Zobacz pełną wersję : jedzenie przed snem
Witam. Mam taki problem ze czesto pracuje do 22 i wracam do domu glodny.. Ma ktos jakis pomysl co powinienem zjesc zeby choc troche zabic glod a nie przesadzic z tluszczem itp?
Niezastapiony serek wiejski, pol kostki twarogu, tunczyka.
chudy twarog, tunczyk, odzywka bialkowa
Ja wieczorem przed snem pochłaniam jogurt, banana lub około pół kostki twarogu zależy od dnia, sęk w tym żeby urozmaicać sobie posiłki.
twarig chudy tak, jogurt naturalny ujdzie,
banan nie,
a co sadzicie na ryz,jogurt naturalny i truskawki w wieczorowej porze ( dieta na mase) ??????
a co sadzicie na ryz,jogurt naturalny i truskawki w wieczorowej porze ( dieta na mase) ??????
To sa wszystko weglowodany.
Na noc dostarczamy ich jak najmniej, chyba ze problem tluszczu na brzuchu Ciebie nie dotyczyl nigdy.
Na noc bialko. Tyle.
to co jesc jako sam bialko??
twaróg, ser biały, jejecznica, jaja, ryba itp Już koledzy wcześniej napisali
Jaja? Na noc?! ^^ Predzej na śniadanie...
Na noc białko kazeinowe j/w najlepszy bedzie twaróg chudy.
paweleeekkk
29-10-08, 00:20
Jaja? Na noc?! ^^ Predzej na śniadanie...
A co w tym złego?
jaja/twarog na noc
twarog bo kazeine zawiera a jaja golnie to najlepsze zrodlo bialek bo maja bardzo zroznicowane aminokwasy w skaldzie
Ja zamieniłem niedawno płatki owsiane z rana na wieczór a jajka z wieczora na rano bo mi to nie służyło. Przybywało, ale w brzuchu.
platki owsiane na wieczor raczej nie bo one wolno wchlanialne wegle maja;d
o kurcza to widzę że kozak jesteś. Po jajkach na kolacje Ci bemben rośnie a po płatkach owsianych nie? lol:P
Nie powinno sie jesc 2 godz. przed snem, ale najlzejsze sa platki owsiane na wodzie z dodatkiem miodu
nie mleku mleko na noc i produkty mleczne nie sa wskazane zakwaszaja
owsiane + jajka z rana,
na wieczor mozna same bialka ale sa dobre zamienniki ktore juz wymienione wiec nie ma co kombinowac...