Zobacz pełną wersję : Pierwszy cykl na mono
Witam
Planuje po nowym roku rozpocząć pierwszy cykl na monohydracie krety. Posiadam już 4,5 kg Gain Fast'a. Chce kupić kreatyne 1250mg z Olimpu. Do tego BCAA i jakąś glutamine. Cykl na mono ma trwać 6 tyg. I pytanie czy zda egzamin?
dexterinio
28-10-08, 11:55
Według mnie zda i bedzie calkiem dobrym rozwiazaniem.
grzechu-82
28-10-08, 23:02
BCAA i glutamina nie są niezbędne przy cyklu na krecie ja je biorę raczej podczas redukcji
Że nie są niezbędne to wiem ;) Planuje zakończyć mono po 6 tygodniach, a BCAA i glute z dwa trzy później. Gainer dokąd starczy
Jak na pierwszy cykl na krecie to najlepiej wybrales.
Glutamine czy BCAA mozesz brac zawsze nawet gdy nie masz cyklu na krecie. Pozdro!
no ja bym proponowal bcaa razem z jakims hmb po cyklu na podtrzymanie i dozuc witaminy co prawda w gain fascie sa ale lepiej dozucic
spokojnie jakiś vitaminer będzie ;) W miare znam się na odżywkach ale nie mam praktyki dlatego się wcześniej pytam i doradzam
NIKOLIS 168
29-10-08, 20:52
mono +gain - cykl
podtrzymanie BCAA+glutamina. Powinno byc ok.
Rozpisałem sobie sposób dawkowania, proszę o korekte ;)
Rozpiska
Kreatyna
Dni trningowe 4 kapsy rano na czczo i 4 po treningu
Dni nie treningowe 4 kapsy rano na czczo
L-glutamina
Dni treningowe 5g po treningu i na 5g na noc
Dni nietreningowe 5g na noc (brać coś jeszcze??)
BCAA - chyba wezmę Olimp BCAA mega caps 1100
Dni treningowe 3 kapsy rano 3 kapsy przed treningiem i 3 na noc
Dni nietrenigowe 3 kapsy rano i 3 na noc
bcaa z olimpa ponoc dobre jest, ale z treca lepsze, osobiscie bralem z vitalmaxa i nie narzekałem.
co do cyklu i takiego zestawu jak podales to b. ładnie i powinno ostro Cię kopnąć ;] przyrostow.
btw rozpiska co do brania odzywek jak najbardziej OK.
Oczywiście sog ;)
A jaką glute polecacie?
NUTRABOLICS Glutabolic
SYNTRAX GLU
albo bcca xtra nowy produkt activlab bcca razem z gluta w bardzo dobrej cenie
Fajny ten BCCA xtra. Pomyślę nad nim ;)
Z pewnych przyczyn musiałem sobie zrobić przerwę w ćwiczeniu, a gdy po powrocie się rozkręcałem to skręciłem staw skokowy ;/
Więc gdy wyleczę nogę, po okresie rozruchu, planuje ruszyć z cyklem ;)
Jak myślicie może by coś dorzucić? Zaznaczam, że nie chce by to było HMB albo Nitrobolon :P