Zobacz pełną wersję : 4 cykl saa
Witam,
Prawie 20 lat, staz na siłce 4 lata, za soba mam mase odzywek...z saa 2 cykle po 100 metki i teraz jestem na cyklu z 2 flkonow propa z DB PHARMA plus 100 metki ruskiej...
Dieta, tening jest wiec spokojnie..
Jakie srodki na 4 cykl, chodzi mi o dobra mase...niezalazy mi na szybkiej wodnistej masie ciala...ze tak powiem, preferuje mnijesze przyrosty ale dobre jakosciowo i na stale
Czekam na Wasze sugestie
1-6 npp
1-8 enan
5-10 wins
bardzo dobre polaczenie
jesli chcialbys nie co wiecej masy zrobic:
1-4 meta
1-6 npp
1-10 enan
7-12 wins
mimo mety i enana w cyklu miesien bedzie suchy i trwaly
oki, to tak...
prosze rozwin mi skrot npp...(dziekuje)
a co sadzisz o boldku?
jaki winstrol masz na mysli, szoty, tabsy?
krotka deka - superka
wins raczej tbl skoro bys lecial npp w inj e2d juz weic sporo kluci ajuz by bylo,
jesli chcialbys nie co wiecej masy zrobic:
1-4 meta
1-6 npp
1-10 enan
7-12 wins
mimo mety i enana w cyklu miesien bedzie suchy i trwaly
Bardziej sklonilbym sie do tego cyklu...jakie dawki proponowalbys do tego i jakie oslonki,odblok po cyklu?
1-4 meta 25mg ed
1-6 npp 50mg e2d
1-10 enan 250mg e4d
7-12 wins 30mg ed
jak na ten staz i przebyte cykle to marna waga, chyba ze masz super definicje...
zaczynalem od zera...uwierz naprawde od zera!
od tam tego czasu wiele zmienilaem na lepsze...waga jest niska, rzezba znakomita...i sila naprawde wysoka jak do mojej wagi i to mnie cieszy!
dlatego dalej szukam masy, dobrej masy...co mi po tym, zeby przywalic pare paczek omy jak polecaja kumple z silki hehe...lepiej mniej masy ale dobrej
nom...moj organizm reaguje na wszelkie typu srodki tak, ze nie buduje kolosalnej masy...mi glownie wchodzi to tak, ze rosnie sila i wytrzymalosc na treningu a obwody zwiekszaja sie proporcjonalnie...kazde 2kg masy wiecej to u mnie w bicku 1cm wiecej
to ile juz przybrales od tego zero co pisales?
hmm...pamietam, ze jak zaczalem cwiczyc to mialem 60kg wagi przy duzym wzroscie...jestem wysoki...teraz tez przy wadze 80kg i wzroscie 185cm moze ci sie wydawac "bozy jaki kosciotrup" i wiekszosci sie tak wydaje, a uwierz ze tak nie jest..nikt nie wierzy w to co pokazuje moja waga, a jednak jest tak jak pokazuje...waze malo, ale nie wygladam
Prezydent_1c
28-10-08, 16:57
Podaj rekordy jakieś bo jestem ciekawy siły twojej.
wiec tak przy wadze 80kg...
wyciskam na klatke, na plaskiej 140kg - uwazam ze to bardzo dobry wynik, przy mojej masie i wzroscie, ogolnie dlugich konczynach...
czego innego nie mierze...mamy na silce 160kg obciazenia...na martwy to biore lekko...
zalezy mi na tym, aby tak zostalo i dalej szlo...znam ludzi co przy wadze 120kg zledwoscia swoja wage wyciskaja...
Chciałem coś doradzić ale nie zdążyłem, wszystkie propozycje wymienione wyżej mi się podobają.
Arpax - dobre podejście :)