Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Gain Fast

ciacik
18-10-08, 13:54
Siema:) Mam pytanie odnosnie tej odzywki:) CZy ktos juz ja stosowal?? Jesli tak to co mozecie powiedziec na jej temat:) pozdro

tm7
18-10-08, 14:24
Ja mogę powiedzieć że jest droga, ale działania niestety Ci nie opiszę, może ktoś inny :)

ciacik
19-10-08, 20:05
Moze ktos inny jest w stanie cos konkretniejszego powiedziec o tym gainerku??:p

Sargon
19-10-08, 21:47
Dobry jest choć drogi :) Ja brałem po 50g dziennie i w miecha 4 kg. NIestety teraz przerwa;( ale od jutra powrót na siłke :D

u.waw.pl
19-10-08, 22:08
Bardzo dobry gainer, co konkretnie chcesz wiedzieć ?

ciacik
22-10-08, 21:19
W sumie to chcialem sie zaopatrzyc w gainera. I teraz chcialbym jakiegos z wyzszej pulki. Czy ten gainer jest wart swojej ceny?? Chyba ze jeszcze mozecie polecic jakies inne nie odbiegajace od tego chyba ze na plus:) POZDRO

u.waw.pl
22-10-08, 21:24
Ciężko Ci doradzić, bo ten gainer jest bardzo drogi, ale daje efekty. Jest masa innych gainerów tańszych, a za cenę Gain Fasta mógłbyś kupić trzy razy tyle tańszego gainera, decyzja należy do Ciebie.

Młody
22-10-08, 21:37
Jadłem ogromna rewelacja jest bardzo gęsty jak koktajl a nie jak woda typu mass xxl czy magnum. Bardzo smaczny polecam

u.waw.pl
22-10-08, 22:11
Gęstość raczej zależy od tego ile wsypiesz :)

Młody
22-10-08, 22:51
jadłem mass xxl potem gain fasta a potem magnuma odrazu po sobie i różnica kolosalna była w gęstości( czytaj jakości produktu) Po za tym trec podnosi ceny a jakość się nie podnosi

lg team
24-10-08, 20:26
koles go bral podszedl niesamowicie fatem mimo i to nie z winy diety...

ciaastek91
24-10-08, 20:50
a co ma wspolnego gestosc z jakoscia produktu?
gainer jak gainer. lepiej zastapic go zwykltm zarciem ;p
niby to jest wyzsza polka wsrod tego typu odzywek, ale czy warta swojej ceny? moim zdaniem nie.
100x bardziej wolalbym mutant mass albo up your mass

u.waw.pl
24-10-08, 22:23
koles go bral podszedl niesamowicie fatem mimo i to nie z winy diety...

Z dnia na dzień się nie zalał tłuszczem, a jak zauważył, to powinien obciąć węgle.

lg team
25-10-08, 12:39
czytaj uwaznie,
bledow w odzywianiu nie bylo pisalem

Prezydent_1c
25-10-08, 12:55
Gdyby nie było bledów to by się nie zalał :) Był bład bo miał za duzo węgli więc się zalał.

lg team
25-10-08, 13:00
no chyba nie wyraznie pisze heh...

po osiagnieciu pewnego poziomu chlopcze pewne rzeczy zauwaza sie czybciej niz ty jestes w stanie przeczytac w internecie i powielic to udajac madrego...

Młody
25-10-08, 13:04
a co ma wspolnego gestosc z jakoscia produktu?
gainer jak gainer. lepiej zastapic go zwykltm zarciem ;p

nie wiem jak Ty ale dla mnie gęstość ma coś wspólnego z jakością wypij sobie magnuma 8000 a nastpępnie gain fasta to będziesz wiedział co ma jedno do drugiego.Co do żarcia to gainer jest jako uzupełnienie diety jezeli komuś czegoś brakuje nie zastępuje się posiłków gainerami z tego co się orientuję.

u.waw.pl
25-10-08, 13:05
Daruj sobie zwroty typu "chłopcze" itp.

