PDA

Zobacz pełną wersję : NO-Xplode jest dobre???

paco
27-10-08, 19:02
Witam chciałbym uzyskac informacji na temat tej odżywki czy jest ona warta uwagi ??

paco
27-10-08, 19:19
Witam chciałbym uzyskac informacji na temat tej odżywki czy jest ona warta uwagi ??
co powiecie zeby połączyc to z krealkanmi i baiłkiem ??? czy moze cos jeszcze??

simonides
27-10-08, 19:29
Takie wypełnianie profilu jest nic nie warte. Podaj staż, przebyte cyklę, cel i ilość pieniędzy jakimi dysponujesz. Czy trzymasz dietę itp. Najpierw miska później suple.

Krealkanami ? Chodzilo Ci o KreAlkalyn ? Tak można to z tym połączyć aby zwiększyć efekt - No Xplode to NO Booster który sam w sobie nie zbyt dużo kretki. Białko się bierze według braków w diecie, poza tym jest pomocne (niezbedne) w budowaniu mieśnia.

Odpowiedz na pytania to coś poradzimy.
Pozdrawiam

paco
27-10-08, 19:40
a wiec tak diete staram sie trzymac starz 2 lata ale teraz miałem rok przewy jak cwiczyłme brałem nitobolon krealkany białko teraz chcem poćwiczyc na sucho a za jakies 3 miesiace cos wziac pieniadze jakimi dyysponuje to 1000-1500 zł

simonides
27-10-08, 19:56
No to ładnie. To jeżeli masz tak budżet to bym szedł na całość i zrobił sobie porządny cykl, mianowicie.

Albo BSN MASS STACK (NO XPLODE, cell mass, NITRIX) do tego aminy, białko i gainer i glutaminka na regeneracje.
Albo cykl na produktach Controlled Labs - ostatnio przezywam fascynacje ta firma bo znalazlem cos co na mnie "działa". Polecam produkty tej firmy - GLYCERgrow, Green magnitude itp. Cykl mógłby być na takim zestawie -
http://www.testosterone.pl/product_info.php/products_id/1375/White-Flood-+-Green-Magnitude-COMBO.html
i do tego "stały pakiet" czyli to co wyzej. Możesz zastąpić to Xpandami które też nieźle daja ale slyszalem że te nowe są słąbsze od poprzedników.
Tu masz swojego Mass stack
http://www.testosterone.pl/product_info.php/cPath/0_70/products_id/965/BSN-Mass-Stack-AVPT.html
Glutaminę polacałbym GLUTABOLIC ze stajni nutrabolics, aminy mogą być od Treca. Białko z cytosportu na przykłąd bądź syntraxa (jem teraz, tanie i dobre). Gainerek to Mutant mass z PVL -179 zł/6,8 kg. Do tego można dołączyć dużo rzeczy ale po co tak szastać kasą. Po cyklu też trzeba bedzie cos kupic.
Cenowo -
Glutamina - 100 zł
Aminy 69 zł
Mass stack 399 zł
Białko 140 zł
Gainer 169 zł
Daje to nam 877 zł

--------------------------
EDIT
Cel to masa ?

skajłoker
27-10-08, 20:15
w tym przypadku zainwestowałbym w jakieś białko powyzej 90procent bo w gainerze ejstt juz duzo wegli takie białko dostaniesz 2kg na 200zł pozdro

simonides
27-10-08, 20:22
No jo, to już zależy co tam se kupi czy mieszankę czy jakieś inne białka.

paco
27-10-08, 21:00
dzieki za pomoc tak interesuje mnie czysta masa miesnowa