Zobacz pełną wersję : MAtka ruska
Witam zakupilem po tanszej cenie metke ruską i nie wiem czy brac mam 16 lat cwicze juz ponad 7 miesiecy... moge wzias jedno opakownia??
loleczek76
18-10-08, 09:14
nie bo rusek to gówno nie spodziewaj się nie wiadomo czego to po 1 a po 2 dane i nie ten wiek.
Nie bierz bo wiek za niski dieta-suple-daleko nic i saa, tak rusek jak i inna meta jest ok jeśli nie bedzie oszukana.
NIKOLIS 168
18-10-08, 10:02
jezeli ta metka jest w 100% pewna to jest jedna z najlepszych na rynku.
jak lubisz pryszcze to wcinaj ile wlezie :D
Właśnie tak efekty jak i pryszcze zależne są od jakości i czystości danego środka.
czyli raczej nie.... a koledzy biora maja po 15 lat......moze to im kiedys wyjdzie...
Z tym wiekiem to się robi już przesada. Pozdrów kolegów.
syfy leza od predyspozycji danego zawodnika
kurde al strasznie slabo mi idzie na odzywkach..... albo zly trening albo nie wiem co...
czyli raczej nie.... a koledzy biora maja po 15 lat......moze to im kiedys wyjdzie...
Jak dalej beda podchodzic do tego w sposob nieprofesjonalny to za 5-10 lat bedziesz zaspokajal seksualnie ich kobiety.
Wszystko jest dla ludzi, ale z glowa Panowie, z glowa.
NIKOLIS 168
18-10-08, 15:08
SAA są od 21lat. Ale nie robi sie tragedii jezeli ktos skonczył 18 lat staz 3-4 lata, dieta, stała suplementacja, racjonalny trening. Do cyklu: osłonki, odbloki, witaminki + odblok i suple. Wtedy mozna wykorzystac potencjal tego srodka jakim jest Metanabol, a mozna na nim zrobic wiele. Znam goscia który który miał 26 lat, staz 10lat!, dieta, suple i po cyklu 200mety ze Scana zrobił 10.5 kg masy! Wszyscy mysleli ze nie wiadomo co wbija a tu metka.
nie patrz na kolegów , że ktoś jest idiotą to ty nim nie musisz być.
czyli jechac sobie normalnie na kterynie albo na czyms//??
Powiem Ci szczerze że ja treningi zaczynałem jak miałem ok 13 lat tylko to było takie żeby było ale tak na poważnie od 16 lat w miare systematycznie , pierwszy doping w wieku 20 lat.
kreatyna + gainer + twardy trening
a co ma Ci iśc po 6miesiącach ?? W wieku 16 lat stary trochę cierpliwości na efekty potrzeba bardzo wiele czasu zapału tony jedzenioa litry wylanego potu! Albo to kochasz albo nie a to że się nawpierdalasz jakiegoś gówna nic tu nie da. A jak za 3 lata coś zajebiesz to Cię będzie rozrywało a teraz jak bedziesz zachamujesz wzrost i dupa blada.
dzisiaj mlodzi chca szybko i juz
nie przemowisz do rozsadku...
Free Bird Rock
19-10-08, 14:07
Ode mnie równiez gorące pozdrowienia dla kolegów ! Zraportuj trening,diete i na pewno coś poradzimy.
To że młodzi zaczynają od końca czyli od SAA w większości przypadków wynika z niewiedzy, ale idioci też się zdarzają ;/