Zobacz pełną wersję : NO-Xplode jest dobre???
Witam chciałbym uzyskac informacji na temat tej odżywki czy jest ona warta uwagi ??
Witam chciałbym uzyskac informacji na temat tej odżywki czy jest ona warta uwagi ??
co powiecie zeby połączyc to z krealkanmi i baiłkiem ??? czy moze cos jeszcze??
Takie wypełnianie profilu jest nic nie warte. Podaj staż, przebyte cyklę, cel i ilość pieniędzy jakimi dysponujesz. Czy trzymasz dietę itp. Najpierw miska później suple.
Krealkanami ? Chodzilo Ci o KreAlkalyn ? Tak można to z tym połączyć aby zwiększyć efekt - No Xplode to NO Booster który sam w sobie nie zbyt dużo kretki. Białko się bierze według braków w diecie, poza tym jest pomocne (niezbedne) w budowaniu mieśnia.
Odpowiedz na pytania to coś poradzimy.
Pozdrawiam
a wiec tak diete staram sie trzymac starz 2 lata ale teraz miałem rok przewy jak cwiczyłme brałem nitobolon krealkany białko teraz chcem poćwiczyc na sucho a za jakies 3 miesiace cos wziac pieniadze jakimi dyysponuje to 1000-1500 zł
No to ładnie. To jeżeli masz tak budżet to bym szedł na całość i zrobił sobie porządny cykl, mianowicie.
Albo BSN MASS STACK (NO XPLODE, cell mass, NITRIX) do tego aminy, białko i gainer i glutaminka na regeneracje.
Albo cykl na produktach Controlled Labs - ostatnio przezywam fascynacje ta firma bo znalazlem cos co na mnie "działa". Polecam produkty tej firmy - GLYCERgrow, Green magnitude itp. Cykl mógłby być na takim zestawie -
http://www.testosterone.pl/product_info.php/products_id/1375/White-Flood-+-Green-Magnitude-COMBO.html
i do tego "stały pakiet" czyli to co wyzej. Możesz zastąpić to Xpandami które też nieźle daja ale slyszalem że te nowe są słąbsze od poprzedników.
Tu masz swojego Mass stack
http://www.testosterone.pl/product_info.php/cPath/0_70/products_id/965/BSN-Mass-Stack-AVPT.html
Glutaminę polacałbym GLUTABOLIC ze stajni nutrabolics, aminy mogą być od Treca. Białko z cytosportu na przykłąd bądź syntraxa (jem teraz, tanie i dobre). Gainerek to Mutant mass z PVL -179 zł/6,8 kg. Do tego można dołączyć dużo rzeczy ale po co tak szastać kasą. Po cyklu też trzeba bedzie cos kupic.
Cenowo -
Glutamina - 100 zł
Aminy 69 zł
Mass stack 399 zł
Białko 140 zł
Gainer 169 zł
Daje to nam 877 zł
--------------------------
EDIT
Cel to masa ?
w tym przypadku zainwestowałbym w jakieś białko powyzej 90procent bo w gainerze ejstt juz duzo wegli takie białko dostaniesz 2kg na 200zł pozdro
No jo, to już zależy co tam se kupi czy mieszankę czy jakieś inne białka.
dzieki za pomoc tak interesuje mnie czysta masa miesnowa