Prezydent_1c
25-10-08, 13:48
Nie wiem gościu teraz z tym czytaniem czegoś z internetu lekko o co Ci chodzi. Wytłumacz nam dlaczego zalał się tłuszczem skoro miał dobrą diete :) Czyżby go oszukiwał producent i wrzucał więcej węgli do gainera niż powinien bo wogóle tego nie ogarniam co piszesz.

lg team
25-10-08, 13:59
wielu rzeczy jeszcze nie wiesz ;)

np ze sklad podany przez producenta na opakowaniu niekiedy daleko odbiega od faktycznego ;)

no ale pewnie ty wiesz lepiej przeciez niz gosc ktory siedzi 4 lata dluzej na silce ode mnie, o wspomaganiu wie sporo - no ale jednak chyba jeszcze ciagle za malo,

przekaze koledze ta cenna uwage od znawcow "nie obciales wegli i dlatego sie zalales" heh

Prezydent_1c
25-10-08, 15:03
Napisałem w poście wyżej tą możliwość właśnie oszukiwania przez producenta-wiem o tym że nie wiadomo co jest w odżywkach czasami i pisałem o tym przed Tobą na forum w kilku postach wiec mnie nie zaskoczyłeś. Ale to nie zmienia faktu że nawet jak miał złą odżywke mógł ładnie dietą to poprawić. I w tym momencie to ty piszesz dalej glupoty. Żle zbilansowana dieta spowodowała odkładanie się nadmierne tk. tłuszczowej. Biologi nie da sie oszukać niestety w tej sprawie i każdy wie że to wina węgli. O staż i jakiegoś gościa sie nie pytałem wogóle wiec nie wiem po co mi naświetlasz jakąś historie bo jest ona też bez sensu skoro "gość siedzący dłużej od ciebie 4lata na siłce" nie wiem że węgle powodują otłuszczenie. A koledze przekaż jak najszybciej ta informację że nie obcinanie węgli powoduje otłuszczenie bo ciężko mu będzie póżniej rzeżbić :)

u.waw.pl
25-10-08, 15:12
np ze sklad podany przez producenta na opakowaniu niekiedy daleko odbiega od faktycznego

Jakikolwiek towar mający inny skład niż podany nie jest dopuszczony do sprzedaży.

Symu
25-10-08, 15:31
u.waw.pl nikt tego nie kontroluje czy faktyczny sklad zgadza się z tym na etykiecie. Dopuszczenie supli amerykańskich u nas do obrotu to istna wolna amerykanka ;) brak dokładnych przepisów.

u.waw.pl
25-10-08, 15:40
Bez zezwolenia Głównego Inspektora Sanitarnego żadna żywność nie może być legalnie dopuszczona do obrotu.

Gdyby było tak jak piszesz, to pakowałbym w opakowania cukier i sprzedawał to jako kreatynę.

Pomijam oczywiście nielegalną sprzedaż sterydów i amerykańskich odżywek naszpikowanych prohormonami.

mały huba
25-10-08, 16:34
Prohormony są zabronione :D Nie wiem czy o tym wiecie ,ale nie produkuje się ich już od kilku lat w stanach. Możecie popatrzyć w google jak nie wierzycie .
A co do testów i GIS-u to i tak sporo odżyw z polsce miało inny skład niż podany na paczcie(np. hi tec , dymatize elite whey, sports one etc.)

Symu
25-10-08, 18:16
Jest tak jak mowię, myślisz że dlaczego wyszło na jaw że w niektórych bialkach jest zamiast 80% białka 40%, nie ma szans kontrolować tego rynku.

Sam swojego czasu tym się interesowałem i wiem jak wygląda wydawanie dopuszczenia do obrotu amerykańskich suplementów. Jedyne co jest sprawdzane to czy żadna z substancji nie jest na liście zakazanych a i to czasem zawodzi gdy jest podana inna nazwa tej samej substancji.

