Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : storm shock terapy ......

Młody
22-10-08, 12:05
witam jem teraz storma i shock terapy l-karnityne, krete mono, glutaminę.
Jem to następująco
na czczo storm
30min przed treningiem l-karnitynę, shock terapy
30min po treningu kretę mono z glutaminą.
Jem po treningu mono żeby zaoszczędzić sztorma bo niestety ostatnio gorzej u mnie z pieniążkami. może tak być jak jest ?

kamilaguna
22-10-08, 12:15
Moze tak byc ale mysle ze bardzo dobrze bys zrobil i lepszy by byl efekt gdybys zamiast mono kupil sobie CM3 kosztuje 42zl 180 kapasow. Dawkowal bys sobie po 4 kapsy po treningu,satrczylo by Ci na 40 dni. Ja sam teraz jestem na zestawie Xpand + CM3 + Glutamina i musze powiedziec ze ejstem bardzo zadowolony choc to dopiero dzisiaj minal pierwszy tydzien.

Młody
22-10-08, 12:33
kreatyna stoi na mojej pułce już od 2-3 miesięcy i po prostu jem ją bo jem :P heh Gdybym kupował cały zestaw to pewnie bym kupił zupełnie co innego do storma i shocka

kamilaguna
22-10-08, 12:42
Ale wiedz ze Mono nie jest zalym rozwiazaniem po treningu w Twoim cyklu tylko lepszym by bylo CM3 a ze zadales pytanie to staralem Ci sie na nie dobrze odpowiedziec.

Młody
22-10-08, 13:29
rozumiem spoko tylko tak by stała do przeterminowania zjem ją do końca jak już zaczołem zobaczymy co z tego wyjdzie

kamilaguna
22-10-08, 15:29
no tak amsz racje a pozniej zrob sobie z miesiac przerwy od kreatyny i wejdz sobie na jakis pozadny cykl:) pozdrawiam

Młody
22-10-08, 20:44
Ja ogólnie żadko kupuje kreatynę nie jestem do niej przekonany uważam że wpompowuje wodę i po odstawieniu woda schodzi. Wolę amino hmb glutaminę gainerki.