kenylenin
28-10-08, 17:34
Witam. Proszę o ocene cyklu na mase. Wiek 24 lata. Waga 67 kilo ( straszne problemy z tyciem mimo diety ). Wzrost 178cm. Przebyte cykle: 2 . Pierwszy to meta i testosteron. Drugi cykl to 10 tyg na mecie i omie ( jprzyrost masy 4 kg, ale bardzo szybko masa spadła,pomimo ze cały czas utrzymywałem diete i uzupełniałem ją gain bolic 6000 ). Staż na siłowni ok 2 lat ( był juz okres ze podnosiłem 100, ale po spadku masy po cyklu spadek do 85 kg a więc bardzo duzy spadek, choć tylko na klate, reszta czyli plecy, bic, trip bez spadków siłowych.
Cykl:
1-4 tyg meta 15 mg ED
1-10 tyg testosteron prop 100mg E5D
6-10 tyg stanozolol 30mg ED
W trakcie cyklu osłonki, gain bolic 6000 ( jako ze mam problemy z przytyciem gainer nie zaszkodzi jako uzupełnienie diety ) po cyklu odblok w postacii Clomidu i dalej gainer + dieta. Mam nadzieje ze cykl jest ok i nie bedzie spadków jak wcześniej. Pozdrawiam i z góry dzieki za cenne rady.
Cykl:
1-4 tyg meta 15 mg ED
1-10 tyg testosteron prop 100mg E5D
6-10 tyg stanozolol 30mg ED
W trakcie cyklu osłonki, gain bolic 6000 ( jako ze mam problemy z przytyciem gainer nie zaszkodzi jako uzupełnienie diety ) po cyklu odblok w postacii Clomidu i dalej gainer + dieta. Mam nadzieje ze cykl jest ok i nie bedzie spadków jak wcześniej. Pozdrawiam i z góry dzieki za cenne rady.