Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Animal Mstak

Pietrek13
22-09-08, 16:44
a wiec tak powiedzcie mi czy warto to brac :) z gory dziekuje

VegetaSSJ3
22-09-08, 17:29
M stak daje fajne pobudzenie ze az sie z silowni niechcialo czasem isc teraz troche stanialy wiec mozna sobie sprubowac bo warto tylko 1 puszke szkoda kupowac jak co to przynajmniej 2

MhL
22-09-08, 17:41
j/w cykl to na 2 puszkach bez przerwy, polaczysz z kreatyna i bedzie OK.

Mnie m stack nie pobudzal (moze mam za wysoki poziom tescia :P ).
Na pobudzenie wole noXplode, ale to inna para kaloszy.

dL31n
14-10-09, 18:26
No tak, bo jak ktoś chce po jedne puszcze zyskać od razu 7 kg to gratuluję ogarnięcia. Dlatego cała masa ludzi nie jest z tego zadowolona. Jak ktoś już waży 90kg i ćwiczył jakiś czas, ma masę to u niego te 2-3 kg po puszcze to nic, ale dla kogo, kto ćwiczy mniej czasu, waży mniej lub zaczyna to różnice zobaczy na pewno.
Wszyscy mówią, że to chwyt reklamowy... ale jakby tak było to by to dawno wycofali bo nikt by tego nie kupował. Wszystko zależy od tego co chcesz konkretnie osiągnąć. Jak chcesz wyglądać jak koks, to tak, to nie jest dobry wybór, ale jak chcesz się ładnie wyrzeźbić z niewielka ilością masy to jest to dobre. Takie jest moje zdanie. Poza tym jest to wygodne. Łykasz raz i masz z głowy, a nie zabawy 3 razy dziennie z gainerem i robieniem koktajli...

dominator875
14-10-09, 23:34
bralem Animal Stacka i mozna go sobie w dupe wsadzic,kolorowe tableteczki,ladne opakowanie i opis ,,dzialania'',ale mnie nie kopnal...

pimols
15-10-09, 13:54
NO shotgun jest bdb:)