PDA

Zobacz pełną wersję : wazne dla mnie pytania-prosze o pomoc

cykada
23-09-08, 20:05
witam
mam 184 cm 76 kilo 25 lat,chodze na silownie od 4 lat,ale juz z przyrostami coraz ciezej,wiec chce siegnac po sterydy.
w zwiazku ze nie chce przesadzac i zminimalizowac efekty uboczne wybralem deke i winstrol,
czy taki cykl da rade?
kupie 90 tabletek winstrolu Stanox Scantel Pharma 10 mg - 90 tab. -
oraz 10ml Decajet 200 Eurochem Labs - 10 ml 200mg/1ml
myslalem zeby deke moze 1ml(200 mg) co 7 dni, 2 tabl winstrolu-pierwsze 15 dni
ewentyalnie zwiekszyc na 3 tabletki kolejne 20 dni
sam winstrol bede bral wiec 35 dni okolo 5 tygodni a wiec standardowy czas(czytalem ze cykle to 4-6 tygodni)
wtedy przy dawkowaniu deki starczy mi jej na okolo 10 tygodni, moze wiec brac te sama dawke co 5 dni?
w takim wypadku starczy mi na 7 tygodni
inne moje pytanie to odblokowanie
odblok po dece 21 dni a poo winstrolu 48h
jak wiec to pogodzic
wziac pierwszy clomid po winstrolu i pozniej po dece czy to nie dziala w ten sposob?
a moze wejsc z winstrolem po 4 tyg deki?nawet pozniej?
w ten sposob winstrol mi zostanie po dece , po 19 dniach od konca deki wezme ostatni winstrol i po kolejnych 2 dniach clomid
a pytanie ile tego clomidu?i jak przy takim cyklu,jesli jest dobry?
bo winstrol moge tak rozlozyc ze bede bral 2 tabletki(20mg) przez caly cykl,wtedy starczy mi te 90 tabletek na 45 dni(6 i pol tygodnia)
wchodzac z winstrolem po 3 tyg deki(ta opcja 7 tygodniowa ,co piec dni) tak by to wyszlo z clomidem,moge tez wejsc w 6 tyg deki(opcja 10 tyg-co tydzien 200mg)
wiec mam nadzieje ze nie zagmatwalemm zbytnio
moje pytanie bylo detalowo zadane wiec mam prosbe o jakies konkretne odpowiedzi
dodam ze sklanial bym sie na te sterydy,testosteronu raczej nie chce ani niczego innego
mam dobrze wypracowane miesnie po 4 latach na silowni ale jeszcze chce je podkreslic,wiec nie zalezy mi na jakis nadmiernych przyrostach,troszke czystej masy,zarysowanie miesni i wyzylowanie
trzymam oczywiscie diete wysokobialkowa
dzieki

vold
23-09-08, 20:12
Doczytałem do połowy i już na starcie mogę Ci powiedzieć że deca bez testo odpada , za mocno blokuje, jak deca to i testo.

Proponuje krótkie estry prop,npp lub zrób cykl na metce z propem lub samej mecia , po co ci ten winstrol, napewno zależy ci ma masie

cykada
23-09-08, 20:44
nie zalezy mi na masie duzej,pare kilo,podrzezbic ladnie bo juz mam wyrobione to po 4 latach,wyżyłować, a tesci,met nie chce brac,deka i winstrol czytalem nie ma wielu tak ubocznych jak tamte,ale dlaczego deka winstrol nie,co nic mi nie pojdzie czy inne wzgledy?

vold
23-09-08, 21:05
Wytłumacze Ci to na chłopski rozum, jak nandrlon(deca) Cię zablokuje to pała Ci nie stanie no chyba że na tym Ci nie zależy bo mnie tak! a nawet najbardziej.

lg team
23-09-08, 21:14
ja jak zwykle bede mniej mily niz vold

dymasz 4 lata na silce i wazysz k**** 76 kilo???
to co ty przychodzisz czytasz gazete regionalna i idesz spowrotem?

doping nic ci nie da chlopie, a vold nawet nie doradzaj gosciowi bo chyba jasno widac ze gosc jest nieudolny

vold
23-09-08, 21:26
lg nie obrażaj kogoś że jest nie udolny , bo w przeciwieństwie do innych pytających jest bardzo udolny , napisał wszystkie informacje a to najważniejsze a że posiada minimalną wiedze na temat dopingu to tylko z tego wzgledu pyta na forum to lepiej mu to wytłumaczyć czy nawet doradzić aby sobie krzywdy nie zrobił bo od tego jest forum.

lg team
23-09-08, 21:34
i szacun mu za to

ale co ty nazywasz obrazaniem ja nazywam prawda i kopem w dupe na przemyslenie i wziecie sie do roboty

i wiem z doswiadczenia ze daje to lepsze rezultaty niz nianczenie takiego goscia i slodzenie mu ze jaki to on jest biedny

proste

cykada
23-09-08, 21:51
widzisz lg,tak nie jest, ja chce tyle wazyc,i uwiesz mam zapal na silke,umiem cwiczyc,z ksiezyca sie nie urwalem,owszem miewalem male przerwy,ale niedlugie.na klate 100 biore,lapka 39 nie najgorzej porobione,i to tak utrzymywalem ,a koksy bo chcialem dojsc do 41 w lapie
a tu tak nie napiszesz nic opi...... cie,napiszesz duzo to też żle
poza stawaniem to przejdzie taki cykl
dodam dosc mam odzywek a uwierzcie bralem ich duzo
zawsze dzialaly,ale doszedlem do punktu ze zastoj
nie katowalem sie tym ale tera chce dodac troche
dlatego sterydy

cykada
23-09-08, 21:55
aha
i co to oznacza zebym krzywdy sobie nie zrobil bo sie skatowalem
wiedzy niestety tyle ile przeczytalem...

vold
23-09-08, 22:07
Mniejsza o to, jak juz decydujesz się na doping to w gre wchodzi meta,prop,wino no chyba że już bardzo uparłeś sie na tą dece to krótki estr czyli npp i do tego prop.

lg team
24-09-08, 13:40
daj pan spokoj z tym doradzaniem,

jaki prop, jaki wins jak gosc cwiczyc pewnie nie potrafi,

no i te przrwy ktore pewnie na te 4 lata pseudocwiczen opiewaly na okres 3,5 lat lacznie

ale h** z tym, vlod ci napewno doradzi heheh

lachu
24-09-08, 16:38
elo nie czytałem wszystkich postow ale kolego czy ty wiesz co to dieta??
4lata na siłce i 76 kg?? to jest nie normalne. no chyba ze wazyłes 40kg jak zaczynałes cwiczyc. :\