Zobacz pełną wersję : co dorzucic
myśle o cyklu
1- 4 meta
1-10 enan
i zastanawiam sie nad dolożeniem deki 1-9 i nie wiem czy nie zawcześnie na nią..
nie wiem co dolożyć do tego cyklu , zastanawiam sie nad clenem aby to wszystko utwardzić,
Jak jest z tym clenem ?boje sie zeby nie stracic tego co zyskam
ciaastek91
09-10-08, 17:23
przebyte cykle?
ciastek ja bym cie tu modem zrobil w dziale doping:)zawsze jak ktoś sie coś pyta to mu psizesz "przebyte cykle"? "albo o wiek staż cel itd"....a potem jak juz przyjdzie udzielić fachowej odpowiedzi typu co ma brac zrobić rozpiske to coś ci to nie idzie...chyba lepiej zebyś tutaj nie radził ludziom co mają brać patrząc po twoich danych w profilu bo jescze ktoś sobie twoje rady wezmie na powaznie i moze z tego być wielka tragedia...odpuść sobie ten dział dla dobra forum heh pozdro (nie bierz tego jako pojazd po tobie tylko jako taką małą uwage)pozdro
ciaastek91
09-10-08, 20:29
czlowieku, nie masz nic do powiedzenia na temat, to nie zabieraj glosu.
jezeli ty polecasz ludziom cykle nie znajac ich danych, ani przebytych cykli, to wspolczuje tym osobom.
jak moge stwierdzic czy za wczesnie na deke, nie wiedzac, co bral do tej pory?
i odbij od mojego profilu, zajmij sie swoim.
nie chodizło mi o to ze pytasz sie ich o przebyte cykle a o to co im doradzasz bo masz zerowe doświadczenie a wiesz na ten temat tyyle co wyczytałes gdzieś na necie..
ciaastek91
09-10-08, 21:18
aha, czyli prawo glosu w dziale doping, maja tylko osoby, ktore przybyly 10 cykli? w takim razie co tutaj robisz?
A ja muszę Cię pochwalić "ciastek" zadajesz podstawowe pytanie przy którym ja się wku....., najbardzie bo to ważna informacja a każdy pyta a nic nie napisze.
nie trzeba by bylo ich zadwac jak ci co chca porady mysleli poprostu...
A ja muszę Cię pochwalić "ciastek" zadajesz podstawowe pytanie przy którym ja się wku....., najbardzie bo to ważna informacja a każdy pyta a nic nie napisze.
racja
dobrze ze jest ktos kto pyta o takie sprawy i przez to wiadomo o co chodzi z takim kleientem
mnie osobiscie rowniez wkurwia jak ja mam wypytywac kogos o jego dane, a kolega ciacho wypyta i mozna dalej klienta obracac bez zbedych pytan
takze dzialaj dalej
dobra powrócmy do tematu...
za sobą mam cykl
meta 15mg ed
prop 75mm e2d
winko 50mg e3d
był on z 1,5 roku temu
w profilu wszystko jest
77 aktualnie
enan 200mg e5d przez 8 tygodni ci wystarczy
to nie pierwszy cykl , sam enant to za malo do tego meta i moze cos z tego będzie.
no tak, ale po tym pierwszym cyklu waga jest mizerna wiec moral z tego taki ze gosc nie potrafi korzstac z saa wiec rozsadniej jest zrobic dobry cykl na 1 srodku niz walic znow kilka i w koncowej fazie przybrac z 77 na 79kg
wez sie lepiej najpierw za diete i odzywki bo przy takiej wadze bez koksu mozna jeszcze duzo zrobic
dlatego waga taka niska bo miałem pewne problemy zdrowotne i sporo wagi poszło sie jeb..
napewno meta i enan ale nie wiem co dodac na utwardzenie pasował by tu clen???
clen dobrze utwardza ?
a czy clen jest na utwardzenie miesnia?
jak chcesz cos na "utwardzenie" to winstrol by sie nadal ale na pierwszy cykl to nie poleca,m a tak wogle to najpierw dowiedzial sie "co i jak" ze sterydami bo po twoich postach jak widac wiedza jest znikoma a krzywde sobie zrobic nie trudno
nie bede brał winka bo mete biore najlepiej pojade: meta + enan
Jaki enan jest najpewniejszy ????
1. Undery?
2. aptecznaki ??
ciaastek91
13-10-08, 21:00
norma, cido
rozumem ze norma to apteczniak
a z undery ??
po huj ci undery??? myslisz...
brakuje na rynku apteki - prolo, norma, galenika, testoviron...?
ciaastek91
13-10-08, 22:39
chlopak jest mlody, pewnie funduszy brakuje ;p
to niech dozbiera i kupi co nalezy a nie wyrzuca siano w bloto...
NIKOLIS 168
14-10-08, 00:29
Iran, prolo, norma...
ciastek sam jesteś gnojkiem wiec sie nie wypowiadaj kazdy twoj post jest bez sęsu i nic nie wnosi. Zmien dział na ,,dla zielonych'' i sie ucz chłopcze ;-)
a wracajac do tematu zakupiłem sobie prolo i startuje od poniedziałku
1-6 meta 20 mg ed
1-9 prolo 200mg e5d:)
NIKOLIS 168
14-10-08, 18:32
cykl jest oki. Jaka metka? Jaki odblok?
Zdaj relacje! POZDRO:)
metka ruska, a na odblok 24 tab clomidu.
Zaczynam od tego poniedziałku albo od następnego bo nabawiłem sie kontuzji przedramienia ;/... Do cyklu sie zagiii :)
prolo to bardzo dobry enant wiec powinno być ok chodz troszke dawka delikatna
enan ciagnij az bedzie kopal
moze dawka delikatna ale chce wykorzystać to 200mg e5d a dopiero bawic sie w większe dawki