PDA

Zobacz pełną wersję : Zacznij grac! Mozesz tylko zyskac :)

PSK
28-10-08, 12:54
Witam wszystkich uzytkownikow tego forum. Ten temat jest kierowany dla ludzi ktorzy mieli juz stycznosc z pokerem jak i tych ktorzy jeszcze w pokera nigdy nie grali. Mianowicie nie wiem czy wiecie ale istnieje pewnego typu szkola pokera w ktorej mozemy sie nauczyc grac a co za tym idzie zarabiac pieniadze. Daja nam oni 50$ kapitalu startowego i mozliwosc ugrania bonusu 100$. Ale jest jeden problem trzeba rozwiazac quiz aby dostac pieniadze. Rozwiaze dla kazdego z osobna ten quiz jezeli podacie moj nick w formularzu rejestracyjnym PokerStrategy. Wystarczy sie zarejestrowac podac moj nick PISAK89 i napisac do mnie na numer gg 7671156(czesto niewidoczny). Jezeli wszystko wykonacie poprawnie wtedy przystapimy do rozwiazywania quizu(no limit).
Poprostu wchodzisz na strone www.pokerstrategy.com (http://www.pokerstrategy.com). Rejestrujesz sie podajac moj nick(PISAK89) pozniej rozwiazujemy quiz i 50$ wplywa na twoje konto pokerowe. :) Nie zostaje mi nic innego jak zaprosic was do korzystania z tej promocji jaka daje nam PokerStrategy.

Sosna91
07-11-08, 16:25
a Ty duzo na poleconych zarabiasz? :)

PSK
07-11-08, 18:04
Nie duzo ale zawsze cos. :)

addd
19-11-08, 11:11
a ile można wiedzieć przynajmniej w przybliżeniu ?

PSK
16-12-08, 01:34
Zalezy. Za kazdego kto otrzyma pieniadze dostaje przewaznie 10$. Moge dostac max 100$. Ale musialby ktos dosc duzo grac ;). Zapraszam do korzystania z promocjii.