PDA

Zobacz pełną wersję : Powrot po kontuzji

Piotrekksc
21-09-08, 18:49
Witam panowie. Pisze tutaj w imieniu mojego kolegi poniewaz poprosil mnie o pomoc ale niewiem jak mu pomoc. wiec sprawa wyglada tak. Polega ma 24 lata na silowni cwiczy od 5 lat jest po 2 cyklach pierwszy byl na samym winie drugi tesc+deka+wino. niestety poltorej roku temu zlamal reke i wszystko spadlo na leb na szyje poniewaz bylo to zaraz po 2 cyklu. teraz cwiczy juz ponad rok regularnie i chce walnac jakis cykl. Zalezy mu na tym zeby byl to cykl na dobra jakos miesnia i zeby nie zalalo mnie za bardzo woda, ale w gre w chodza tylko tabletki albo rzadkie iniekcje np co 5 dni. Dodam jeszcze ze trenuje 2 razy w tyg MMA i dotego 3 razy w tyg silownia. serdecznie dziekuje za pomoc. pozdrwiam.

lg team
21-09-08, 18:51
z tbl ma niewielki wybor

jaka waga?

Piotrekksc
21-09-08, 19:05
Wiec waga 90kg przy tak okolo 175 kg wzrostu bylo 85kg. ale ostanio zdobyl 5 kg na PH. Moga byc tabletki badz tak jak mowie iniekcje ale rzadkie.

lg team
21-09-08, 19:12
widze tutaj opcje enan + wins

troche wagi zrobi na testo pozniej zagesci na winku

szkoda ze czeste inj nie wchodza w gre bo by sie dalo propa / npp i bylo by git

no ale nie to nie

w takim razie

1-10 enan 250mg e5d
9-14 wins 30mg ed

celowo daje wins 2 tyg dluzej (a nie tak zeby konczyl sie rowno z kreceniem sie testo w organizmie) aby te 2 tyg tylko wins sie krecil przez to jakosc miesnia bedzie wyzsza,

Piotrekksc
21-09-08, 19:16
Juz mu podpowiedzialem z clenbuterolu na koniec. A co powiesz jescze o dodaniu deki do tego?

lg team
21-09-08, 19:25
clen + kreatyna wiadomo

200mg deki week przez 8 tyg mysle nie zaszkodzi

Piotrekksc
21-09-08, 20:59
Sog jest! wilkie dzieki. Myslalem jeszcze o primie. ale ciezko o orginali chyba nie bede zawracal sobie tym glowy. jak bys mial jeszcze jakis pomysl to chetnie bym co jeszcze poczytal. pozdrawiam

lg team
21-09-08, 21:35
prima bd dobrze dziala, znajomy z klubu leci 400mg primo + 400mg enanthatu z jelfy z zapasow kiedys zrobil i robi go ladnie, cykl ma na 16 tygodni samej bazy a jest w 9-10 gdzies + wins & oxa konczyc bedzie

tylko ze on chudzielec z 80kg, dla tego goscia trzeba by z min 600mg primy a to juz sa koszty wielkie

vold
22-09-08, 13:41
spokojnie może powtórzyć cykl ostatni , test+deca+wino, test deca żadkie injekcje winko w tabsach pod koniec , chodz można by nawet boldo + test

Piotrekksc
22-09-08, 15:49
A powiedz mi vold nie za wczesnie na bold. bo gadalem z kolega i mowil ze niema co na 3 cykl juz bolda ladowac bo to troche mocnijszy steryd. zeb y narazie dopuki dziala deka brac deke. dopuki do puty bedzie dzialac jak nalezy a pozniej jak cos ladowac bolda co ty na to?

vold
22-09-08, 19:58
Nie uważam aby to był aż tak mocny środek, zazwyczaj nie robi się cyklu na decy jeśli poprzedni też był na decy ale tutaj jak najbardziej można bo poprzedni cykl był dośc dawno.

Piotrekksc
22-09-08, 21:33
Acha no to mnie zaszkodziles. prosze bardzo ile mozna sie tutaj dowiedziec. hehe. Wielkie dzieki. Jak by ktos jeszcze mial jakies pomyly to chetnie wyslucham.

lg team
22-09-08, 22:33
w jakim sensie bold mocniejszy od nandro?

