Zobacz pełną wersję : OLIMP Massacra
Brał ktoś ta odrzywke?? Bo wydaje się być interesująca, ale wole zapytać się ekspertów o jej możliwościach:D
NIKOLIS 168
12-10-08, 13:02
nie polecam, słabo wychodzi, skład niby ok ale nie opłaca sie. Polecam Xpanda, Clouta, Noza, Storma, Vaulta (według mnie najlepszy stack kreatynowy na rynku) moj kumpel brał z No Xplode i Cubed i wygladał duzo lepiej niz goscie na mecie. Pompy mial nieziemskie. Co mogłbym Ci jeszcze polecic hmm Green Magnitude, Xtreme Stack, dobrym stackiem ale potreningowym jest CellMass. Wybierz cos w/w a na pewno sie nie zawiedziesz.
a moge to wziasc jak jestem po 2 cyklach krety(mono)?
i ktore jednak z tych dwoch jest lepsze?
tak sobie pomyslalem ze teraz sobie jeszcze zrobie sobie jeszcze jeden cykl na mono z No Xplode'm, a potem kupie sobie stack. Dobry pomysł?
NIKOLIS 168
12-10-08, 19:18
jezeli jest po dwoch cyklach na mono to polecam Ci: jabłczan (CM3) lub słabszy stack kreatynowy Cell Pump, albo połączenie jabłczanu z mono. Ja bardzo miło wspominam pierwszy z mocniejszych cykli Cell Pump + mono Vitalmax + Mass XXL. Pamietam dobra pompe, siła tez skoczyła sporo, masa równiez poszła. A wiec polecam taki cykl!
NIKOLIS 168
12-10-08, 19:31
Z naszych wypowiedzi zrobiłbym dwa cykle teraz:
Cp+mono
a po kilkutygodniowej przerwie:
Xpand + No Xplode.
i takim sposobem mamy dwa konkretne cykle:)
Pozdrawiam:)
hah będę większy od was:D
a i jeszcze jedno i powiedzcie mi w jakich ilościach musze kupić cp i mono zeby mi starczyło na spokojnie na cykl i jak dawkować. to jutro polece i kupie
NIKOLIS 168
12-10-08, 19:50
kup sobie 500g mono vialmaxa i mała puche Cp
dni treningowe: rano mono 5g, przed treningiem 9g Cp, po tren mono.
dni nie treningowe: rano mono 5g w południe 9g Cp
Rosnij:D
mała pucha cp to 450 gram??