PDA

Zobacz pełną wersję : prop pytanie

loleczek76
17-10-08, 09:19
witam mam pytanie kiedy powinny być jakieś efekty po propie aktualnie jestem jakoś w 3 tygodniu 75 mg propa co 2 dni db pharma i jakoś 0 masy nadal ani nic nadzwyczajnego się nie dzieje to się rozkręci czy jak.

wzrost 166 waga 65 jakby co.

sts
17-10-08, 11:16
może daruj se :)

lg team
17-10-08, 11:55
efekty to powinny byc juz w pierwszym tygodniu...

jak nie ma do tej pory to jest walek,

tyle propow na rynku a ty wybrales takie gowno...

loleczek76
17-10-08, 12:25
wałek to nie jest na 1000% po prostu mam tak zje***genetyke że nic mnie nie rusza nawet meta under scan to jest prop ten co woldemort podpioł z db pharmy z numerem 3 nie wiem już co robić ze sobą może za dużo się denerwuje stres i dla tego nic nie idzie czy co :/ czyli co robić wbijać dalej?czy zrobić sobie z 2 miesiące przerwy od treningów i ogólnie a potem wszystko od nowa trening dieta suple a kiedyś dalej coś innego.

vold
17-10-08, 12:29
genetyka swoją drogą, napewno dieta coś nie tak, napisz coś więcej o sobie bo może dawki za małe, waga, który to cykl itp.

Jeśli mnie ten prop kopie ładnie przy moim zaawansowaniu to tym bardziej Ciebie powinien.

loleczek76
17-10-08, 12:36
cykl niby pierwszy przed ten meta scan 100 20mg dzień ale to z 5 miesięcy temu odblok był a meta słaba dieta była sprawdzana w odpowiednim działe waga 65kg wzrost 166 cm dużo się stresuje ogólnie zawsze mam obawy ze mi nic nie pójdzie po niczym lol dawki tego propa75 mg co 2 dni od 1 października . (pirwszy strzał poczułem zamulił aż zbladłem musiałem wyjsć na świeże powietrze a następnejuż normalnie.

do tego zinceral biore 1 na noć dużo pomaga co jeszcze napisać? na wątrobe esseliv jest clomid na odblok.

vold
17-10-08, 12:54
Jedz dalej i sprawdzaj wage i podstawa (pilnuj michy)!!!, a po mecie nic waga nie skoczyła?

loleczek76
17-10-08, 13:06
nic a też prawdziwy scan zamknięty orginalnie z watą rozpuszczalny w wodzie bo under właśnie nie wiem czemu na kumpla meta zadziałała ta sama dzielilismy po pół nie miał diety wskoczyło mu 5 kg ja się staram i nic teraz kumpel też propa ze mną tego samego z 1 flakonu na razie braliśmy jemu po 2 strzale coś wskoczyło a on się opie***dala czasem ćwiczy czasem nie je 3 razy dziennie i na niego działa a u mnie jem co 2-3 godz wyliczam to i tamto i nic może też mam se zrobić przerwe z 2 meisiace od ćwiczeń? on się nie stara i mu wychodzi a mi g***o aż idzie się załamać.

Falador
17-10-08, 13:17
Witam mam na imię Piotrek i mam 11 lat i wzrost 140 waga 30 kg jest niski jak na swój wiek i chce podrosnąc co zrobic Pozdrawiam

lg team
17-10-08, 13:17
gosciu nie ma hujowej genetki jest hujowy towar

tyle...

_aNaBoLs_
17-10-08, 13:20
Falador DOBRY JESTES HAHA!!

loleczek76
17-10-08, 13:22
no co ty lg jakoś na kumpla działa ten sam towar a towar więcej niż pewny zresztą nie którzy też tu pisali np że enan nie działa ,oma nie każdy się urodził z super genetyką ( bez urazy nie żebym coś miał do ciebie) stwierdzam swoje uwagi.

lg team
17-10-08, 13:26
no dobra

to ci wyjasnie

towar moze nie dzialac z dwoch przyczyn:

1) albo fake

2) albo gosc nieumiejetnie bierze + jest poblokowany po poprzednich sesjach,
a le nawet jesli tak jest to przy 100% soku i tak dojdzie do minimalnej choc retencji, wzrostu sily, czy choc 0,5-1kg na wadze,

trafiles pewnie na partie gdzie pan zdzisiu akurat ladowal wypelniacz zamiast substancji czynnej

proste

loleczek76
17-10-08, 13:34
to takie słabo widać ale jest żółtawe oleiste poblokowany? po 100 mety która nic nie dała przecież psize odblok był clomid 12 tab.:)może przez cynk niema retencji ? przecież nawet kreatyna oprócz 2 cykli ktoe retencje dawały to potem już nic się nie działo 0 retencji potem.

