Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : animal pump?

respective
14-10-08, 21:17
za jakieś 3 tyg chciałbym rozpocząć cykl z animal pump, co radzicie do tego?
cel siła, fundusze nie za duże :P
brał wgl ktoś pumpa? jakie przyrosty mieliście po cyklach?
ja pierwszy raz się biore za tą puchę animala :)

krzysiekzip
14-10-08, 21:19
Ja sam nie brałem ale słyszałem ze jest bardzo dużo podrobek na rynku ale jak znajdziesz ten wlasciwy to ladnie kopie:)

respective
14-10-08, 21:33
aniamala ogólnie jest mnóstwo podróbek... jak i innych zagranicznych supli...
sprawdzony jest sklep fa w necie jeżeli chodzi o produkty animal ;)

krzysiekzip
14-10-08, 21:42
No to jak masz pewno źródło to kupuj:)

respective
14-10-08, 21:52
tylko co jeszcze do tego brać?
no i reszta pytan z tematu...

007
14-10-08, 22:11
brałem 3 porcje dziennie pumpa przed treningiem + 2x4g mono.Pompa była wyraźnie większa ale siły tak jak zawsze po mono i nic więcej.

respective
15-10-08, 07:12
to widocznie podróbę miałeś...

Seba87
15-10-08, 07:23
Z animala brałem animal stack i powiem ze lipa straszna juz bardziej kopał najzwyklejszy tribusteron i to w dodatku 60. Z staków kreatynowych polecam storma, x-ploda, shock therapy, wątpie czy opyla sie inwestowac w animala

Symu
15-10-08, 15:36
Jescze nie słyszałem o podróbie AMINALI jak wierzycie w brednie FA że wszyscy innymi poza nimi mają podróby to gratuluje :D

Na każdego innaczej suple działają, ja bym polecał coś konkretniejszego bo A PUMP skład nieadekwatny do ceny.

mały huba
15-10-08, 15:57
Znajomy z USA chwalił mi High Voltage (MVP) jako stack przed treningowy.
Na bodybuilding też co nie co o nim pisali. Składowo wyglądał lepiej( choć z początku czytając bogatość składu myślałem ,że to muscletech :D) .Cenowo też podobnie do A pumpa.

respective
15-10-08, 16:05
Na każdego innaczej suple działają, ja bym polecał coś konkretniejszego bo A PUMP skład nieadekwatny do ceny.

to co byś polecił w tym przedziale cenowym?

Symu
15-10-08, 19:03
Na pierwszy ogień jakąś krete choćby mono, bo IMO to jest najefektywniejszy suplement pod względem wzrostu sily i masy, potem jak zostanie kasa to można się zastanawiać nad czymś przedtreningowym np. nano vapor ( uwaga z joshimbina), no xplode

Seba87
15-10-08, 20:03
Kumpel brał nano vapor i mówil ze nie daje rady poniewaz głowa go nawalała, musiał zmienic na no xploda które nieźle klepie i cena jest niezła

Symu
15-10-08, 20:18
Niestety po Nano vaporze mam to samo (4 razy brałem i zawsze to samo). Pompa jest super, lepsza nawet od no xploda ale chyba przez joshimbine mam takie zawroty glowy że jestem bliski omdlenia. Dlatego raczej produkt nie dla czułych na johe, swoją drogą albo jest tam cos jeszcze albo tej johy jest konkretna ilośc bo czujesz się jak na spalaczu tj. termogeneza.

Z ciekawostek sprawdza się także w łóżku :P

Produkty typu no xplode wole wlasnie z tego powodu, że nie ma tam stymulantów i nie kończy się to jakimiś problemami.

Seba87
15-10-08, 20:22
Storm z shockiem podobno jest super kumpel brał i mówił ze tak wielka pompa ze nie mógł brac oby dwóch na raz jakby jeszcze jakies białeczko dobre do tego podrzucił nieźle by klepało pewnie

respective
15-10-08, 21:15
ja teraz brałem nano vapor i łykałem po 1 miarce i nic nie czułem :P przy 2 dopiero zaczęło to na mnie działać tak jak trzeba ale za dużo to mi to nie dało...

LeBron23LBJ
15-10-08, 21:54
N.O. Xplode jest spoko, ale mnie np kopało dopiero po dwóch czubatych miarkach:P Ale przyznam, ze te treningi to były jak z bajki.. Hehe. Siła, energia, pompa, twardość mięsni, ahh to były czasy:D Pozdro

powiem tyle, chodzi o hajs. Gdybysmy mieli hajsu tyle ile chcemy te wszystkie wspomnienia nie był by przeszłoscią tylko terazniejszoscia. Jesli chodzi o mnie to gdybym mial kasu duzo to bym caly rok suple wpieprzal :D :D :D

ciaastek91
15-10-08, 22:38
Z ciekawostek sprawdza się także w łóżku :P

no wlasnie, z tego co wiem, to johimbine stosuje sie jako cos w rodzaju afrodyzjaka ;p

krzysiekzip
16-10-08, 16:39
Jak nie slyszales o podrobkach animala to jeszcze malo w zyciu slyszales:)

Symu
16-10-08, 19:19
krzysiekzip sugerujesz się reklama FA w KiFie gdzie sugerują że wszystko co bez ich hologramu jest podrobione??

