PDA

Zobacz pełną wersję : Bol w dolnej czesci plecow.

Kubak
20-09-08, 11:54
Odczuwam od jakiegos czasu bol w prawym dolnym rogu plecow. Czasem jak siadam, czasem jak ide. Czasem nawet jak leze i sie ruszam. Co to moze byc?

VegetaSSJ3
21-09-08, 10:52
A czy bul promieniuje do nogi i czy bul jest tak jakby rwący?? jesli nie masz takich objawów to jest to pewnie naciagniecie lub ognisko zapalne z przeciazenia lub z przewiania dobra rada to kup fastum i smaruj przez 7 dni 2 x w tyg

Iso
23-09-08, 18:17
Jeśli jest o bólu pleców to dodam jeszcze moje pytanie. Nie miałem nigdy urazu pleców ale jak siedze dlugo w szkole to często czuje nieprzyjemny ból w dolnej części pleców poprostu z siedzenia i zmieniam pozycje siedzenia lecz nie za bardzo daje to efekty. Czy mozna temu jakoś zaradzić, nie jest to mocny ból lecz dokuczliwy i przez to zcas sie ciągnie strasznie :S

Kubak
23-09-08, 18:42
No ja tez tak mam jak za dlugo przy kompie siedze. Co do mojego problemu to tydzien nie cwiczylem z powodu choroby i bol minal ...

slim shady
23-09-08, 21:58
moze warto pomyslec o pasie

dudixx90
15-10-08, 14:41
Mialem kiedys cos takiego najlepiej sie sprawdzaja fastum w połaczeniu z plastrami rozgrzewajacymi po ok 4 dniach byl juz luzik ale przez troche trzeba sobie odpuscic trening pozdro

*TERRORBLADE*
15-10-08, 21:50
Fastum i te masci duzo mu ne pomoga ... chłopie masz dyskopatie lub protruzje z uciskiem na jakis nerw ... lec z tym do lekarza rodzinnego i bierz przekaz do radiologa a potem do ortopedy ... mega jajca z tym odchODZA OSTATNIO.

przemek_yo
15-10-08, 21:53
nadciagnięcia, nadciagnięciami... a nery?? tez lubia tak bolec