PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie o altered state...

bunia1572
20-09-08, 18:37
Witam

mam pytanie, a mianowicie czy majac do dyspozycji tylko i wylacznie Alterd State jest mozliwosc wyrobienia sobie moze nie tyle masy co wyrzezbienie miesni, ale nie chodzi mi o taka perfidna rzezbe gdzie najmniejszy miesien widac, zakladajac ze dni w jakich moge cwiczyc to czwartek, piatek i sobota... inne nie wchodza w gre... z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi ;)

Symu
20-09-08, 19:09
na pewno bedzie ci trudniej przy takim rozkladzie trenignow ale mozęsz coś probować ja bym dał na początek 2 treningi czwartek i sobota.

altered state moim zdaniem skład lipny i cena. Masz doświadczenie ze spalaczami??

Choć w sumie trudno powiedzieć co to bo skład jk zawsze opatentowany.

Reflex88
20-09-08, 19:09
chodzi może o Altered State ??

bunia1572
20-09-08, 19:22
Masz doświadczenie ze spalaczami??

bralem kiedys ThermoSpeed z Olimpu, ale efekt byl.... wlasnie tu efektu nie bylo w ogole... w sumie nie potrzebuje spalacza, slyszalem ze Altered State w jakims stopniu spala tluszcz i zamienia go w miesnie... nie wiem czy to prawda, mozecie cos napisac na ten temat? ;)

ciaastek91
20-09-08, 19:31
ta zamienia tluszcz w miesnie ;p
to nie jest magiczny eliksir.
w spalaniu tluszczu najwazniejsza jest dieta i aeroby, samym spalaczem nic sie nie zdziala, chocby najlepszym.

bunia1572
20-09-08, 19:41
Ok to juz wiem, ze nie zamienia tluszczu w miesnie, tylko jeszcze prosze mi powiedziec czy samym Altered State osiągne jakies rezultaty opisane w moim pierwszym poscie w tym temacie;)

ciaastek91
20-09-08, 19:52
jak juz napisalem wyzej, samym spalaczem nic nie zdzialasz.

bunia1572
20-09-08, 19:55
Ok, dzieki za pomoc

Symu
20-09-08, 22:10
tzn . tam jest głownie joha, kofa i arginina wiec nie wiadomo jako co traktowac ten supel bo nie ma podanych ilości. To jest wszystko i nic dlatego odpuściłbym ten supel albo spalacz albo no-booster zakupil jak juz chcesz jakieś suple.