Wiem, że trzeba uważać na Weidera mega mass ,matrixa syntraxa i prolaba.

Czy Animala z tymi różnymi capsami, woreczkami podrabiają nie wiem, nie widziałem i nie słyszałem.
podajcie mi choć jedno miejsce gdzie można zakupić.

Nano vapor i no xplode wiadomo że róznie na kazdego działaja. Mi wystarcza 1-1,5 miarki no xploda.

Ciastek nie wiem czy afrodyzjak czy nie ale no booster + joha widze że w tym wypadku świetne połączenie. Jeśli juz chodzi o trening to troche moim zdaniem gorsze.

krzysiekzip
16-10-08, 21:57
Nie sugeruje sie tym czym mowisz. Mam innej zrodla:)

Symu
16-10-08, 22:29
chyba że tak:P

hayabuso
18-10-08, 10:45
a propo mvp zakupiłem fajny stack potreningowy REVIEVE mam wszysytko co potrzeba po treningu BCAA GLUTAMINE i to w paru formach beta-alanine R-ALA nowaline itp

luknijcie zreszta sami

http://www.supleman.pl/product_info.php?manufacturers_id=28&products_id=161

respective
18-10-08, 14:24
wg mnie nie warty swojej ceny

pimp
18-10-08, 15:11
zobacz ich tez to maja i to w lepszej cenie zawsze u nich kupuje szybko wysylaja i wpladaja mega ilosc probek a tego jeszc ze nie bralem ale nie warto przeplacac zobacz oni to maja po129zl

http://www.allegro.pl/item461805791_mvp_revive_820g_stack_massacra_regen eracja.html

Symu
18-10-08, 15:26
widze syzbka reklama :p Produkt po tej cenie na allegro nie wcyhodzi najgorzej ale przyznam że nie stosowalem tych mieszanek potreningowych, ale skladowo najlepiej chyba wychodzi Anabolic Window i torrent z universala, ewentualnie golden finish.

respective
18-10-08, 17:42
tak czy siak to odradzam kupienie ci tego...

hayabuso
18-10-08, 22:59
,,,,to uwazasz ze ten revieve jest kipski?

respective
19-10-08, 09:06
no pewnie, ja wgl nie uznaje tych potreningowych supli... szkoda kasy na nie wg mnie

Symu
19-10-08, 12:01
A wg. mnie suplementacja okołotreningowa jest najważniejsza. Tyle że w tym revive brakuje troche białka i węgli jeśli ma byc traktowany jako potreningowy.

Poza tym produkt ładny: estry BCAA i gluty, antyoksydanty, arginina i karnozyna ew. jej składowe.

Może przydałoby się trochę krety.

Ogolnie produkty warte uwagi, ale na pewno przy wyższym budżecie i nie jako produkty pierwszej potrzeby.
No i kierowałbym się bardziej w stronę anabolic Window czy torrenta

respective
19-10-08, 15:44
zgodzę się z Tobą Symu, że suplementacja okołotreningowa jest najważniejsza, ale te suplementy typu torrent etc jakoś nie przemawiają do mnie... wole wydać kase na jakiś porządny booster i stack kretowy do tego

hayabuso
20-10-08, 13:54
ale ceny białek chyba taniutkie a z jakością na pewno nie odbiegają od ultimate optimum czy mrm słodzone nowym wynalazkiem SPLENDA
polecam zajrzeć na tę stronke (http://www.splenda.com/)

http://allegro.pl/item461798794_mvp_pro_whey_advanced_2250g_bialko_s erwatka.html

i sztandarowe białko izolat różne smaki czekolada itp zero fatu i tylko 1gram węgli i dobra cena 2,3kg 179zł

http://allegro.pl/item461760276_mvp_isologic_whey_protein_2250g_bial ko.html

Symu
20-10-08, 16:50
Nie znam tej firmy a w USA tez widzę słabo znana. Czy tanie, dopłacam 10 zeta i mam gold wheya. Czy dobre? Nie wiem bo nie próbowalem a i firma wiele mi nie mówi.

Splenda to nie jest nowy wynalazek ;) szukaj pod sukraloza to jest to samo tylko nazwa Splenda jest chyba znakiem firmowy czy marka....nie rozrozniam.

hayabuso
25-10-08, 21:45
ja sadze iż MVP jest godne uwagi i przynajmniej nie ma podróbek maja teraz w dobrej cenie glute w dobrej cenie na allegro

http://www.allegro.pl/item462093186_mvp_high_impact_glutamine_1000g_glut amina.html

hayabuso
25-10-08, 21:46
a co sadzicie o plasma jet gaspari koles poczestowal mnie blistrem rewelacja mega pompa ale ciekawe czy ponastepnych porcja dzialanie nie zmniejszy sie

kaczorrr
17-03-09, 16:46
chlopie ja CI kupie jak chcesz orginala u siebie na silowni na rogu pozdro:)