PDA

Zobacz pełną wersję : Z czym najlepiej brać kreatyne na mase??

buzek78
15-10-06, 23:09
Witam mam 17lat 175cm wzrostu i ważę 73kg, od ponad roku trenuje kulturystykę.
Od września biore gainera Sports One typu Extra Mass za 15 dni kończy mi się cykl z nim,kupuje później innego Gainera firmy Trec Magnum 5000 4kg na cały Listopad i mam pytanie:
a mianowicie mam jeszcze 180 kapsułek firmy Olimp Anabolic Amino 5500 Mega Caps i chciałem połączyć te kapsułki z gainerem który traktuje jako uzupełnienie diety (moich zazwyczaj 5-6 posiłków dziennie,biore 150gram dziennie) i chciałem zapytać o jakich porach i w jakich ilościach najlepiej brać ten anabolic amino przy mojej wadze?!
Drugie moje pytanie:
W grudniu zaczynam pierwszy cykl z kreatyną mam już zakupione Firmy Trec Creapure;500gram+Dextroza i chciałem zapytać czy sama Kreatyna z Dextrozą wystarczy bo słyszałem żę kreatyna najlepiej się przyjmuje z HMB to więc moge brać Kreatyna z Dextrozą i HMB naraz?? czy lepiej Kreatyna z Dextrozą i L-Glutamine T6?? Zależy mi na przybraniu jak największej masie!

tomek.
16-10-06, 07:22
jak juz masz aminokwasy to rano po przebudzeniu i po treningu

kreatyna z dekstroza może być
hmb i glutamine olej, zostaw sobie kasę na coś lepszego

pey
16-10-06, 11:32
kreatyna+dextroza+L-glutamina+tauryna :cool:

buzek78
16-10-06, 18:34
No dobra to już wiem o jakich porach brać amino w dni treningowe tylko w jakich ilościach i o jakich porach brać w dni nietreningowe oprócz rana oczywiście???

Jose
16-10-06, 19:53
ja bym bral 3 razy dziennie, z rana naczczo , po poludniu i przed snem...

u.waw.pl
16-10-06, 20:03
hades w treningowe dni dwa razy na dzień ? Przecież największy katabolizm jest w nocy i na treningu, więc przydałoby się jeszcze dodatkowo wziąć przed treningiem i przed snem.

buzek78
16-10-06, 20:38
Dobra jak brać te aminokwasy to już wiem a teraz ile kapsułek brać na jeden raz, bo będę brał 3 razy dziennie. :mrgreen: