Zobacz pełn± wersję : nastepny cykl
poczytalem sobie i wpadl mi w oko jeden z podanych cykli w tym forum a mianowicie...1 - 6 tyg testosteron propionicum 50mg (EOD)
1 - 6 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (EOD)
7 - 12 tyg clenbuterol lub salbutamol .... moje porzednie cykle to pierwszy metka BD 10mg 100szt , drugi testosteron enan 250 10 ml +20 EQ , trzeci meta Axio 10mg 100szt + 10ml stanazolu 50mg Axio... po kazdym cyklu byl odblok clomidem ...minelo od ostatniego cyklu 4miesiace w profilu moje wymiary sa itd ... myslalem nad zmiana zeby w koncowce cyklu jechac 2 tyg na clenie i dwa na efedrynie cykl chce zaczac tak kolo stycznia co doradzicie mi tu prosze o porady
podaj wage
rozumiem ze celem jest dobre miecho z wycinka an koncu?
no wlasnie dobre miesko ....aktualnie waze cos kolo 102-103kg
waga podobna do mojej prawie...
proponowalbym ci cykl nie co inaczje...
1-7 prop 100-150mg e2d
3-8 wins 40-50mg ed badz 50mg e2d inj
w ostatnim tygodniu winka dodajesz kretayne mono + clen
mono ciagniesz ok 8 tygodni
clen raczej bardziej sie sprawdzi opcja 2 dni ON 2 OF z 14 dniowym wejsciem na poczatku
efke w sumie jako booster przed treningiem jedynie moglbys dokladac...
hmmm no ciekawie ciekawie o taka odpowiedz mi chodzilo....Sog oczywiscie...ale niech inni ocenia....mi sie juz widzi dzieki
aa i jeszcze jedno .... jakiego tescia prop. wybrac z Axio Testaplex, BD Pharma czy Eurochem Labs propioject .... winko bede bral z axio stanaplex 50, tez chyba clen a efke to niewiem jeszcze
zobacz co ja wybralem i jest BOMBA
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=12890&page=5
no wlasnie juz wczesniej przygladalem sie Twojemu cyklowi itd i chwali sie takie poczynania wszystko zapiete na ostatni guzik...mysle ze u mnie tez bedzie bomba...wkur....mnie tylko to ze sa rozne opinie....i czesto tez tych ktorzy nie potrafia wykorzystac srodka i pozniej marudza ze to wyjebka albo cos... niedlugo bede zakupywal pierwsze srodki juz...
kwestia wiedzy, kwestia dojscia, kwestia umiejetnosci z korzystania z danego srodka,
trzeba wiedziec co z czym sie je i jak
dawki jak napisal lg to minimum do twojej wagi, efe przed treningami w trakcie brania clenu, kreatyne możesz odpu¶cić.
jesli chodzi o propa to każdy z których wymieniłe¶ jest ok.
no winko bede bral 50 co drugi dzien a propka mysle ze jednak 150... czy moze 200?????
150mg mozesz zaczac, jak bedziesz czul ze malo wejdziesz na 200mg
j/w a newet zacz±ć mozesz od 100mg i przy tej wadze nawet do 200mg - ¶miało :)
dzieki panowie widze ze macie jedno zdanie .... o takie odpowiedzi mi chodzilo jasno konkretnie ...
jakie ostatecznie srodki?
ostatecznie mysle ze na 100% winko ,prop i clen bedzie z axio a efka niewiem jaka firma jeszcze ale bedzie...
clen axio ok
wins rowniez
a do jkaiego propa maasz jeszcze dosjcie?
z Eurochemu propioject oraz z DB pharma testosterone priopionate
wybralbym Axio z tych co masz
ja wlasine tak wybralem....
panowie mam jeszcze jedno pytanie .... clena brac pod koniec cyklu.... i efke tez pod koniec przed kazdym treningiem od poczatku??? I jakie dawki polecacie jeszcze nigdy tych srodkow nie stosowalem czytalem o nich ale wasze zdanie mi chyba najbardziej pomoze...
rozumiem ze lecisz ten cykl
1-7 prop
3-8 wins
???
wiec robisz tak
w 8 tyg dokladasz clen i ciagniesz 14 dni po czym robisz 14 dni przerwy podczas ktorej stosujesz efi
po 14 dniach efi znow clen i tak mozesz ciagnac ze 3 miechy ;)
dawki spore beda musialy byc
clen zaczynasz min 40mcg i do 160-200mcg dojdziesz spokojnie, kolejna sesja o 20-40mcg wyzej juz
dawka efi w zaleznosci jaka ta efke bedziesz mial - stezenie?
ale tak 3 x 50mg minimum bym widzial
no dzieki bardzo za rade...
aha i jeszce jedno juz wtedy bedzie wszycho.....moze banalne pytanie ale zapytam jaki odblok po tej kuracji proponujecie i kiedy go zaczac...
