PDA

Zobacz pełną wersję : Cykl na mase - poczekac czy juz brac ?

qveer
13-10-08, 08:45
Witam. Jestem po 3 miesiecznej przerwie na silowni. W zeszly piatek "wycwiczylem" karnet czyli miesiac juz za soba mam. Postepy wiadomo spore zrobilem przez ten czas, ale jeszcze nie doszedłem do poziomu przed przerwa. I mam pytanie czy dobrze zrobie jak teraz wezme sie za jakis cykl (myslalem o kreatynie gainerze i bialku) czy poczekac jeszcze az odbuduje forme ?? Oczywiscie cel - masa

*TERRORBLADE*
13-10-08, 13:06
Jeżeli czujesz ,że Twój miesieczny trenning był rzetelny i dietka wraz z trenningiem oki to czemu nie .
Wsumie to zależy od człowieka ... jedni najchetniej jechaliby na kreatynkach juz po 1 dniu na siłowni , a niektorzy popracują troche samemu a potem sie wspomagaja.
Twoja decyzja , jeżeli czujesz ,ze masz zastój i szybko nie dojdziesz do starej formy to mozesz skorzystać z magicznej mocy jaka oferuje kreatyna ;) Pzdr.

qveer
13-10-08, 14:45
Mi zalezy na tym zeby ten cykl dal jak najlepszy efekt, a nie jak wolalbym. A forma powoli idzie, bo z treningu na trening jest lepiej.

zapytajnik
14-10-08, 00:00
ja na twoim miejscu bym poczekal jeszcze....jezeli nic nie bierzesz a robisz postepy to nie ma sensu sie wspomagac....jak odczujesz zastoj to wtedy wez jakas kreatynke i ewentualenie gainer/bialko....pozdro tej

qveer
14-10-08, 09:24
Nom wlasnie tak mysle. Dzieki.