Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : trening-klatka

pawel91lodz
20-10-08, 21:38
Witam szykuje się do cyklu ze storma mam jedno pytanie co do samego cyklu storma można z czymś połączyć oprucz z shokiem? albo czym go ewentualnie zastąpić zależy mi na maksymalnej sile na masie wogule.
może nitrix? potrzebuje też możliwie najlpepszy plan na siłe barki trip bic i
plecy mam już obmyślone a zastatanwaim się nad klatką słyszałem o treningu niemckich sztangistów ale nigdzie nie moge go znaleść albo zastosować połączenia typy klatka +tirp
pozdr.

podpowie ktos cos?

Paton
21-10-08, 23:30
do storma dodaj jakiego kolwiek NO boostera chodz nie ukrywam ze shock jest najlepszy ze stormem. Trening na barki szukaj pod haslem "godzilla" reszty parti rob poprostu treningiem na sile pozatym nie mozesz trenowac opytmalnie kazdej parti to grozi przetrenowaniem rob je pokolei. Co 4tyg, Pozdrawiam

pawel91lodz
22-10-08, 15:12
no ok to zostane przy shocku, ale nie kumem jednego dawkuje rano strom przed trenem shock i po storm to czemu pucha shocka waży 1000 gr
ze stroma 756 gr moge zrobić maks 5 tygodniu i tyle chce u mnie 5 tygodni to jest 20 treningów no to jeżeli mam zjesć 20 gr przed każdym to wychodzi że 400 wystarczy i teraz moje pytanie jak odstawiam storma to shocka jem dalej czy poprostu kupuje mniejszą puche, która jak zauważyłem w necie znacznie ciężej kupić

Paton
22-10-08, 17:04
musisz sie przygotowac do cyklu i miec tyle ile potrzebujesz, w razie potrzeby dokupic lub zastapic mala pucha czegos innego o zblizonym dzialaniu. Ale to nie dzial suplementy. Przenosze

pawel91lodz
23-10-08, 14:59
kupiłem dzisiaj storma jest ok, koleś który mi to sprzedawał polecił mi żebym połączył z fast wichem co tymmyślicie?

pawel91lodz
26-10-08, 16:35
widze że wszyscy się garną do pomocy......