Zobacz pełną wersję : Noz + Reactor Pro 3
NIKOLIS 168
07-10-08, 15:22
Co sadzicie o takim cyklu ?
Dawkowanie:
rano 4kaps React przed tren: Noz Po: 4kaps reactor
nie trenin: rano reactor w południe noz
dawki nie sa wysokie ale cykl za to wyjdzie długi 7tyg.
Czekam na opinie :)
Pozdrawiam:)
respective
09-10-08, 13:35
nic za specjalnego...
napisz jaki masz staż z siłownią i suplami
to się coś lepszego ułoży :]
reactor pro 3 jest przereklamowany i to bardzo...
NOZ bym brał tylko i wyłączenie przed treningiem.
No i 5 kapsów RP3.
NIKOLIS 168
09-10-08, 18:00
W tym jest problem ze miałem rozplanowany inny cykl ale za duzo kasy straciłem i dlatego chciałem zrobic w miare tani cykl, cel: siła. Noz zbiera dosyc dobre opinie a cena jest extra.
Zastanawiam sie jeszcze nad Cloutem. Chyba zamiast RP3 wejdzie Crea Shot. Znacie opinie na temat wyzej wymienionych srodków?
respective
09-10-08, 18:57
W tym jest problem ze miałem rozplanowany inny cykl ale za duzo kasy straciłem i dlatego chciałem zrobic w miare tani cykl, cel: siła. Noz zbiera dosyc dobre opinie a cena jest extra.
Zastanawiam sie jeszcze nad Cloutem. Chyba zamiast RP3 wejdzie Crea Shot. Znacie opinie na temat wyzej wymienionych srodków?
nox'a sam nie brałem ale słyszałem że ponoć dobry
rp3 to gówniany jabłczan, szkoda na niego kasy
na temat clouta niestety nie wiem nic
ja bym Ci polecił na siłe animal pump i do tego jeszcze jakies witaminki i moze a nitro albo jakies inne amino? taki nie za drogi a w miare cykl...
dobry i też nie za drogi cykl to storm + shock universala
to zależy od funduszy
NIKOLIS 168
09-10-08, 22:46
Wezme tego NOZA z CREAMAXEM. Do tego WPC i ZMA.
dexterinio
09-10-08, 23:33
Jednak sie skusiles na NOZ'a... A nie deca stack?
NIKOLIS 168
10-10-08, 16:05
heh mam mało kasy do wykorzystania na suple+dieta. Za duzo melanzyyy %
A na Nozie lepiej wyjde cenowo. Ale kumpel od poniedziałku rusza DECa STACKiem.
respective
10-10-08, 17:06
to przy częstym melanżowaniu kasa na suple pójdzie jak w błoto :]
dexterinio
10-10-08, 23:50
Wez informuj na bierzaco jaie efekty daje kumplowi ten deca stack a tobie NOZ bo jestem ciekawy i to bardzo
Po co Ci ZMA jak masz dopiero 17 lat ? ZMA jest dla ludzi po trzydziestce.
NIKOLIS 168
11-10-08, 00:45
nie koniecznie...
Rozwiń to bardziej, co da 17 latkowi ZMA ?
Zadziała, wiem po swoim przykładzie.
Dowód przez przykład to dla mnie żaden dowód, mnie interesuje wpływ na organizm z medycznego punktu widzenia.
Prezydent_1c
11-10-08, 12:17
Więc co do medycznego punku widzenia to podziała na 30 i 18 latka tak samo :) Tylko 18 latkowi nie jest to działanie potrzebne (nie będzie go odczuwał) a na 30-latka podziała pozytywnie (lub też nie podziała zalezy od organizmu-ale to wyjątki) :)
Dowód przez przykład to dla mnie żaden dowód
No tak, teoria jest ważniejsza niż praktyka.
(Narzuca mi się w tym momencie przykład KA - teoretycznie stabilniejsza forma kreatyny niż monohydrat, a działanie jest o wiele gorsze. No ale cóż, teoria nie kłamie.)
ZMA to nie jest tribulus, lecz minerały w wysokowchłanialnej postaci, więc dlaczego nie mogą być spożywane poniżej 30 roku życia? Co ZMA da osobie >30lat a czego nie da osobie <30 lat?
