Zobacz pełną wersję : xpand
PitBull1991
23-10-08, 20:42
Leciałem wcześniej na mono i rezultaty były zaskakujące..;)
Myślałem na xpandem...Po wypowiedziach odżywa jest podobno rewelka...
Proszę o pomoc..
Jeśli efekty były dobre proponuję Ci powtórzyć cykl na monohydracie.
Efekty będą wciąż dobre, a staki zostaw sobie na później. W zamian tego proponuję abyś obkupił się w zestaw witaminowy(np.Universal daily formula)
kwasy omega(firma olimp ma bardzo ekonomiczne) oraz ZMA zwykłe bądź połączenie chela mag o chela cynk z olimpu.
Możesz pokombinować też z jakimś tribulusem i karnozyną żeby poprawić samopoczucie i ograniczyć stres treningowy ;)
xp jest ok
smak orange numer 1
Witam. Nie chcialem zakladać nowego tematu więc spytam tutaj. Lepsze jest XPand w proszku czy w tabletkach ? Zarzucam link do przypadkowych aukcji aby przybliżyć o co mi chodzi. I czy po 2 cyklach z Gainerem Vitalmaxa śmialo mogę brać tego XPanda w wieku 16,5 lat ? Pozdrawiam i prosze o odp.
Link:
http://www.allegro.pl/item476117431_dymatize_xpand_energized_820g_5_grat isow.html (w proszku)
http://www.allegro.pl/item472886061_mega_wyprzedaz_xpand_240_caps_bodyfa st.html (tabletki)
wrzuć na luz ziomuś spokojnie i powoli. jak mono ci dobrze wchodzi do zrób jeszcze ze 2 cykle na tym. xp na bank cie klepnie ale jeszcze go nie bierz dopiero jak mono przestanie
elo
I czy po 2 cyklach z Gainerem Vitalmaxa śmialo mogę brać tego XPanda w wieku 16,5 lat ? Pozdrawiam i prosze o odp.
O jakich cyklach mowisz?
Chodzi mi oto, że zjadlem dwa wiadra Gaineru z Vitalmaxa a kiedyś zrobilem jeden cykl na krecie Olimpu. Mogę inwestować w tą XPande ?
To raczej jest jeden cykl a nie dwa jak piszesz wyzej. Nie warto inwestowac w xp bo za malo cykli masz na mono. Zrob jeszcze min. 1 cykl na mono pozniej mozesz pojechac jablko+mono a dopiero pozniej jak tak bardzo chcesz tego xpanda. Chociaz znam typow co od razu biora sie za stacki jak np HP. i nie wychodza na tym dobrze. pzdr
Na gainerze nie robi się cykli. Możesz go brać cały czas. Jest on przeznaczony do uzupełniania diety, ale nie do jej zastąpienia. Jeśli mialeś dopiero 1 cykl na mono i dobrze klepało to go powtórz ( możesz zarzucić mono innej firmy) lub połącz mono+jablko. XP zostawiłbym na razie w spokoju. Jeszcze przyjdzie na niego czas.
Pozdro
No spoko dzięki za pomoc tak zrobię. A moglibyście polecić jakieś jablko i mono w które warto zainwesotać i które przyniesie trochę wyglądu i sily ? Pozdrawiam i oczywiście SOGi lecą.
z monohydratow polecam mono creapure universala albo mono z perfecta ew jak slabo z hajsem to vitalmax zly nie jest z tcmow z olimpa slyszalem ze spelnia zadanie:)