PDA

Zobacz pełną wersję : xpand

PitBull1991
23-10-08, 20:42
Leciałem wcześniej na mono i rezultaty były zaskakujące..;)
Myślałem na xpandem...Po wypowiedziach odżywa jest podobno rewelka...
Proszę o pomoc..

mały huba
23-10-08, 22:34
Jeśli efekty były dobre proponuję Ci powtórzyć cykl na monohydracie.
Efekty będą wciąż dobre, a staki zostaw sobie na później. W zamian tego proponuję abyś obkupił się w zestaw witaminowy(np.Universal daily formula)
kwasy omega(firma olimp ma bardzo ekonomiczne) oraz ZMA zwykłe bądź połączenie chela mag o chela cynk z olimpu.
Możesz pokombinować też z jakimś tribulusem i karnozyną żeby poprawić samopoczucie i ograniczyć stres treningowy ;)

lg team
24-10-08, 18:22
xp jest ok

smak orange numer 1

PanT
12-11-08, 14:49
Witam. Nie chcialem zakladać nowego tematu więc spytam tutaj. Lepsze jest XPand w proszku czy w tabletkach ? Zarzucam link do przypadkowych aukcji aby przybliżyć o co mi chodzi. I czy po 2 cyklach z Gainerem Vitalmaxa śmialo mogę brać tego XPanda w wieku 16,5 lat ? Pozdrawiam i prosze o odp.

Link:
http://www.allegro.pl/item476117431_dymatize_xpand_energized_820g_5_grat isow.html (w proszku)
http://www.allegro.pl/item472886061_mega_wyprzedaz_xpand_240_caps_bodyfa st.html (tabletki)

adonis18
12-11-08, 16:46
wrzuć na luz ziomuś spokojnie i powoli. jak mono ci dobrze wchodzi do zrób jeszcze ze 2 cykle na tym. xp na bank cie klepnie ale jeszcze go nie bierz dopiero jak mono przestanie
elo

CMP
12-11-08, 17:13
I czy po 2 cyklach z Gainerem Vitalmaxa śmialo mogę brać tego XPanda w wieku 16,5 lat ? Pozdrawiam i prosze o odp.
O jakich cyklach mowisz?

PanT
12-11-08, 18:01
Chodzi mi oto, że zjadlem dwa wiadra Gaineru z Vitalmaxa a kiedyś zrobilem jeden cykl na krecie Olimpu. Mogę inwestować w tą XPande ?

CMP
12-11-08, 18:09
To raczej jest jeden cykl a nie dwa jak piszesz wyzej. Nie warto inwestowac w xp bo za malo cykli masz na mono. Zrob jeszcze min. 1 cykl na mono pozniej mozesz pojechac jablko+mono a dopiero pozniej jak tak bardzo chcesz tego xpanda. Chociaz znam typow co od razu biora sie za stacki jak np HP. i nie wychodza na tym dobrze. pzdr

Rickey
12-11-08, 19:52
Na gainerze nie robi się cykli. Możesz go brać cały czas. Jest on przeznaczony do uzupełniania diety, ale nie do jej zastąpienia. Jeśli mialeś dopiero 1 cykl na mono i dobrze klepało to go powtórz ( możesz zarzucić mono innej firmy) lub połącz mono+jablko. XP zostawiłbym na razie w spokoju. Jeszcze przyjdzie na niego czas.
Pozdro

PanT
13-11-08, 06:38
No spoko dzięki za pomoc tak zrobię. A moglibyście polecić jakieś jablko i mono w które warto zainwesotać i które przyniesie trochę wyglądu i sily ? Pozdrawiam i oczywiście SOGi lecą.

pimols
13-11-08, 15:04
z monohydratow polecam mono creapure universala albo mono z perfecta ew jak slabo z hajsem to vitalmax zly nie jest z tcmow z olimpa slyszalem ze spelnia zadanie:)