na drugi dzien po winsie clomid
3 dni po 100mg
18 dni po 50mg
panowie kolejny problem mam z winkiem.... moze mozna winko czyms zastapic...kolega polecil tren??? Bo mial ostatnio winko i bez rewelacji.... natomiast tren go ladnie porobil, wiem ze srodek bardziej powazny i b. toksyczny ale tak to juz jestwiec rozumiecie chyba mnie
Nie chce Ci Ľle doradzić ale ja jak zapodałem tren to od tego momentu jest moim ulubionym ¶rodkiem, wina od tego momentu już nie stosuje :)
nic nie stoi na przeszkodzie zebys lecial na tym i na tym,
jedynie nie koncz na trenie solo,
mysle zeby winko zastapic trenem... kolega bral i mowi ze 100 razy lepszy od winka i zachwyca sie mocno ... i tez odstawil wino... a jak dawkowac tren czytalem ze bierze sie 1ml(75mg)1 lub 2 razy w tygodniu ... a jesli tren ma 100mg/ml....i jaki odblok jesli brak hcg
ale naprawde nie ma powodu zebys odpuszczal winko
poprostu doloz to tego cyklu tren:
1-6 tren
1-7 prop
3-8 wins
efekty beda zdumiewajace ;)
p.s.
jaki to tren bedziesz lecial?
no albo trenaplex A 100 Axio lubTrenaJect EC ,jest jeszcze cos takiego jak... Trinaplex 200 (Trenbolone MIX) z Axio....ogolnie to myslalem zeby zasapic winko trenem bo fundusze ograniczone troche mam....
no ale napisz lg jak mozesz jak by wygladalo dawkowanie trenu (razem z winem i propem tak jak pisales)
1-6 tren 75-100mg e2d
1-7 prop 100-150mg e2d
3-8 wins 40-50mg ed badz 50mg e2d inj
tren podalem w zaleznosci jakie stezenie bedziesz mial
wszystko ladujesz w jednej inj e2d
jesli srodki dostaniesz ok, cykl ZAJEBISTY bedzisz mial ;)
jeszcze jedna opcja wzgledem wiekszej masy ;)
jak ci fundusze nie pozwalaja na kupno winka zainwestuj w dobra metke i polec 1-4 30-40mg ed
wieksza masa bedzie i UWAGA bez zbednego fatu i wody - tren na to wplynie i mimo metki bedziesz szedl na suchym miesniu ;)
czyli:
1-4 meta
1-6 tren
1-7 prop
oba cykle zajebiste ten pierwszy to rewelka by byl postaram sie uzbierac kasy i zapodam pod koniec stycznia ten pierwszy ... kasy pojdzie bo wiadomo jeszcze jakies suple do tego... SZACUN lg, podoba mi sie to co napisales ..
... a jaki odblok po tym z hcg ciezko jest i jakie winko... wybralem tabsy wiec albo axio albo razak....a tren z axio tez...moze byc ???Bo mam dostep do trenaplex A 100 Axio lubTrenaJect EC ,jest jeszcze cos takiego jak... Trinaplex 200 (Trenbolone MIX)
... a jaki odblok po tym z hcg ciezko jest i jakie winko... wybralem tabsy wiec albo axio albo razak....a tren z axio tez...moze byc ???Bo mam dostep do trenaplex A 100 Axio lubTrenaJect EC ,jest jeszcze cos takiego jak... Trinaplex 200 (Trenbolone MIX)
nie wiem skad pomysl ze z hcg ciezko jest...
co do trenu bierz aceta z axio, na mix jeszcze za wczesnie ;)
na pct hcg + clom wystarczy,
no bo w moich zrodlach nici z hcg????? I niewiem co w takiej kwestii poradzic
szukaj gdzie indziej bo hcg idzie dostac...
i spokojnie zanim ruszysz (styczen) i zanim skonczysz to do tego czasu napewno zdobedziesz hcg ;)
no spokojnie spokojnie powoli wszystko zbieram itd z cyklem polece pod koniec stycznia ...poczatek lutego....bede polowal na hcg
lg poratuj.....wlasnie zakupuje juz srodki i mam problem... prop jest z ax tylko 50mg a takiego to niebardzo .... Moge wybrac jeszcze z Euro Chem Labs albo DB Pharma???? Co polecisz????
masz mozliwosc zrobic fote tego propa z EC i wrzucuic?
Będziesz robił relacje z tego cyklu ?? :)
no nie bardzo mam mozliwosc zrobienia foty tego propka...chyba ze bym zakupil i wtedy.... ale jak myslicie??? Dobry jest z EC czy brac ten co ma 50mg z Axio(tylko wtedy urde bede zmuszony walic wiecej soku a tu jeszcze dojdzie tren....) A cykl raczej bede wam relacjonowal jak i co
ok, kumam
nie no kupowac srodek zeby fote zrobic to lipa
moje zdanie jest takie
ec prawie juz na rynku nie a jak jest to pochodzi z podszywki w wiekszosci
wiec porponowalbym jednakl wybrac axio mimo niskiego stezenia i bolu u wiekszosci uzytkownikow bo wiem ze obecnie dziala dobrze ten prop niz pchac sie w niepewne firmy...
a ile w koncu bedziesz walil propa - 100 czy 150mg?
propa bede walil po 100mg a pozniej po 150mg....
Moim zdaniem axio lub DB , z EC bym nie ryzykował.
to nie jest tak tragicznie kolego ;)
3 czy 4ml soku to light ;)
bierz axio,
dzieki panowie .... pozdrawiam i zycze przyrostow....
dzieki zdrowie sie przyda...
to kiedy ostatecznie ruszasz?
mysle ze ostatecznie poczatek lutego rusze....