NIKOLIS 168
11-10-08, 19:24
Ja nie spozywam ZMA z tego powodu zeby zwiekszyc poziom testosteronu, tylko przy braniu tego suplementu odczuwam lepsze samopoczucie w ciagu dnia, czuje sie wyspany gotowy do działania. Wydaje mi sie ze z dnia na dzien polepsza sie jakosc miesnia. Biore ZMA tylko podczas cyklów bo one sa efektywniejsze.
Punisher ZMA poprawia głównie libido (poprzez lekkie zwiększenie poziomu testosteronu), raczej wątpię by autor tematu miał z tym problemy.
u.waw.pl pomyliło Ci się ZMA z Testosterolem heh.
Odpowiedz na moje pytania.
Nie, nie pomyliło mi się.
W wieku około 20 lat poziom testosteronu jest tak wysoki, że lekkie podwyższenie testosteronu nic nie da (tzn. coś tam da, ale w żaden sposób to nie będzie odczuwalne). Natomiast począwszy od 21 roku życia poziom testosteronu u mężczyzn zaczyna spadać. Wiadomo, że już po czterdzestce jest niski - wtedy dobrze jest wziąć coś co podwyższy poziom testosteronu. Oczywiście ZMA nie ma takiej siły jak chociażby propionat.
ZMA nie zalicza się do "Testosteron booster'ów" lecz do minerałów prozdrowotnych.
Taka niewiedza u moderatora działu "odżywki i suplementy" jest co najmniej rażąca.
Znasz trochę angielski to poczytaj:
http://www.nutritionexpress.com/article+index/vitamins+supplements+a-z/zma/showarticle.aspx?articleid=62
a szczególnie "How does ZMA affect testosterone levels? ", czyli jak ZMA wpływa na poziom testosteronu.
respective
14-10-08, 08:39
wtrącę się do waszej dyskusji, bo z tego co wiem to zma wpływa na poziom testosteronu-podnosi go.
Podajesz linki, w których obalasz siebie.
Ja nie wiem, czy mam kopiować tekst z tamtąd, bo sam powinieneś wiedzieć, co tam jest napisane skoro podajesz.
Co to jest cynk? Pytanie za sto punktów.
Według mnie Punisher ma racje, przeciez to są minerały, każdy moze łykac.. Rozumiem, ze ta kompozycja podnosi poziom testosteron
Problem w tym, że Punisher twierdzi, że ta kompozycja nie podnosi testosteronu.
Wiem po sobie, a mam 17 lat, wiec u.waw.pl skończ juz te teoretyczne batalie
Forum jest właśnie od tego, by dyskutować, a przez to powiększać swoją wiedzę.
Czytamy ze zrozumieniem. u.waw.pl
ZMA nie zalicza się do "Testosteron booster'ów" lecz do minerałów prozdrowotnych.
Zresztą na tej twojej stronie ładnie napisali:
ZMA is a scientifically designed, university laboratory tested anabolic mineral support formula.
Pokładasz w ZMA jedynie działanie mające na celu zwiększyć poziom naturalnego testosteronu, a to wielki błąd.
Za co jest cynk odpowiedzialny to powinieneś wg mnie przestudiować i przestać siać te swoje jednoznaczne opinie, bo: "ta niewiedza jest rażąca u moderatora "Odżywek i Suplementów".
respective
14-10-08, 18:50
takie małe podsumowanie:
zma to naturalny zestaw minerałów, który ma podwyższyć poziom testosteronu w organizmie, a minerały jak to minerały, mają wiele funkcji w organizmie.
więc zma zażywane przez 17nasto latka nie podwyższy mu testosteronu, ale minerały zawarte w zma będą oddziaływać w inny sposób na organizm tej osoby
Pokładasz w ZMA jedynie działanie mające na celu zwiększyć poziom naturalnego testosteronu, a to wielki błąd.
Nieprawda, nigdzie w tym temacie nie napisałem, że jedynym plusem ZMA jest podniesienie testosteronu.
Lecz wywarłeś takie wrażenie u.waw.pl