PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie dotyczące redukcji

tomala80
28-10-08, 19:14
Witam wszystkich. Od 7 miesięcy ćwiczę regularnie, a mój trening nastawiony jest na redukcję fatu. W ciągu tego czasu udało mi się go pozbyć aż(tylko) 12kg. Waga początkowa to 107kg. Jednocześnie jestem na diecie redukcyjnej, która nie przekracza 1500kal-przynajmniej się staram żeby tak było:smile: + witaminki, thermo fat burner i białko. Efekty tego są widoczne jak najbardziej ale...zauważyłem, że postęp stanął w miejscu. Mam jeszcze do pokonania następne 12 kg fatu (wtedy dojdę do wagi z przed 8 lat). Póki co od miesiąca waga pokazuje +2kg a w obwodach, nic się nie zmieniło jakby organizm się zawiesił. Do czerwca mam plan pozbyć się zbędnego tłuszczu a potem zacząć pracę nad budową masy. Może czas zmienić dietę, trening albo zmienić suple...sam już nie wiem w którą stronę pójść, a czas ucieka...Jakieś pomysły?:lol: pozdr.

slim shady
28-10-08, 19:25
robisz aeroby? podziel diete na 5 posiłkow, i nie podjadaj oraz odpowiednio sie odzywiaj, czasami leci wage szybko, czasami trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, średni powinienes spalac 1kg na tydzien

Rynju
29-10-08, 08:56
jest temat podwieszony o diecie na redukcje, poczytaj i porownaj do tego co ty stosujesz