Zobacz pełną wersję : zaczynamy :)
18 lat, stazu zero :)... waze ok 95 kg przy wzroscie 187 cm. Mam mocna budowe ciala ale oczywiscie fatu trzeba sie pozbyc :) . i teraz - czy moge robic sobie normalny trening na mase ? chcialbym po prostu cwiczyc na mase miesniowa i jednoczesnie pozbywac sie tluszczu.. cwicze mozna powiedziec od 3 dni, wzialem na klatke 75 kg. co mi radzicie ?
Na poczatek ogolnorozwojowka.
slim shady
28-09-08, 21:11
mozesz robic mase, ale przez pierwszy miesiac tak jak pisał Symu zrob ogólnorozwojówke, jak chcesz zrzucic to rob cwiczenia aerobowe(steper,rowerek,bieganie,pływanie,skakanka itd) 3-4 razy w tygodniu minimum 60 minut, zajrzyj do działu dieta i ułóz sobie diete, w dziale trening bedziesz miał treningi, pozdrawiam
jak chcesz fetu zrzucić to pobiegaj dziennie lub co drugi dzień z 60 min, a do tego jakiś spalacz i efekt murowany ;) sam biegając i zażywając TSE schudłem 20 kg :)
slim shady
28-09-08, 23:44
wil-qu (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=10108) ładny wynik w jakim czasie tyle zrzuciłes ? tylko TSE uzywałes ?
wil-qu (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=10108) ładny wynik w jakim czasie tyle zrzuciłes ? tylko TSE uzywałes ?
tak tylko TSE, ograniczyłem jedzenie, szczerze mówiąc bez jakiejs tam diety, dużo ruchu biegi to była u mnie podstawa, dziennie wieczorem no i tak z półroku mi to zajęło... ale bardzo mi TSE pomogło... miałem dużo czasu wolnego bo rok przerwy od szkoły to musiałem się czymś zająć dlatego postawiłem sobie taki cel... a i zapomniałem 6W tez robiłem... wytrwałość przedewszystkim ;)
slim shady
28-09-08, 23:57
ja zrzuciłem 10 kg w niecały miesiac(z supli tylko na białku na noc) miałem po 3 treningi dziennie w tym jeden siłowy, ograniczyłem jedzenie, i to bardzo ..., za jakis miesiac bede chciał znowu coś zrzucic, moze sięgne po TSE
ps. gratuluje wytrwałości :)
ps. gratuluje wytrwałości :)
a dzięki ;) bez tego to ani rusz... też niezły wyczyn 10 kg w miesiąc no no, a miałeś efekt jojo ?? bo ja miałem, ale jakoś dałem rady utrzymać wage :)
slim shady
29-09-08, 16:48
wsumie tylko 1 kg mi wrociło, bo wziełem potem l-karnityne i cwiczyłem zeby uniknac jojoj