http://img378.imageshack.us/img378/135/dbxt6.jpg (http://imageshack.us)
http://img378.imageshack.us/img378/dbxt6.jpg/1/w847.png (http://g.imageshack.us/img378/dbxt6.jpg/1/)

lg team
17-10-08, 13:37
i co z tego?

loleczek76
17-10-08, 13:43
no jak to co pytam się czy przez to czy jak czytaj przed obrazkiem :) pytam czy to przez cynk niema retencji czy jak bo ostatnie co mnie kopało to kreatyna na samym początku nawadniała a potem nic ani kreta ani meta ani teraz to.

vold
17-10-08, 14:04
lg piszesz jak typowy koksiarz który nie wie co to dieta i trening tylko ładuje koksy po omacku i je wszystko co widzi i tylko spogląda na wage a jakoś nie chce mi się wierzyć abyś do takich należał.

loleczek jeśli twój znajomy ładuje to co ty i ma efekty a ty nie, bardziej zastanowił bym się nad dietą , może ten twój kumpel żre 3 razy dziennie tylko że wszystko co widzi, dużo tluszczu i węgli i waga leci a nie ma tendencji do obtłuszczania się tutaj duze znaczenie ma genetyka ale wszystko idzie dopracować (odpowiednie dawki + odpowiednia dieta i musi isć!!!), zbyt częste treningi i bardzo ostre też mogą dawać w dupe, pamiętaj! Jedzenie, trening potem długo, długo nic i doping tak na to patrz.

Chodz nie wykluczam że ktoś sprzedał ci wałek , no chyba że braliście razem z tym gościem który ma efekty, osobiście nie spotkałem się oby ktoś podrabiał DB a zwłaszcza propa jeden z tańszych środków ale kombinatorzy się zdażają na tym świecie.

lg team
17-10-08, 14:07
zle zinterpretowales to co napisalem ziomus

ale twoje podejscie w tym temacie jest normalne bo jestes z gory stronniczy

proste

vold
17-10-08, 14:31
nie chodzi o wybór firmy ale szukamy przyczyny , jeszcze pytanie do autora ty sie ważyłeś przed i teraz? bo znam gosci że patrzą w lusterko i mówią że nic nie idzie.

loleczek76
17-10-08, 14:35
tak warzyłem sie tyle ile było tyle i jest a z tym racja że kumpel je wszystko co jest i mu waga leci i bierze to samo ze mną to co teraz zrobić przerwe tak od ćwiczeń z miesiąc może 2 a potem powrócić trening dieta suple aby odzyskać formę a potem dalej się zastanawiać. (ten od kogo mam wałów nie robi i wie ze mi ciężko coś zdobyć i był pewny że te 4,5 kilo musi pójść choćbym nie wie co robił a tu lipa.

lg team
17-10-08, 14:35
oj vold vold

zapedziles sie sam w kozi rog...

raz jeszcze napisze i niech to dotrze do ciebie...

co ta sa saa to nie musze ci tlumaczyc

wiec stosujac jakikolwiek saa (bez znaczenia czy apteka czy ugl) ale saa ktory poprostu dziala to bez znaczenia czy cwiczysz czy nie, czy jeszcze czy nie jesz ale i tak dojdzie do dzialania (nawet minimalnego) tego srodka - czyli jakiejs tam retencji (co przelozy sie i tak na choc 1kg na wadze), suchnietej mordy, lepszej wydolnosci chocby przy wchodzeniu poschodach czy dluzszym spacerze, czy nadmeirnym pobudzeniu...

bo poprostu tak dzialaja te leki z natury

ale jesli ktos wciska fake to niestety tychze objawow nawert nie zanotuje regularnie cwiczac, jedzac i spiac, bo poprostu nie ma dodatkowgo bodzca czyli sybstancji czynnej saa

a gosc wyraznie napisal ze nic mu nie poszlo

tyle...

vold
17-10-08, 14:51
lg to jesli kumplowi idzie a jemu nie to wez to wytłumacz

loleczek76
17-10-08, 15:11
ja to widze tak on mało ćwiczy czasem co 2 tygodnie je 3 razy dziennie wszystko na co ma ochote jeśli ma czas i mu idzie dla tego aja myśle co jeść kiedy jeść ćwicze dużo i nic z tego waże mieże jak było tak jest czy przerwa miesiąc 2 coś da? a potem na nowo od podstaw? i chyba zaczne też jeść wszystko bo jak się staram i nic to po co się starać.

vold
17-10-08, 15:34
lg nam już chyba nie wytłumaczy wiec może ja coś wymyśle, przerwa w treningach nic nie da , zwiększ propa na 100mg co 2 dni, zmień żarcie dużo więcej węgli, troche tłuszczu nie zaszkodzi ale nie do przesady, może się myle ale podejzewam że tą ścisłą diete zaczołeś stosować równo z rozpoczęciem cyklu, organizm wcześniej przez długi okres miał standardowe żarcie pewnie jeszcze wzbogacone w dodatkowe białka i węgle , nagle odstawiasz mu tłuszcz i zmniejszasz węgle działa to jak na diecie odchudzającej, waga nie wzrasta a nawet moze spaść ale co najważniejze obwody sprawdzaj bo mogą się zwiększać i poprawia sie definicja.

