Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Brak mi siły :/

Blackphoenix
18-10-08, 23:48
Witam , mam problem z kondycją, siłą - ogólnie wydajnością organizmu od czasu gdy wyzdrowiałem z przeziębienia ( jakieś 2 tyg temu )
Bardzo szybko tracę siłę przy prostych nawet ćwiczeniach. Na początku myślałem że to była kwestia chwilowego odejścia od diety - ale np. dzisiaj zrobiłem sobie porządne śniadanko i po godzinie polazłem na siłkę - to samo brak siły.
Nie wiem co się dzieje , uzupełniam dietę witaminami i aminokwasami.
Wydaje mi się ze może to mieć związek z żołądkiem bo od 2 tyg. mój przewód pokarmowy nie funkcjonuje prawidłowo.
Chyba wybiorę się do lekarza w przyszłym tydoniu bo zaczynam się nie pokoić.

slim shady
19-10-08, 00:52
możliwe tez ze to stagnacja, w takim wypadku zaleca sie zrobic tydzien odpoczynku od siłowni oraz zmiane planu treningowego

VegetaSSJ3
19-10-08, 15:40
Sprubuj jakies pobudzacze np zen szen napoje enegetyczne np tiger lub dominator zobacz czy pomoze

Blackphoenix
19-10-08, 16:14
dobry pomysł , nie pomyślałem o tym. Jestem meteopatom więc każde zmieny pogody (szczególnie jesienią ) mnie wykańczają. Jutro pojadę do sklepu z odżywkami i coś wyczaję :D

S!d!
19-10-08, 16:23
dobry pomysł , nie pomyślałem o tym. Jestem meteopatom więc każde zmieny pogody (szczególnie jesienią ) mnie wykańczają. Jutro pojadę do sklepu z odżywkami i coś wyczaję :D

Spokojnie ja mam tak samo ;)) Dlatego zrobiłem sobie tydzien przerwy.

pey
20-10-08, 19:33
MOżesz napisać na jakich lekach byłeś i czy leczyłeś się na własna rękę czy byłes u lekarza?

Blackphoenix
20-10-08, 20:50
Gripex , rutinoscorbin i cholinex , leczyłem się na własną rękę.
tak gdzieś tydzień później gdy już wyzdrowiałem miałem szczepienie na tężca zastanawiam się czy to nie było tez przyczyną tego osłabienia.
Teraz jest juz lepiej aczkolwiek bardzo szybko nadal się męczę a serce bije mi jak szalone. 1,5 min na bieżni (15km/h) - myślałem że strzele zgona : ]
Ogólnie z takich jeszcze niepokojących rzeczy jest to że mam wg. lekarza płuca osoby która pali , to samo wyszło w wydychanym CO2 - mimo ze nigdy nie paliłem ,w domu nikt nie pali, nie mam zadnego pieca w domu, nie mieszkam przy ulicy, nie przebywam z osobami,które palą - i nikt nie jest w stanie mi powiedzieć przyczyny.
No nic... jutro kupuje jakieś porządną multiwitaminę i kupie tez NeuroSpeed.

Blackphoenix
25-10-08, 11:07
cholera i znów się rozchorowałem :/ coś mi się wydaję ze moje poprzednie objawy o których tu pisałem to była nie doleczona poprzednia choroba