Zobacz pełną wersję : Cena mety???
Wiem że zaraz pewni mnie zjedziecie że założyłem nowy temat ale cóż... nie chce sie nikomu w tematy wtrącać z własnym pytaniem... więc ryzykuje:) Chodzi o to że już od dawna myśle nad kupnem mety i długo jej szukałem bo coś ostatnio w moim regionie ciężko było z jej kupnem... no i wreszcie sie doczekałem tylko tak gościu chce mi sprzedać naszą polską mete 100 tabletek za 120zł a ruską za 80zł i to mi nie pasuje bo z tego co czytałem a było tego troche to te ceny są praktycznie podwójne... co myślicie o tych cenach? opłaca sie? prosze o szybką odpowiedź bo do wieczora musze dać znać czy biore:P z góry dzięki i pozdro...
bierz polską za 120 ;))
a rusaka nie bierz za ta cene.
acha i przepraszam że nie podałem stażu ani ile waże itd. ale chodzi mi praktycznie tylko o tą cene... o całej reszcie napisze później:) no to bedzie na tyle:P
za polska jeszcze bym cene zrozumial,
ale za ruska 80zl to co najmniej 2 x drozej
rusek dostaniesz w przedziale 25-40zl
10mg/100tbl metke w granicach 75-85zl
dziesiatki pakowane po 500-1000tbl w granicach 60-80 euro
hm... no właśnie ta ruska mi nie pasuje za taką cene... gościu napisał mi że ma jeszcze metę irańską... chociaż ja o takiej nie słyszałem... ale nie wiem za ile... kurcze no myśle że zdecyduje sie na tą polską:) acha i dzięki za odpowiedzi:) aaa i jeszcze jak kupie sobie ochronkę na wątrobe to bierze sie ją podczas brania mety czy po zakończeniu? nie wiem czy to głupie pytanie ale jeśli tak to oszczędźcie mnie:P hehe:)
ciaastek91
24-09-08, 16:16
pewnie chodzi tutaj o klasyczny przypadek hurtownia > 5 posrednikow > dil z ktorym gadal.
kazdy troche przytnie dla siebie, a potem ceny z kosmosu.
dokładnie ciastku.
poszukaj jeszcze gdzie indziej lub wez polska.
u mnie ruski mietek kosztuje 20zł.
a i takie info nie zawracaj sobie dupy tym ruskim gownem.
NIKOLIS 168
24-09-08, 17:15
rusek 20 ??? dobra cena!!! U mnie po 35. 120 za polaka nie jest az tak strasznie bo ja wogole nie skitram polaka. Dawniej za 70 był.
Jak juz masz zakupic tylko 100 tab mety to lepiej zaplac te 120 i miej tego polaka, bo rusek 100 tab po 5mg za 80 to już troszke chore, za 70 masz mete 100tab x 10mg to jest jak 200 ruska i napewno lepsza.
No złożyłem zamówienie i wziąłem polską:) mam nadzieje że bedzie dobrze... A jeśli można to chciałem zapytać jeszcze o to jak jest brać lepiej czy stałą dawke te 3 tabletki dziennie czy zmieniać dawki... a jeśli zmieniać to co ile i jak??? z góry dzięki za odpowiedzi:)
strzelam ze pewnie chudzielec jestes wiec 15mg ed przez 4 tygodnie bedzie ok
i dobrze strzeliłeś:P:) spoko dzięki...
NIKOLIS 168
25-09-08, 19:27
jak ja kupisz to daj fote czy nie wałek :)
stała dawka ale ogólnie to nie gadamy o cenach na forum, to taki lekki wyjatek!
ale lipa ziomek mi w ostatniej chwili napisał że nie załatwi... ja nie moge... załamka na całej linii... a miało być tak pięknie... no nic dzięki za wszystkie rady mam nadzieje że znajde jeszcze kogoś kto mi wała nie wykręci... jak kupie to dam znać i fotki też wrzuce... dzięki za rady co do dawkowania i cen mam nadzieje że bede miał okazje je wykorzystać... pozdro
Siemka... to znowu ja:P kolejny raz zamówiłem metke ale nie napalam sie bo jak znam życie to znowu nie wypali... Tym razem gostek chce 70zł za 100 tab. polskiej... no to bez wahania sie zgodziłem... no ale to mniejsza z tym... Mam takie pytanie... czy jakaś odżywka ograniczyłaby spadki po skończeniu brania mety??? czytałem że dobrze jest brać kreatynę przez miesiąc po zjedzeniu metki???
jak dla mnie to ty na ta metke to ty sie nie nadajesz wątpi czy nawet na jakiegos staka bys sie nie załapał
dokładnie, i za mały staż 9 miesięcy... a już po doping... minimum 2 lata...
no może macie racje... ale po to założyłem ten temat żeby sie dokladnie wszystkiego wypytać... starałem sie przez ostatni czas na tyle zgłębić moją wiedze jeśli chodzi o mete żeby za dużej krzywdy sobie nie zrobić... i póki mety nie zakupiłem wole zapytać o coś czego nie wiem i czego nie mogłem dowiedzieć sie z innego źródła... bo uwierzcie to forum traktuje jako ostateczność bo nie mam na celu zawracania nikomu dupy...
także darujcie sobie odpowiedzi w których nie macie zamiaru mi pomóc... pozdro
ale my ci pomagamy dobrymi radami.
daje ci rade nie łap się za doping nie mając pojecia na temat odżywiania,treningu,regeneracji... o wieku już nie wspominam... bo pewnie masz 18 lat ... i z 2 cykle na kreatynie lol
ale pomyśl sam że jeśli ja uparłem sie już na tą metę to Ty raczej mi nie przegadasz żebym jej nie brał tak więc możesz mi tylko doradzić co mi sie jeszcze do tej metki przyda i odpowiadać na moje pytania (nawet jeśli Cię irytują:P) i nie mam zamiaru sie z Tobą tutaj sprzeczać ani nic z tych rzeczy bo widzę że próbujesz mnie ośmieszyć czy coś w tym stylu także wyluzuj:)
no bo to jest śmieszne dla mnie :)
sluchaj 15mg ed 4tyg. po cyklu kreatyna + aminokwasy.
dieta... pozdrawiam
No to jak śmieszne to sie pośmiej przez chwile i doradź jeśli potrafisz... a widzę że jak chcesz to potrafisz... dzięki i pozdro
wreszcie doczekałem sie swojej metki lecz nie tak jak myślałem polskiej tylko Anabol Tablets z British Dispensary... mam nadzieje że będzie dobrze klepała... metka jest w takiej papierowe "saszetce" czy jak to nazwać... jutro wrzuce fotke to jak ktoś będzie miał chwilke czasu to niech zerknie i napisze czy w miarę dobra jest:) pozdro:) (no spadam bo zaraz lece na ostatnią imprezke przed moim skromnym cyklem:) hehe)
ta meta dziala co raz wiecej osob ja stosuje i sa zadowoleni,