Zobacz pełną wersję : Clenbuterol
Kupując clenbuterol nie spodziewałem sie iz ma takie mierne efekty, biorąc nawet do 8 tabsów dziennie nic raczej nie udało mi sie zwojowac. Owszem temp. ciala podniosla sie o 1 stopien jednak strasznych efektów to nie wywołało, moze źle brałem albo juz sam nie wiem
cudów po clenie nie ma się co spodziewać ale po cyklu warto zastosować, jakiej firmy clen???
jaki clen?
jaka dawka?
jak dlugo brany?
jaka dieta?
Clen jelfy dawka 3/3/3/4/4/8/8/8/8 cos takiego potem nawet nie schodziłem bo i tak nic nie dawało brany 2 tygodnie z tego co czytałem bierze sie 2 tyg on i 2 off. Co do diety to twaróg tuńczyk głównie obnizone węgle i same białko raczy
Nie wiem jakie tam masz oczekiwania co do clenu , być może za duże, jeśli chodzi o to jak się bierze to sposobów jest kilka .
jelfa nie robi clenu
wiec co ty bierzesz to ja nie wiem...
pewnie chodzi mu o salb. - ale to chyba POLFA.
Pomyliło mi sie chodzi o scantech pharma jakos tak
kurcze nie spotkalem sie z wyjebka tego clenu
malotego - dawke 2-3 tbl spore konie juz czuly...
ciaastek91
17-10-08, 22:55
ale dlaczego wyjebka? temp skoczyla o 1 stopien, moze autor nie przylozyl sie do diety, aerobow, a oczekiwal cudow.
nawiazalem do wypowiedzi autora w tym kierunku, ze ciezko znalezc wyjebke tego srodka, bynajmniej ja sie nie spotkalem jeszcze...
w 100% zgadzam się z wypowiedzią (ciastek)
Jestem teraz 2 tygodnie off i chciałbym znowu od początku tygodnia zacząc znowu brac clena, w związku z tym moze napisalibyscie mi jak najlepiej brac, jakie dawki itd. według was najefektywniejsze
ciaastek91
18-10-08, 18:49
a powiedz jak robisz aeroby?
masz mozliwosc zmiany clena na inny?
Raczej wątpie by była taka mozliwość
no to lipa
bo skoro mozesz miec lipnego clena nie ma sensu dalej na niego wchodzic...
jakbys mial dojscie do innego mozna by chwile poczekac i dopiero dolozyc