PDA

Zobacz pełną wersję : BCAA jako drugi cykl?

lityn
19-10-08, 00:14
witam. mialem sobie kupic mas xxl ale braklo mi troche kasy wiec mam takie zapytanko czy aminikwasy takie jak ANABOLIC BCAA TREC 15Okap bedzie dobrym rozwiazaniem na drugi cykl? i czy 150 kap starczy mi na 3-4 tygodnie cylku? link do supla http://allegro.pl/item455295771_anabolic_bcaa_trec_15okap_aminokwasy _budujace.html

a moze kupic innej firmy albo innego supla? czekam na odp.

lityn
19-10-08, 00:25
nie moge juz edytowac powyzszego posta wiec pisze pod nim. martwi mnie zdanie napisane pod tym suplem ze jest on przeznaczony dla osob ktore bardzo ciezko trenuja..... oczywiscie przykladam sie do treningow ale sam nie wiem o co tym myslec... mam powody do obaw ?

HANS
19-10-08, 00:41
Drugi cykl?? Aminokwasy i mass xxl możesz brać nawet cały rok na nich sie nie robi cykli to nie kreatyna

slim shady
19-10-08, 00:45
na Bcaa nie robi sie cyklow, mozesz wcinac je cały rok, zobacz na dawkowanie i policz na ile Ci starcza, nie jest koniecznoscia stosowania w dni nietreningowe, a takiego zdania nie masz co sie obawiac :P Pozdro

lityn
19-10-08, 17:18
ale moge je brac takze w dni nietreningowe? czy lepiej tylko w dni treningowe?

slim shady
19-10-08, 17:20
mozesz tu chodzi raczej tylko o oszczednosc kasy :P

lityn
19-10-08, 17:24
dziex za odpowiedzi :) SOG'i polecialy. a i jeszcze jedno pytanie na przyszlosc. lepsza sa aminokwasy czy dozbierac troche kasy i kupic jakies bialko? np mas xxl?

TazeR
19-10-08, 17:30
A nie lepiej BCAA Olimpa ? http://sklep.fbb.pl/bcaa tu masz promocje kupujesz 2, 1 gratis

Mass xxl to Gainer. A białko kup sobie jezeli masz jego braki w diecie.

grzela
19-10-08, 19:35
dziex za odpowiedzi :) SOG'i polecialy. a i jeszcze jedno pytanie na przyszlosc. lepsza sa aminokwasy czy dozbierac troche kasy i kupic jakies bialko? np mas xxl?
i znowu jestem nieoryginalny -najlepsza jest dieta

Rickey
19-10-08, 20:28
Zgadzam się z przedmówcą. Dieta jest najważniejsza. Jednak nie jesteś wstanie dostarczyć odpowiedniej (w tym wypadku dla ciebie) ilości aminokwasów, wegli, białka itp. w pożywieniu,więc po to są takie produkty jak: gainer, białko, BCAA, by sobie to troszeczke ułatwić, ale nie zastąpić:)
Pozdro!!

Seba87
20-10-08, 07:24
Najlepiej jakbys brał i białeczko i aminokwasy ale zgadzam sie z tym ze samą dietką mozna duzo osiągnąc stosując jakąs zwykłą kreatynke nawet