Dopuszczenie do obrotu to kolejna fikcja i robota papierkowa w naszym państwie bo produkty takich firm jak ALRI w innym wypadku nie miałyby szans przejść na nasz rynek.
Jedyne co musisz zrobić to przedstawić wzór polskiej etykietki ( z grubsza bo i tak większośc przechodzi) a produktu GIS nie musi miec nawet w ręku .

Zupełnie innaczej sprawa wyglada z polskimi firmami te żeby zarejestrowąć produkt muszą przejść dłuuugi skomplikowany proces.

"Gdyby było tak jak piszesz, to pakowałbym w opakowania cukier i sprzedawał to jako kreatynę."

kwestia zaufanai do firmy bo nikt tego nie sprawdzi i z tego co wiem to już kiedyś tak robili :p

tm7
25-10-08, 20:02
Zgadzam się z Symu, nikt nie jest w stanie tego skontrolować tak samo jak wielu innych rzeczy w tym kraju, przepisy przepisami...
Z tego co wiem to lewy alkohol też nie jest dopuszczany do sprzedaży :)

lg team
26-10-08, 10:39
Napisałem w poście wyżej tą możliwość właśnie oszukiwania przez producenta-wiem o tym że nie wiadomo co jest w odżywkach czasami i pisałem o tym przed Tobą na forum w kilku postach wiec mnie nie zaskoczyłeś. Ale to nie zmienia faktu że nawet jak miał złą odżywke mógł ładnie dietą to poprawić. I w tym momencie to ty piszesz dalej glupoty. Żle zbilansowana dieta spowodowała odkładanie się nadmierne tk. tłuszczowej. Biologi nie da sie oszukać niestety w tej sprawie i każdy wie że to wina węgli. O staż i jakiegoś gościa sie nie pytałem wogóle wiec nie wiem po co mi naświetlasz jakąś historie bo jest ona też bez sensu skoro "gość siedzący dłużej od ciebie 4lata na siłce" nie wiem że węgle powodują otłuszczenie. A koledze przekaż jak najszybciej ta informację że nie obcinanie węgli powoduje otłuszczenie bo ciężko mu będzie póżniej rzeżbić :)

bardzo ciekawe...
i jednoczesnie bardzo smieszne heh

widocznie 1 miejsce w debiutach mojego kolegi i wiedza jaka trzeba przelozyc na zdobyte miejsce z zakresu supli, diety i wspomagania jest niewystarczajaca aby jednak nie obciac wegli i podejsc fatem jak twierdzi dwoch panow z internetu...

jak pisalem jutro na treningu przekaze ta cenna uwage koledze heh

Prezydent_1c
26-10-08, 11:13
Przekaz, przekaz to może się w świecie na zawodach zacznie liczyć bo wegle to podstawa w diecie :P :)

u.waw.pl
26-10-08, 11:34
lg jak się nazywa ten kolega, który wygrał debiuty ? Może zaproś go na forum. :)

lg team
26-10-08, 15:57
pesel i numer buta tez podac..?

po tym jak przekaze jemu wasza rade z pewnoscia z jezorem na brodzie sie zaloguje zeby sie wiecej dowiedziec,

u.waw.pl
26-10-08, 16:30
Jeżeli nie chcesz napisać o kim mówimy (a z pewnością jest to osoba publiczna) to dla mnie w ogóle nie jesteś wiarygodny.

ciacik
27-10-08, 15:51
Hehe mala klutnia sie zrobila:D ALe ja nadl za dzuo nie wiem o tym gain fascie:D To jak warto czy nie nie patrzac na pieniadze. Albo jakies inne gainery ktora sa dobre nie chdozi o samk ale o jakosc:D POZDRAWIAM

tm7
27-10-08, 16:01
Hehe jak masz kase i ci nie szkoda to kup gain fasta.
Jeśli chodzi o inne gainery to pisali już ---> mutant mass

u.waw.pl
27-10-08, 16:44
Ja już Ci pisałem, że jeśli Cię stać, to kupuj. Jest na pewno lepszy niż inne.