Piotrekksc
22-09-08, 23:44
No taka jakas plotke uslyszalem ze bold jest mocniejszym sterydem i ze nie powinno sie go brac za wczesnie tylko ze lepiej najpierw jechac na dece kilka cykli a jak os pozniej walnac bolda

lg team
23-09-08, 00:06
ja bym powiedzial odwrotnie

mctt
23-09-08, 01:29
dla goscia ktory dodatkowo cwiczy mma bold jest idealnym rozwiazaniem-nie nawadnia, nie podnosi cisnienia(wytrzymalosc nie spada), zwieksza ilosc czeronych krwinek(wytzrymalosc poprawia sie znacznie). moze zapodac faktycznie bolda+enan np:
1-12tydz bold 300mg/7d
1-12enan 250-300mg/5d
11-15 win tab 30mg/d

vold
23-09-08, 08:24
j/w. Lecz enant dał bym do 13 tyg.

Piotrekksc
23-09-08, 10:59
No porsze u pojawil sie mctt i jaka szybka zgrabna odpowiedz. uprzedziles moje kolejne pytanie. Czyliu mowiecie ze 300mg tyg bolda wystarczy. wlasnie chdzoilo mi o to zeby byla jak najmniejsza retencja wody ale zeby6 cykl byl mocny. super jestem zadowolony z odpowiedzi:D i jeszcze pytanko bo 300mg bolda to sporo. wiem ze sie go tyle wali ale wlasnie czy po 1 wystarczy, a 2 pytanie taki odemnie czy bolda mozna walic 2 razyw tyg po 150mg? To takie pytanie w celach informacyjnych dla mnie samego.

vold
23-09-08, 12:18
Jeśli chcesz za bardzo się nie nawodnić podajesz mniejsze dawki testo , 300mg to wcale nie jest tak dużo - jest ok.

Apropo pytania czy można podawać bolda 2 razy w tyg , oczywiście że tak, jeśli jaki kolwiek środek jest zalecany aby podawac np. co 7 dni chodzi głównie o to aby nie robic dłuższej przerwy, a jak by szło o ścisłość to możesz bić nawet codziennie tylko nie ma takiej potrzeby więc po co wbijać tak często , ale tak bold jak i deca i wiele innych środków o długim estrze śmiało można bić 2 razy w tyg.

Piotrekksc
23-09-08, 12:28
No walsnie wiem ze 300mg to nie duzo po czytalem ze srednio podaje sie 400mg dlatego wlasnie pytam czy 300mg bolda to czasem nie za molo? No ale jak nie no to chyba cykl jest gotowy. Jeszcze jak byscie mi napisali jaki teraz bold najlepszy co polecacie. Bo z tego co widze to eap jest niezly bo jest w nim az 200mg/1ml wiec nie trzeba by bylo go tak duzo bic. wiec co proponujecie?

lg team
23-09-08, 14:36
to zdecyduj sie bo raz ze w sam raz pozniej za duzo teraz za malo...

ja bym walnal 400mg i bedzie git

jesli interesuje goscia najmniejsza retencja to mozna polaczyc bold + enan zejscie propem + wins

tylko robi sie juz z tego konkret cykl a nie cykl na powrot po kontuzji

Piotrekksc
23-09-08, 18:04
Sory lg zle sie wyrazilem. chodzilo mi o to ze czytalem i pisale ze taka dawka standardowa to 400mg dlatego pisalem czy 300 wystarczy. no ale ten prop to chyba juz odpuszcze bo faktycznie nie bedzie to juz cykl po powrocie po kontuzji a juz jakis powazny cykl. wiec chyba przeystanie na bold+enan+wino. A co do tego wina to jakie najlepisze teraz?

lg team
23-09-08, 18:34
wszystko zalezy od bolda / firmy / srodka

wolalbym walnac 200mg bolda vet niz 300-400mg bolda under

tyle tylko ze vety w tym kraju to jak na lekarstwo

co do winka Scantel, Axio, B.Dispensary

vold
23-09-08, 20:00
nie patrz na to aby jak najwiecej mg było w ml, ja bym wolał mniej i więcej soku podać, jeśli winko w tabsach proponuje razaka scantel P. też jest ok ale troszke mu brakuje to akurat mam sprawdzone, jak injekcja a masz kase to standardowy po 1ml apteczny, bold DB, moze nawet axio bo słyszałem dobre opinie lecz nie stosowałem chodz powiem że EAP swego czasu było ok jeśli chodzi o bolda, obecnie nie wiem, napewno odradzam BD, IP.