PS> są goście co żeźbe potrafią zrobić na omnadrenie , prawda taka że dieta tu żądzi a saa to bodziec i nic pozatym.

Może to nie ma nic wiele z tematem ale np. mój cykl kiedyś tam - :

1 - 7 prop 200mg co 2 dni
1 - 7 tren 50mg co 2 dni

dieta - węgle średnio, tłuszcz na minimum, białko na maxa , waga z 103 na 95 a było ponad 600mg testo tygodniowo, ale biceps 2cm w góre, JESZCZE RAZ POWTARZAM ŻARCIE TO PODSTAWA!!!

loleczek76
17-10-08, 16:20
spox dzięki dieta była już miesiąc przed na razie pociągne do końca ale potem przerwe i tak zrobię regeneracja się przyda odstresuje się (obwody sprawdzam nawet co 2 dni )

lg team
17-10-08, 22:13
lg to jesli kumplowi idzie a jemu nie to wez to wytłumacz

juz chyba pisalem,

jeden trafil partie ok, drugi trafil gowno

uroki underow, uroki hujowej firmy...

vold
18-10-08, 08:24
jest to realne że partia kiepska , ale numer 1 ma tutaj dieta i w tym przypadku wydaje mi sie że to drugie.

PS: lg mam takie odczucie że pod twoim nikiem piszą 2 osoby bo niekiedy odpowiedz jest taka że nawet nie ma co dopowiedzieć a niekiedy jak małe dziecko no chyba że te koksy tak w głowie Ci mieszają.

loleczek76
18-10-08, 08:53
lg nie jeden trafił gówno bo bierzemy z 1 flakonu więc niemożliwe tak aby mieć pewność bierzemy na pół .

ciezarowiec
18-10-08, 14:30
Tu tez w gre moze wejsc psychika, jezeli caly czas piszes ze myslisz ze nic ci nie wychodzi, ze caly czas masz stresujace sytuacje to na treningu cie to nie puszcza i lapiesz bloki??? idz do sauny, zrelaksuj sie troche, idz na jakis spacer, daj sobie troche psychicznego luzu... Do treningu trzeba miec zdrowe podejscie, na nim sie caly swiat nie opiera:lol: pozdrawiam, ja od poniedzialku jade z meta + prop, wiec napisze ci jakie efekty u mnie:happy:

lg team
18-10-08, 14:40
vold wrazenia to ty mozesz miec na filmie jak ogladasz ;)

gosciu to trzeba bylo od razu pisac w czym rzecz a nie na koniec rozmowy typiszesz ze ciagniecie z jednej butli a my sie tutaj scieramy...

w takim razie jesli jednemu idzie innemu nie to powinna byc to wina diety, treningu,

druga kwestia to niska dawka, lub blok po innych cyklach,

trzecia oktorej juz ktos wspominal to to ze moze ci cos jednak poszlo tylko ty tego nie zauwazasz i twierdzisz ze poszlo malo...

polo
18-10-08, 15:02
najlepiej dokoncz ten cykl zrob odblok pocwicz z pare miesięcy na odrzywkach i zrob sobie porządny cykl na dobrych srodkach (apteczniakach ) najlepiej meta ruska i omka

ciaastek91
18-10-08, 16:17
od kiedy meta ruska to apteka?

sts
18-10-08, 18:35
nie mete ruską mi po niej nic nie poszło 0 kg przy staraniach z dietą.

loleczek76
18-10-08, 18:39
lg przecież na początku pisałem z tej samej butli że bieżemy nie doczytałeś tego a druga sprawa to że nic nie psozło bo waga tak jak była i obwody też więc przecież jak ttu sie nic nie zmieniło to niema dla tego mówie a poprzedni cykl niby z kąd ledwie 100 mety scana po którym też 0 nic pisałem już ale odblok był 16 tab clomidu :) .

