cykada
23-09-08, 20:05
witam
mam 184 cm 76 kilo 25 lat,chodze na silownie od 4 lat,ale juz z przyrostami coraz ciezej,wiec chce siegnac po sterydy.
w zwiazku ze nie chce przesadzac i zminimalizowac efekty uboczne wybralem deke i winstrol,
czy taki cykl da rade?
kupie 90 tabletek winstrolu Stanox Scantel Pharma 10 mg - 90 tab. -
oraz 10ml Decajet 200 Eurochem Labs - 10 ml 200mg/1ml
myslalem zeby deke moze 1ml(200 mg) co 7 dni, 2 tabl winstrolu-pierwsze 15 dni
ewentyalnie zwiekszyc na 3 tabletki kolejne 20 dni
sam winstrol bede bral wiec 35 dni okolo 5 tygodni a wiec standardowy czas(czytalem ze cykle to 4-6 tygodni)
wtedy przy dawkowaniu deki starczy mi jej na okolo 10 tygodni, moze wiec brac te sama dawke co 5 dni?
w takim wypadku starczy mi na 7 tygodni
inne moje pytanie to odblokowanie
odblok po dece 21 dni a poo winstrolu 48h
jak wiec to pogodzic
wziac pierwszy clomid po winstrolu i pozniej po dece czy to nie dziala w ten sposob?
a moze wejsc z winstrolem po 4 tyg deki?nawet pozniej?
w ten sposob winstrol mi zostanie po dece , po 19 dniach od konca deki wezme ostatni winstrol i po kolejnych 2 dniach clomid
a pytanie ile tego clomidu?i jak przy takim cyklu,jesli jest dobry?
bo winstrol moge tak rozlozyc ze bede bral 2 tabletki(20mg) przez caly cykl,wtedy starczy mi te 90 tabletek na 45 dni(6 i pol tygodnia)
wchodzac z winstrolem po 3 tyg deki(ta opcja 7 tygodniowa ,co piec dni) tak by to wyszlo z clomidem,moge tez wejsc w 6 tyg deki(opcja 10 tyg-co tydzien 200mg)
wiec mam nadzieje ze nie zagmatwalemm zbytnio
moje pytanie bylo detalowo zadane wiec mam prosbe o jakies konkretne odpowiedzi
dodam ze sklanial bym sie na te sterydy,testosteronu raczej nie chce ani niczego innego
mam dobrze wypracowane miesnie po 4 latach na silowni ale jeszcze chce je podkreslic,wiec nie zalezy mi na jakis nadmiernych przyrostach,troszke czystej masy,zarysowanie miesni i wyzylowanie
trzymam oczywiscie diete wysokobialkowa
dzieki
mam 184 cm 76 kilo 25 lat,chodze na silownie od 4 lat,ale juz z przyrostami coraz ciezej,wiec chce siegnac po sterydy.
w zwiazku ze nie chce przesadzac i zminimalizowac efekty uboczne wybralem deke i winstrol,
czy taki cykl da rade?
kupie 90 tabletek winstrolu Stanox Scantel Pharma 10 mg - 90 tab. -
oraz 10ml Decajet 200 Eurochem Labs - 10 ml 200mg/1ml
myslalem zeby deke moze 1ml(200 mg) co 7 dni, 2 tabl winstrolu-pierwsze 15 dni
ewentyalnie zwiekszyc na 3 tabletki kolejne 20 dni
sam winstrol bede bral wiec 35 dni okolo 5 tygodni a wiec standardowy czas(czytalem ze cykle to 4-6 tygodni)
wtedy przy dawkowaniu deki starczy mi jej na okolo 10 tygodni, moze wiec brac te sama dawke co 5 dni?
w takim wypadku starczy mi na 7 tygodni
inne moje pytanie to odblokowanie
odblok po dece 21 dni a poo winstrolu 48h
jak wiec to pogodzic
wziac pierwszy clomid po winstrolu i pozniej po dece czy to nie dziala w ten sposob?
a moze wejsc z winstrolem po 4 tyg deki?nawet pozniej?
w ten sposob winstrol mi zostanie po dece , po 19 dniach od konca deki wezme ostatni winstrol i po kolejnych 2 dniach clomid
a pytanie ile tego clomidu?i jak przy takim cyklu,jesli jest dobry?
bo winstrol moge tak rozlozyc ze bede bral 2 tabletki(20mg) przez caly cykl,wtedy starczy mi te 90 tabletek na 45 dni(6 i pol tygodnia)
wchodzac z winstrolem po 3 tyg deki(ta opcja 7 tygodniowa ,co piec dni) tak by to wyszlo z clomidem,moge tez wejsc w 6 tyg deki(opcja 10 tyg-co tydzien 200mg)
wiec mam nadzieje ze nie zagmatwalemm zbytnio
moje pytanie bylo detalowo zadane wiec mam prosbe o jakies konkretne odpowiedzi
dodam ze sklanial bym sie na te sterydy,testosteronu raczej nie chce ani niczego innego
mam dobrze wypracowane miesnie po 4 latach na silowni ale jeszcze chce je podkreslic,wiec nie zalezy mi na jakis nadmiernych przyrostach,troszke czystej masy,zarysowanie miesni i wyzylowanie
trzymam oczywiscie diete wysokobialkowa
dzieki