dzieki a moze ktos ma jeszcze jakies rady jakies domowe sposoby ? slyszalem o jakims wcieraniu kawy gąbka.... to prawda jest ? :D

lg team
29-10-08, 20:55
no i trzymanie saszetki z rumiankiem pod pacha...

ogarnij sie chlopak...

Kolo91
29-10-08, 21:02
dobra warto bylo spytac nie :P ?

Młody
02-11-08, 12:11
z tego co słyszałem kremy nic nie dają(a tanie nie są) jedynie laser ale to niestety droga zabawa jest

pan.wiesiu
02-11-08, 12:22
Witam wszystkich ponownie :P mam pytanie mianowicie przez ostatnie okolo 5 miesiecy robie ostry trening na mase przynajmniej sie staram... trening niby przynosi efekty z wagi 52 wskoczylem na 68 kilo przy zastosowaniu odzywek nitrobolon amino max 6800 cm3 z treca i jeszcze jakis tam aminokfasikow ale niestety zapomnialem jakich.... moj cel ? budowa malego niedzwiadka :P malego bo mam tylko 173 wzrostu chodzi glownie o potezne konczyny i w miare malej tkanki tluszczowej na brzuchu...rzezba ? coz narazie mnie nie interesuje ;) moze kiedys... choc na jesien planuje zrobic redukcje wiadomo jak karzdy chce dobrze wygladac przez lato :) ale dosyc o tym od jakiegos czasu gwaltownie pojawiac zaczely sie rozstepy w okolicach ud bicepsow oraz posladkow a nawet pod pachami...nie bardzo wiem co z tym robic czy mozecie mi cos poradzic ? chcial bym dalej rosnac szczegolnie ze juz niedlugo moje urodzin a wiadomo urodziny oznaczaja pieniadze pieniadze to kolejna porcja odzywek kolejna porcja odzywek to kolejna porcja masy :) przepraszam za bledy ort. prosze o rade

przerwe sobie zrob tzn na sucho pocwicz. na rozstepy rady nie ma. jednak mozna je minimalizowac (kremy, masci, oliwki, balsamy, oklady z blota, ptasich kup i bog wie co jeszcze).
po prostu musisz dac skorze czas na rozciagniecie sie i tyle.

pozdr

Voice666
02-11-08, 16:54
Dokładnie, za szybko rośniesz. Nie jedz tyle tego, zrób sobie przerwę i poćwicz na sucho.
Skóra się rozciąga, ale w wolnym tempie, gdy rozciągnąć ją za szybko powstają rozstępy, a one zostają do końca życia.

respective
04-11-08, 06:51
ja mam rade na zapobieganiu powstawaniu rozstępów:
po treningu bierzesz kąpiel (najpierw ciepla, a potem zmieniasz wode na zimną)

ponadto: na istniejące rozstępy wiele nie zrobisz... maści na nie są drogie i mało skuteczne, a domowych sposobów skutecznych nie ma niestety...
a czy warto iść na jakieś laserowe zabiegi?

zapobiegaj powstawaniu nowych, a z czasem jak urośniesz powinno się wyrównać :)

adonis18
07-11-08, 13:21
dobre pytanie! - sog!