Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : problem z waga

idzi
04-10-08, 11:42
Witam

Jak w temacie mam problem z waga ;/ mam 185 cm i waze 78kg jestem studentem... myslalem ze to ze zyje na swoim... bez mamy i jej obiadkow jest przyczyna mojej wagi lecz na 3 miesiace wakacji wrocilem do miasta rodzinnego i zero efektow nic nie przytylem... cwicze regularnie od 2lat z sila nie mam problemow bo w wyciskaniu mam bardzo dobre wyniki ale wygladam bardzo dziwnie jak mnie komentuja kumple z silowni " taki chudy a jeban... silny" palnuje kupic sobie jakiegos gainera i aminokwasy... mysle ze takie polaczenie dalo by troche kg lecz chce kg masy nie tluszczyku... co polecacie ? jakiego gainera ? co do aminokwasow myslalem o animal Pak ale nie wiem czy to dobry wybor... co do $$ uwazam ze nie ma co oszczedzac i wole zaplacic wiecej ale kupic cos dobrego

skajłoker
04-10-08, 11:51
na gainerze napewno wyłapiesz troche tłuszczu bo to jest nieuniknione poszukaj jakiegoś gainera ze stosunkowo duzą zawartością białka na 100g.Kup monster massa bo sprawdzony i dobry

slim shady
04-10-08, 12:05
aminokwasy bedziesz miał juz zawarte w gainerze wiec nie musisz ich kupowac, z tego co napisałes wnioskuje ze albo nie masz diety albo masz bardzo słaba, pamietaj ze gainer ma byc tylko dodatkiem Twojej diety nie podstawa

jasiu1910
04-10-08, 14:27
Jak w temacie mam problem z waga ;/ mam 185 cm i waze 78kg

hehe ja mam 186 i waga 76 kg a ze swojego wyglądu jestem zadowolony :D

wracając do tematu: podstawa to dieta (ale nie ta studencka :)) dużo posiłków (5-6) jeśli martwisz sie o tłuszczyk to zbilansuj kalorie i do tego dodaj gainerka (polecam Mutant Mass z PVL) do tego BCAA i jazda

idzi
04-10-08, 15:03
ja sie zdrowo odzywam i raczej przebieram w tym co jem... zadnych fastfood'ow tylko zdrowa zywosc.... potrzebuje wlasnie odzywki na uzupelnienie brakow w jedzeniu... czytalem na forum ze niektore shake sa ochydne w smaku a jak monster mass ? da sie jakos go ze smakem "zjesc" ?

skajłoker
04-10-08, 16:12
da sie monster ma dobre koktajle

bld
04-10-08, 16:20
Dobre i tanie, 4kg masz za 100 na allegro tyle co gb ktore ma 2 razy mniej bialka. Kup sobie monster massa albo mutant massa i jazda ;]

Rickey
04-10-08, 17:44
Jeśli nie chcesz tłuszczyku to zakup hard massa (bulk, 50:50) Jest dość drogi, (150zł za 2.8kg) ale dobry. Po nim nie powinieneś złapaś fatu.
Pozdro!!!

ErWeider
05-10-08, 00:40
jak masz kase to kup MASS XXL, a jak niemasz kasy to Gain Bolic 6000 lub Gainer 1 Vitalamax do gainera mozesz dozucic jakąś krete. I nie kupuj mniej niz 4kg gainera bo inaczej nie zobaczysz efektow.

PAMIETAJ DIETA TO DROGA DO SUKCESU!

pozdro i zycze Ci powodzenia ;)

MatekKOL
05-10-08, 10:05
Ja też mam taki problem na wzrost 178cm waże 56kg niby jestem chudy ale co z tego że na brzuchu mam trochę tłuszczu. Chciałbym przybrać trochę czystej masy i pozbyć sie tego tłuszczu. Powoli rozpisuje sobie dietę i plan treningowy tylko wiem że samą dietą nie zgubię tłuszczu i nie przybiorę na masie musiałbym cos brać dodatkowo... tylko co? macie jakieś propozycje dla mnie?