PDA

Zobacz pełną wersję : co myślicie o takim cyklu sumplementami?

vegochomik
23-09-08, 20:05
hard mass,nitrobolon ,amino 6800,hmb, glutamina,aakg mega harcore czy to dobtre zestawienie aby zdobyćmasę mięśniową i siłe

Pietrek13
23-09-08, 20:07
nitrobolon to tylko wyrzucenie kasy w bloto jest to nawet drogie niby efekty sa juz po 2-3 daniach a po 7 masz moc na silowni ale to tylko q okresie gdy go bierzesz gdy tlyko przestaniesz wracasz do punktu wyjscia czyli nic po nim nie zostaje oprucz pustego opakowania hmb bedziesz musial bardzo duzo zjesc zanim cokolwiek zauwazysz :)

Punisher
24-09-08, 15:13
nitrobolon to tylko wyrzucenie kasy w bloto jest to nawet drogie niby efekty sa juz po 2-3 daniach a po 7 masz moc na silowni ale to tylko q okresie gdy go bierzesz gdy tlyko przestaniesz wracasz do punktu wyjscia czyli nic po nim nie zostaje oprucz pustego opakowania hmb bedziesz musial bardzo duzo zjesc zanim cokolwiek zauwazysz :)
Jestem ciekawy czy stosowałeś nitrobolon i hmb, że tak piszesz, bądź przepisujesz słowa innych.

Dorzuć jakąś kreatynę, nitro bierz jako dopalacz, aakg zbędne.

vegochomik
24-09-08, 16:14
nitrobolon i kreatyna to nie za duzo

Pietrek13
24-09-08, 16:23
oczywiscie ze stosowalem i zjadlem go bardzo duzo i gdy tylko przestalem wszystko zniklo ostro trzeba bylo zmniejszyc obciazenie

mrozikhg
24-09-08, 19:53
oczywiscie ze stosowalem i zjadlem go bardzo duzo i gdy tylko przestalem wszystko zniklo ostro trzeba bylo zmniejszyc obciazenie
ja jak bralem nitro to nic mi nie spadlo.sily bardzo duzo przybylo i zostala do tej pory. osobiscie POLECAM

Pietrek13
24-09-08, 19:58
no nie wiem moze u ciebie ja jestem stanowczo przeciwny temu produktowi zreszta sami producenci pisza ze to tymczasowe bralismy to na silowni w 5 i jak nam przybylo tak nam puzniej spadlo

NIKOLIS 168
24-09-08, 22:18
Trzeba sie po cyklu odpowiednio zabezpieczyc pewnymi srodkami+racjonalna dieta i trening. Ja stosowałem wiele stacków (w tym Nitro) i nie narzekałem zbytnio na spadki.

pan.wiesiu
24-09-08, 23:23
kreatyna, nitro i hmb to dobre polaczenie. odnosnie spadkow - ja nigdy nie mam spadkow ;)

Rynju
25-09-08, 07:56
moj znajomy powiedzial ze juz nigdy hmb nie tknie :) bral rok, efekty dopiero po 5-6 mies :)
Co najwyzej mozesz go uzywac jako antykatabolik, bo to co pisza na jego ulotce to gruba przesada

Pietrek13
25-09-08, 14:23
ale to co zyskasz na hmb juz ci nie spadnie i ja nadal mowie ci zebys sobie darowal nitrobolon