PDA

Zobacz pełną wersję : Cykl masowy do oceny

kenylenin
28-10-08, 17:34
Witam. Proszę o ocene cyklu na mase. Wiek 24 lata. Waga 67 kilo ( straszne problemy z tyciem mimo diety ). Wzrost 178cm. Przebyte cykle: 2 . Pierwszy to meta i testosteron. Drugi cykl to 10 tyg na mecie i omie ( jprzyrost masy 4 kg, ale bardzo szybko masa spadła,pomimo ze cały czas utrzymywałem diete i uzupełniałem ją gain bolic 6000 ). Staż na siłowni ok 2 lat ( był juz okres ze podnosiłem 100, ale po spadku masy po cyklu spadek do 85 kg a więc bardzo duzy spadek, choć tylko na klate, reszta czyli plecy, bic, trip bez spadków siłowych.

Cykl:
1-4 tyg meta 15 mg ED
1-10 tyg testosteron prop 100mg E5D
6-10 tyg stanozolol 30mg ED

W trakcie cyklu osłonki, gain bolic 6000 ( jako ze mam problemy z przytyciem gainer nie zaszkodzi jako uzupełnienie diety ) po cyklu odblok w postacii Clomidu i dalej gainer + dieta. Mam nadzieje ze cykl jest ok i nie bedzie spadków jak wcześniej. Pozdrawiam i z góry dzieki za cenne rady.

lg team
28-10-08, 17:36
skad ty ten cykl wytrzasnales?

napisz jak sie odzywiasz w ciagu dnia?

kenylenin
28-10-08, 17:51
1posiłek
mleko 250 ml
płatki owsiane 90gr

2 posiłek
szynka indycza 15gr
pieczywo razowe 200gr
pomidor,cebula,papryka-dla smaku
2 plsterki sera

3 posiłek
Ryz 100g ( zamiennie ziemniaki, zeby ryż sie nie znudził )
Piers z kurczaka
sos z papryką i dodatkiem śmietany

4 posiłek przed treningowy
niestety pracuje w niezbyt ciekawych godzinach i dlatego zawsze
4 x pieczywo z szynką plus serem lub zamiennie do pieczywa ok 150 g twarogu

Trening

Po treningu
100 g gainer

30-40 min po treningu
Makaron 100gr lub 3 jajka ( zmieniam sobie zeby sie nie znudziło )
jogurt 150gr

wieczorny posiłek
Ryba lub zamiennie twaróg
owoc

Cykl wzałem z podwieszonych, jednak zmieniłem czas brania testost z co 2 na co 5 dni, ale rozłozyłem sobie to na 10 tyg zeby test mógł sie rozkręcic w organizmie. Jak co prosze o poprawki...

lg team
28-10-08, 17:55
nic dziwnego ze nie ma przyrostow jak dieta dla przecietnego goscia a nie dla osoby cwiczacej

twoja przerobka cyklu jest zla i nic nie da ze przdluzyl propa do 10 tygodni jak go wogole nie bedziesz czul

proponuje zmienic diete na lepsza dolozyc gainera + kreatyne cyklicznie i jechac minimum 6 miesiecy

wyniki beda bardzo zadowalajace

koksy pozniej dopiero jak ci waga skoczy

kenylenin
28-10-08, 17:59
Dzieki za rade. Spróbuje zmienic diete i dam do oceny. Z koksem mi sie nie spieszy,ma być dobrze wiec moge poczekac. Mam nadzieje ze coś sie wkoncu ruszy ...

lg team
28-10-08, 19:04
prawidlowe podejscie :)

pomeran
29-10-08, 01:44
z tym propem tez przegiołeś, testosteron propionian jest krótkim estrem czyli bierze sie go co dwa dni najdłużej co trzy