Zobacz pełną wersję : MASS XXL, Kreatyna, HMB
Jestem w posiadaniu takich oto specyfików jest to 1kg MASS XXL treca , 60 kap Creatine Treca i 70 kap HMB takze treca...
I tutaj moje pytanie, co kiedy, jak, gdzie, w jakich ilosciach powinienem to przyjmowac ? Oczywiscie cwicze na silowni, moj staż to około 3 miesięcy bez zadnych suplementów/odzywek i tp. Tak sie stało ze wpadlem w posiadanie tych specyfików wiec musze je jakos zjesc... tylko jak, zeby mialo to efekt ?
1kg MASS XXL treca , 60 kap Creatine Treca i 70 kap HMB efekt=0:D
potrzebujesz minimum 3kg massa 300kapsów krety i najmniej 400hmb;)pozdro
OK:P Ale moze mozna to jakos rozlozyc ? Np ze najpierw bede jadl tego XXL MASS, potem kreatyne ? a potem HMB ? Wiem ze to wszystko jest za mało, dlatego niewiem jak tego uzywac.... Wiec prosze o takie porady zeby to jak najrozsądniej spozytkowac :)
dexterinio
30-09-08, 22:58
Wez wszystko na raz polacz w jeden cykl ale dokup tego toche przynajmniej tyle ile poradzil wyzej skajłoker bo inaczej na marne pojda te odzywki
hmb odpuść bo masz mało kreatyny dokup do tych 200-300kapsów i gainera dokup z kilo przynajmniej jk kasy nie masz...bo to to jest wiesz tak jakbys zjadł dla zasady efekt zero szkoda czasu na jedzenie tego lepiej sobie twaróg otworzyć:)
thomas_figo
30-09-08, 23:07
a jesli nie chcessz dokupywac i uparcie brac tylko co masz to bierz tak jak jest na pudelku.i tak ci to ni nie da
NIKOLIS 168
01-10-08, 15:26
Twoj zestaw wystarczy Ci az na TYDZIEŃ !!! :D:D
respective
01-10-08, 19:20
chcesz to wziac zeby cos dalo? nie ma takiej opcji ze to cos da bo za malo tego jest...
*TERRORBLADE*
01-10-08, 22:04
heh kolo jest mocny ;)
Ale przestańmy go już mieszać z szytem ;D
Werdykt brzmi : dokup towaru następnie uzupełnij profil.
A tak wogole to pewnie nie miałeś styczności z żelaztwem na poważnie tazge kreatynke sobie odpuść i zainwestuj w gainera.
pzdr.