Zobacz pełną wersję : Suple z Allegro
Witam ja mam takie pytanie bo ja sobie czytalem gazety i wlasnie planuje sobie jak znowu pojade do polski na wszystkich swietych kupic sobie Animal Pumpa....no i tak sobie popatrzylem na Allegro no i musze powiedziec ze sa tam o 50 zl tansze te pumpy. ale w jednej gazetcie czytalem ze firma "FitnessAuthority" kaze uwazac na produkty kupowane przesz Allegro czy maja ich Hologramm bo moga to byc podroby. Ale na Allegro pisza ze sa originalnie zapakowane itd. co o tym myslicie? bo niewiem czy rysykowac i kupic za 99zl czy w sklepie za 149zl? Dzieki Pozdrowiena!!!
po prostu fitness authority uwaza ze jest jedyna firma ktora sprowadza suple z USA. nastepnie robi jak hurtownik czyli rozsprzedaje je, ale przed tym nakleja swoj znaczek. To daje po 1 reklame a po 2 wylacznosc bo moga mowic ze skoro nie ma ich znaczka to oni tego nie polecaja bo moze byc podrabiane. Przeciez to nie Animal nakleja te znaczki, oni ze znaczkiem swoim nie kupuja w USA ;) Nie ma co sie bac
Nie kupuj odżywek z allegro. Ja kupiłem z tamtąd Mega mass 4000 7 kg, i gorszej lipy jeszcze nie spożywałem, myślę że mogła być to podróbka . W kartonie był worek, jak jej spróbowałem to myślałem że to mąka zmieszana z cukrem i kakao, na dnie shakera znajdowały się ziarenka cukru. Dodam że swojego czasu używałem wielu odżywek z niższej półki jak np megabol na kazeinie , narurell i olimp i chwliłem sobię skutki, a mega mass było za drogie na tamte czasy. Teraz wróciłem do treingów i kupiłem tą odżywkę . nigdy więcej 180 zł w błoto..
no ja odżywek na allegro nie kupuje wole isc do sklepu gdzie mam karte czlonkostwa i mam wszystkei produkty raz na miech o 30% tansze wiec tajniej mnie to wychodzi niz na allegro i mam pewne produkty.
jesli chcesz kupowac na allegro kupuj od super sprzedawców którzy siedzą w klimacie kulturystyki :) i przed zakupem czytaj komenty negatywne i neutralne od kupujacych dowiesz sie czy gosc nie rob i jakis przekretow
pozdro
ja kupuje na allegro i będe kupował TYLKO tam. nie dam więcej z siebie zdziewać po 200% na suplach. kupuj o Outlet albo taniesuple mają super renome i same pozytywne komentarze. jak ktoś chce zapłacić 2 x więcej jego sprawa w końcu demokracje mamy
Ja tez ostatnimi czasy kupuje na allegro ale rzeczywiście trzeba uważać bo bywają podróby niektórych supli trzeba uważać na syntraxa i mega massa 4000 z tego co wiem. Wystarczy kupować od pewnych sprzedawców którzy mają po kilka tysięcy pozytywów.
Rynio dobrze mówi, nie bać sie tylko kupowac na allegro. Na allegro Mutanta 6800 gram kupimy juz za 179 zł ! Mało tego, tenże sprzedajacy allegrowicz wysyła go na wlasny koszt I nie jest to jakas prywana osoba, lecz sklep z odzywkami, który po prostu zalozył sobie konto na portalu. Nie trudno znalezc takie aukcje. A Ci krytykanci takiej wlasnie formy zakupu suplementów to chyba jakieś przewrażlwione maminsynki
Jak sie wie co sie kupuje to nie ma obaw... no tylko wlasnie trzeba wiedziec :)
tzn. ze jak ktos ma swoj prywatny sklep np. w warszawie i wystawia swoje artykuly to nie czeba sie bac ze to sa podroby? bo wlasnie mutant mass mnie tez zainteresowal bo bardzo tani jest na allegro!!
ja kupuje na allegro i będe kupował TYLKO tam. nie dam więcej z siebie zdziewać po 200% na suplach. kupuj o Outlet albo taniesuple mają super renome i same pozytywne komentarze. jak ktoś chce zapłacić 2 x więcej jego sprawa w końcu demokracje mamy
dokladnie
kupowalem u obu. zadnych walkow i lewizn. spoko towar za normalna kase.
ostatnio z cenami na allegro poluzowal testosterone.pl