Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co najlepsze?

lukas_cs
17-10-08, 10:13
Hej,

na siłownie chodziłem w sumie z 3 miesiące, zależy mi na masie jak najbardziej, jestem bardzo chudy (55kg 170cm)

i zastanawiam sie nad jakimis suplami, tylko problem w tym ze to musi byc w kapsulkach/tabletkach :)

Doradzicie cos? Kreatyna ?

Nuru89
17-10-08, 11:25
czemu akurat w kapsułkach ? Najlepszy byl by gainer...

bullet
17-10-08, 12:50
pewnie nie chce aby mama sie dowiedziala.
a jak wejdzie z 4kg wiadrem geinera do domu to lipa.
moze lepiej porozmawiaj z mama i nawet popros aby ci go kupila.
gainerek i dobra dieta i bedzie git.
poza tym nie martw sie teraz swoja masa.
ja mam 31 lat, wydaje misei ze nie tak dawno bylem w twoim wieku i mialem identyczny problem.
ale 5 lat temu zacząlem ostro tyc az doszedlem do 85- nie byly to miesnie tylko tluszcz. teraz waze 76 i nie ma tluszczu.
tak wiec glowa do gory i poczekaj na swoja mase.

lukas_cs
17-10-08, 13:22
Rodzicow szans przekonac nie ma, probowalem niejednokrotnie, oni w ogole cwiczenie uwazaja za zlo ;p

chyba bardziej powinienem zapytac, czy oplaca sie brac kreatyne w moim przypadku ?

Alex89
17-10-08, 14:14
zrob sobie diete. jedz wiecej. Makarony, Kartoffle itd. Duzo weglowodanow. a pozniej mozez sobie pomyslec o Kreatynie. Bo sama Kreatyna ci duzo nie da. Jescze z 2 miesace poczekaj pozniej sobie kup Olimp Mono Megacaps!

bullet
17-10-08, 15:44
kup sobie geinerka czekoladowego. zacznij w domu glosno mowic o tym jak lubisz kakao i obnos sie z tym piciem kakao, potem kakao wysypujesz, wsypujesz czekoladowego geinerka i po sprawie.
no i oczywiscie duzo jedzenia. Aczkolwiek ziemniakow bym nie jadl. Rzy i makaron OK.

Nuru89
17-10-08, 16:20
kup sobie geinerka czekoladowego. zacznij w domu glosno mowic o tym jak lubisz kakao i obnos sie z tym piciem kakao, potem kakao wysypujesz, wsypujesz czekoladowego geinerka i po sprawie.
no i oczywiscie duzo jedzenia. Aczkolwiek ziemniakow bym nie jadl. Rzy i makaron OK.

Nie wymyślił bym czegoś takiego :] ale wsumie niezły plan XD

Vizor
17-10-08, 16:30
Mam podobny klopot ze starymi ;D Ale ja krete biore w capsach i l-glute i teraz chciałbym przytyć mam 16 lat 180 ch i 73 kg (ale nie widać po mnie ;P) i myślałem żeby kupić serwatke w wiaderku (śłyszałem że to super na mase jest ) a jak zjem to mass xxl kupie i wsypie i gitara ;D