PDA

Zobacz pełną wersję : CP vs. N.O.K.O

Xavi444
21-09-08, 19:52
Witam! Na początku podam info o mnie.
wiek - 19
wzrost - 186
waga - 77
staż treningowy - 2 lata (na poważnie - z dietą - 6 miechów)
Mam dietę. Wyliczone zapotrzebowanie kcal, B/T/W. Bilans kaloryczny +500 kcal.
Dotychczas miałem 2 cykle. jeden na mono Olimpu i jeden na Trec CM3.
Cel - cel poprawa siły(priorytet) + ze 2kg masy.

Mam taki problem. Chciałem zrobić cykl na jakimś stacku. Słyszałem że na początku przygody ze stackami dobry jest Cell Pump. Jednak przeglądając oferty różnych sklepów natknąłem się na INTERACTIVE N.O.K.O, jest w podobej cenie do CP, tyle że zawiera monohydrat, a nie jak CP jabłaczan. Kiedyś stosując mono zalało mnie troche dlatego nie jestem pewnien co do tego N.O.K.O. I tu moje pytanie, co lepiej jako pierszy stack?? CP czy N.O.K.O??
Pozdrawiam!

wojak10
21-09-08, 20:21
CP jest ok.
Jakie miałeś efekty po mono i TCM? Może by tak powtórzyć cykl np z mono?
To, że zalało to o niczym nie świadczy. To tylko woda.
K.O bym zostawił na później.

Punisher
21-09-08, 20:21
Stawiam na CP.

NIKOLIS 168
21-09-08, 22:40
Ja tez pewny i tani.

Xavi444
21-09-08, 23:05
Dzięki chłopaki za odp. Co do pytania o efekty to mono brałem dawno temu ale byłem wtedy totalny żółtodziób i nie miałem żadnej diety. No i spuchłem z 5kg ale w sumie to woda i fat bo żarłem wszystko a nawet więcej :P chociaż siła wzrosła. Tyle że to było 1,5 roku temu i wtedy ważyłem 88kg(fat nie masa). Potem zmiana odżywiania i tryb życia spowodował że straciłem dużo kg zjechałem do 73kg. Teraz staram się powoli nabierać masy przy zachowaniu niezłej rzeźby. Na jabłczanie siła ładnie poszła, masa prawie wogóle, obwody troszke. W sumie byłem zadowolony. Mono obawiam się troche brać bo boję się że utrace rzeźbe, tym, bardziej że mój cel(ogólny a nie na ten cykl) to tak 80-82kg i dobra rzeźba. Nie chce być kulturystą tylko dobrze zbudowanym kolesiem ;)
Więc zdecyduje sie na CP. Dzięki za pomoc ;)