Zobacz pełną wersję : Co wybrac?
dexterinio
25-09-08, 17:16
Wlasnie dokladam do treningu na silowni kick boxing i zaczynam tez biegac. Bede jeszcze z 2 tyg jadl horse powera i chce zakupic jakies odzywki dalej. Cel wzrost kondycji spalenie zbednego tluszczu z brzucha nog i tylka, a zarazem dobrze jakby dalej rosla sila i masowal sie tors A i ruszam tez z dieta. Co proponujecie???
P.S.
Nie pogardze sogami za pomoc
slim shady
25-09-08, 17:23
Bcaa,l-glutamina,HMB,białko
to co kolega wyzej tylko zamiast tego bialka dozuc gainera 2 :)
dexterinio
25-09-08, 17:32
Tak jeszcze by sie przydalo w sensownej cenie zmniescic dodam milionerem nie jestem:) i jak to wszystko laczyc... Moze moderator pomoze swoja rada????
a ile masz pieniedzy na to??
dexterinio
25-09-08, 17:38
dokladnie nie jestem w stanie powiedziec bo chcialbym taki cyklik na dluzsza mete rozpracowac ale przydalo by sie miesiecznie w 150 zmiescic
to raczej nie dasz rady sam gainer 2 jak juz kupywac to najlepjej 10 kg :) starczy on na 3 miechy kosztuje 265 zl niby ma w sobie bcaa ale malo z hmb tez mozesz zrezygnowac no bo tego trzeba troche zjesc zeby dawalo efekty dokup do tego universala storma i ogien :)
slim shady
25-09-08, 17:45
gainer mozna zastapic w diecie, hmb drogo Cie wyjdzie, mozesz kupic jakies Bcaa połączone z l-glutamina
no jesli zasadniczo bedzie sie trzymal swojej diety :) no ale i tak proponuje tego storma :) 0,8 kg za 100 zl oplaca sie starczy mu na porzadny cykl :)
dexterinio
25-09-08, 17:50
Ze storma to narazie zrezygnuje bo koncze cykl hp to mija sie z celem. Myslalem nad l-karnityna ale to mi spali i z torsu a tam chce przymasowac troche. Bcaa pewnie jakies zakupie zaby zapobiec katabolizmowi ale co wiecej???
no fakt nie czytalem uwaznie :)
dexterinio
25-09-08, 17:52
Co do bcaa z ta l-glutamina to jakie proponujesz? a odnosnie storma to miesiac po hp dopiero jakas kreatynka niech organizm odpocznie troche. A odnosnie diety to wiadomo jak jest mozna sie starac ale zawsze cos jest nie tak...
to tez wlasnie gainerka a bcaa z olimpu MC
slim shady
25-09-08, 19:39
ja stosuje to http://www.dso.pl/product_info.php/products_id/3212
slim shady dobre jest to bcaa? bo ja szukam coś z górnej półki;)
slim shady
26-09-08, 21:25
jak dla mnie w porządku, troche w smaku nie dobre ale da sie przezyc :)