qpal
25-09-08, 00:41
witam wszystkich! .mam 24 lat 185cm i 102 kg wagi, szuka pomocy przy ulozeniu diety na mase miesniowa z jednoczesnym redukowaniem tkanki tluszczowej. Moja sylwetka prezentuje sie dobrze poniewaz wykonuje ciezkom prace fizyczna, i dolicze do tego 4 miesiace cwiczen ogolnorozwojowych z pominieciem miesni nog, poniewaz wystarczajaco uzywam ich w pracy i nie tylko.moja dieta a raczej godziny spozywania posilkow wygladaja nastepujaco; 6:30 sniadanie o 7 rozpoczynam prace , 12:30 przerwa obiadowa (1h), 17.30 koniec pracy (2h czasu wolnego ) 19.30 kolacja w restauracji, 21 jestem w domu . Interesuje mnie ilosc oraz najlepsza godzina treningo w tygodniu miejac na uwadze to ze praca leka nie jest ? Czy trening po 21 to pozno? Szukam dobrego pomyslu na to jakie spozywac posilki dajace sile do pracy i budujace mase przy okazji ? Ile tych posilkow dzienie? Wiem ze moge cos jeszcze przekasic po pracy i ewentualnie po treningu jezeli 21 to nie jest za pozno na trening ? Trening wczesniej nie gra roli ! Ktos kto pomoglby mi ulozyc trening na caly tydzien niech wezmie pod uwage to ze sobota i niedziela to sa wolne dni od pracy,czy warto je wykorzystac na trening ,czy lepiej odpoczac majac na uwadze moja prace? Dziekuje za pomoc !!