Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : pomoc w doboze odzywek

maras1234
12-10-08, 23:05
Witam,
Mam 22 lata,waze 83 kg,184cm. Pracuje cały czas nad rzeĽba. Ale widze ze strasznie schudłem (zmalałem) po takich wyczerpujacych treningach. Chcialbym kontynuowac dalej ten trening gdyz zaczynam widziec efekty,ale tez chcialbym zakupic odzywki ktore pozwola mi przy tym treningu nabrac masy miesniowej (przybrać) tak by sie przysłowiowo "nie zalać". Bardzo bym prosił o podanie jakis odzywek tak bym mogl nabrac wiecej tej masy miesniowej a nie stracic na rzeĽbie. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Prosilbym o przeslanie odpowiedzi na maila gdyz zadko mam dostep do internetu. Moj mail : iti1232interia.pl

Dzieki.

maras1234
13-10-08, 20:23
Dzieki za propozycje:) A jak najlepiej dawkowac nutrend kre alkalyn i jak dlugo trzeba go zazywac zeby bylo widac jakies efekty? pozdrawiam
(http://www.okazje.info.pl/okazje/zdrowie-i-uroda/nutrend-kre-alkalyn-120-kaps.html)

dejwid997
13-10-08, 21:42
HMB olej szkoda kasy na to.
Poszukaj na googlach lub na innych forach
testow naukowych o hmb i testow ludzi to sie przekonasz ze
hmb=gowno.

Seba87
14-10-08, 18:49
hmb jest dobrym suplementem stosuj±c go przez dłuższy czas mozna uzyskac lekki rys i mozliwosc na kazdy treningu spalania jakiejs ilosci tłuszczu, po okresie 4 miesiecy powinny juz byc widoczne efekty

grzela
14-10-08, 20:31
HMB olej szkoda kasy na to.
Poszukaj na googlach lub na innych forach
testow naukowych o hmb i testow ludzi to sie przekonasz ze
hmb=gowno.

mam identyczne zdanie