ciaastek91
18-10-08, 18:47
jezeli 90% scana na rynku pl to wyjebki (a raczej mocno zanizone stezenia) to nie dziwcie sie, ze wam nic nie poszlo ;p
jest teraz kilka dobrych underow jezeli chodzi o mete, ale scan do nich nie nalezy

lg team
18-10-08, 21:21
mozliwe ze pisales a ja nie doczytalem,

rozkojarzony jestem chlopaki na cyklu jaki ciagne,

i to dosc mocno ;)

jak kogos urazilem lub uraze to z gory przepraszam

vold
18-10-08, 21:31
Nikogo nie uraziłeś jak urazisz to zobaczysz na twoim końcie ostrzeżenie ale staram się tego nie robić ponieważ nie ładnie to wygląda u kogoś kto ma pojęcie o sprawie, niekiedy aż miło poczytać twoje posty nawet w wiekszości mnie wyręczasz ale niektóre doradzania zostawiam bez komentarza, nerwy kontroluj albo odstaw koksy bo to tragedia.

lg team
18-10-08, 21:37
bedzie dobrze :)

loleczek76
18-10-08, 21:42
nie no spoko musi byś dobrze :p

ciezarowiec
19-10-08, 15:12
Loleczek a jak czesto zmieniasz plan treningow???

loleczek76
19-10-08, 15:25
no bez przesady nie myśl że lece jednym co 2 miesiące góra czasem kródzej 5 tygodni

lg team
19-10-08, 15:59
panowie zmiana planow co 4-5 tygodni to potezne nieporozumienie...

aby jakikolwiek plan wszedl w zycie i mozna na nim osiagac dobry wynik trzeba leciec co najmniej 3 miechy...

ciegla zmiana powoduje ze bezustannie stoi sie w miejscu bo w sumie nic nowego sie nie wnosi bo nawet jak juz zaczyna sie progres to znow nastepuje zmiana na cos innego i tak w kolko...

ciezarowiec
20-10-08, 22:07
ja dzisiaj po pierwszym strzale jestem bardzo pozytywnie zaskoczony:) chec do cwiczen ogromna i az sie lepiej cwczy, czuje sie bardziej agresywny na treningu:D, a moze macie gdzies trefnego tego tescia, moze koledze idzie dlatego ze jest na innym stopniu zaawansowania i wynik mu poprostu idzie jako naturalna kolej rzeczy. ile juz czasu cwiczy twoj kumpel i jakie ma rekordy??

lg team
21-10-08, 16:41
kolego psychika bardziej niz dzialanie propa ;)

ciezarowiec
21-10-08, 18:45
hehe racja:D ale wiesz co?? strasznie mnie dupa po nim boli...:/ nie wiesz co zrobic aby bol byl mniejszy?? robie igla 7 a strzykawka 2, tescia mam 100 z axio labs

lg team
21-10-08, 18:52
ten prop wlasnie jest dosc bolacy...

ciaastek91
21-10-08, 20:23
btw bolu po propie. bol towarzyszy samej iniekcji, czy pojawia sie dopiero pozniej?

lg team
21-10-08, 20:28
ogolnie sam srodek

ciezarowiec
21-10-08, 23:33
zrobilem strzala sobie i bolu nie odczulem podczas iniekcji, wzialem go 1 h 30 min przed treningiem i pod koniec treningu odczuwalem bol w posladku:/... ktos mi podpowioedzial ze prop jest dosyc gesty i lepiej robic strzaly igla 9, bo wtedy jest mniejsze cisnienie i srodek sie rozchodzi z mniejszym bolem... a ten bol przeszkadza podczas treningu:/ i codziennych czynnosci:/ jakby ktos mial jakies rady to prosze o pomoc;(

vold
22-10-08, 08:11
Gęstość propa jest zależna od gęstości oleju na jakim jest zrobiony, podstawą jest aby głęboko podać środek , igła 0,8 to już całkowicie wystarczy, bolące środki są uciążliwe a zwłaszcza dla tych co podają większe ilości, ja samego propa jednorazowo podawałem nawet 3 ml, więc jak miał bym bolącego propka to była by trageia.

ciezarowiec
22-10-08, 09:01
ja daje po 1 ML...:( i jest tragedia:/

vold
22-10-08, 15:43
no to lipa.

ciezarowiec
23-10-08, 19:35
dzisiaj zrobilem drugiego strzala i masakra jest, nie moge napisac posladka:/ rezygnuje z niego

vold
23-10-08, 19:52
Nie brałem nigdy propa z axio wiec nie wiem dlaczego aż tak boli a zwłaszcza przy tak małej ilości.

lg team
23-10-08, 20:18
pisalem juz - ten prop ogolnie zawsze boli kazdego kto bierze.

ciezarowiec
24-10-08, 17:51
A jakiego propa byscie mi polecili?? tylko takiego zeby mnie dupa nie bolala az tak strasznie, zebym dal rade chociaz przysiady zrobic, z gory dzieki:)

lg team
24-10-08, 18:05
testolic zero bolu - stosuje teraz

alchemia - bol znikomy da sie wytrzymac

ip - wogole nie ma bolu