Zobacz pełną wersję : pierwszy cykl
witam! na pierwszy cyk chciałem wziąć 15 deki i 15 testosteronu Enanthat w dawkach 200mg co piąty dzień, co jeszcze do tego?? chodzi mi o witaminy, jakie i w jakich dawkach i kiedy brać?? Clomid, Nolvadex? jak i kiedy brać, kiedy odblok, ile dnie po skończeniu cyklu?? najlepiej jak by mi to ktoś szczegółowo rozpisał, co i kiedy brać-byłbym bardzo wdzięczny
chce zrobić dobry cykl wiec kasa nie bardzo gra role. proszę o konkretne wypowiedzi do pytania bez odp typu ze na pierwszy cykl deka to zły wybór albo ze jeszcze mam czas itp. z góry wielkie dzięki
musisz podac kilk ainfo o sobie
staz
co do tej pory brales i w jakich dawkach
okres off
wiek-22
staż-2
waga-80 zanim zacznę cykl co najmniej 85/90
co brałem? kreatyne 3 cykle + do tego glutamina bcaa jakiś gainer
no i widzisz juz sie zmienia twoja sytuacja...
deke odloz na 2-3 cykl
teraz wykorzystaj tylko enanthat
1amp przez 8-10 tyg e5d
To czy pojechać DD z Enanem czy sam testo zależy też od tego jakie cele sobie stawia.
coprawda 2 letni starz wskazuje na to, że kolega juz ma pojecie o treningu,regeneracji,diecie itp.
Inna sprawa to jakie ma uwarunkowania genetyczne co do retencji łapania tuszczu.
Jesli ma wysokie to mysle że cykl z DD i enana był by odpowiedniejszy.
Jeśli niskie to 200mg enana e4d.
E4D a nie E5D bo mysle że przy samym tesciu liczy sie równy poziom substancji przez cały cykl.z racji długości estru enan podawany co 5 dni ma juz wachanie substancji w krwi.
Jesli zdecydujesz sie na cykl dd enan a koszt naprawde nie gra takiej roli a jakość to poszukaj arimidexu.w naszym kraju troche cięzko o ten środek ale przy takich dawkach jak chcesz 1/4tab dziennie zapobiegnie całkowicie aromatyzacji,jakośc mięsnia bedzie jak po cyklu NPP+Prop(oczywiscie przy dobrej diecie treningu itp)
Odblok standardowo jak po DD i Enan 3 tyg od ostatniej injekcji zaczynasz
chyba sobie zartujesz ziomek
ari dla goscia ktory nie mial do czynienia jeszcze z saa smieszny chyba jestes przy tych dawkach jeszcze...
1/4tbl to ja bralem ale e2d i przy sporo wiekszych dawkach testo a ty radzisz gosciowi do 200mg gratuluje...
wiesz co to estrogen i jakie sa skutki jego nadmiernego obnizenia...? jeszcze ugoscia ktory dopiero wchodzi na towar pierwszy raz w zyciu...
a co do dostepnosci nie ma z tym wiekszych problemow tylko ceny u niektorych wywoluja moj smiech... mowie o oryginale 28tb 1mg astra zeneca
tylko ja mam zamiar zrobić pierwszy i ostatni cykl na saa, a nad samym testosteronem tez sie właśnie zastanawiałem,i teraz nie wiem co zrobic
ziomek nie ma czegos takiego, wszyscy tak mowia ze pierwszy i ostatni ale tak sie nie dzieje neisetty,
zaczynasz, wpadasz i pozniej przestajesz liczyc cykle, miligramy itd...
moge wyliczyc na jednej rece ile znam osob co skonczyli na 1 cyklu,
co do cyklu - jak pisalem rob,
Sam prop na 6 tyg w dawce 100mg EOD!!!, i nie ma co szukac kwadratowych jaj.
dzięki za podpowiedzi raczej zdecyduje sie na samego tescia a co jeszcze przy tym brać?? jakieś witaminy? clomid? i kiedy odblok i na czym??
to juz powinienes wiedziec...
zestaw witamin 2-3 krotne zapotrzebowanie
aspargin
omega-3
mozesz dac cynk 75mg
odblok clomid
5 dni po 100mg
dalej po 50mg
14 dni po testo zaczynasz