PDA

Zobacz pełną wersję : Jaka kreatyna, carbo i bialko na nastepny cykl ?

IceMan
19-09-08, 13:38
WITAM!

184cm wzrostu
92,5 kg wagi
obwod ramienia 39,5cm
ostatnie przebyte cykle i zazywane suplementy: Biogenix Monster Mass + Nitrobolon 2, pozniej do Nitrobolonu 2 dorzucilem monohydrat kreatyny (Vitalmax 250mesh) wraz z dextroza, a pozniej juz sam monohydrat.

PYTANIA:
-Niestety mimo trzymania diety, odczulem lekki spadek po odstawieniu kreatyny. Tzn miesnie wydaja sie jakby bardziej "wyrzezbione", ale troche mniejsze. Czy to chodzi spadek ilosci wody, ktora kreatyna trzyma w ciele ?
-Teraz mam przerwe w cyklu kreatynowym. Na monohydracie nie czulem jakis wielkich efektow. Nitro juz raczej w gre nie wchodzi, bo to dopalacz, a mi chodzi o trwale efekty. W takim przypadku jaka kredke proponujecie ? (najlepiej nie za droga )
-Co myslicie o WPC Ostrowii? Do tego chcialbym dorzucic wlasnie kredke po przerwie i carbo z Olimpa. Dobrze bedzie ?

Z gory dzieki za odpowiedzi. Pozdro

Alex89
19-09-08, 14:01
Moze Jablaczan (TCM Olimpa jest dobry teraz biore) ale niewiem poczekaj jescze na inne odpowiedzi ale ja bym pomyslal nad tym TCM. Pozdrowienia :)

dexterinio
19-09-08, 15:07
Jeśli chcesz naprawde dobra kreatyne to polecam mono z multipowera, jest to dosc slabo rozpowszechniony suplement ale uwierz ze efekty daje naprawde zajebiste sam bralem i bylem zadowolony, do tego dorzuc carbo z vitalmaxu lub activi(tanie i dobre) i ewentualnie bialko(co prawda z ostrowi nie jest najlepsze jakosciowo ale tanie) ewentualnie bcaa(polecam ze sciteca nitro-x tez bralem i bylo dobre)

IceMan
19-09-08, 15:48
Hmmm. To monohydrat czy jablczan ? CM3 juz mialem, wiecej sily mi przybylo niz obwodow. Mono bylo ok, ale wielkich cudow nie dawalo. Chodzi mi o pewny, staly przyrost, zeby po cyklu nie opadly muly , a najlepiej w przyzwoitej cenie. Chociaz co do CM3 to fakt, ze mozna sie spodziewac wlasnie suchej masy miesniowej, bo ponoc nie gromadzi tyle wody co monohydrat. Co myslicie ?

dexterinio
19-09-08, 15:58
To jest mono i cena wmiare przystepna 100zl za 500gr a starcza to na dwa 6 tygodniowe cykle wiec ogolnie nie wychodzi drogo. Mi tez ogolnie mono duzo nie dawalo ale ta kreatyna dala mi ok 10 kg w sile i 2cm w obwodzie reki wiec progres i to niezly naprawde a po cyklu nic nie spadlo a nawet milimetr. A co do cm3 to fakt nie gromadzi wody ale i duzych przyrostow nie da ci. Wybor nalezy do ciebie:)

grzela
19-09-08, 16:42
powiem ci tak zawiodłem sie na jabłczanie ( może miałem jakiś chujo**), nie osiągnąłem tego co myslalem. jesli chodzi o mnie to najlepiej działa na mnie monohydrat a najlepszy jest z universala ( niw znam nikogo kto by narzekał).

co do ostrowi to ma to co ma mieć ( sprawdz testy odżywek białkowych tzn to co producenci piszą że ma a co ma w rzeczywistości-ostrowia wypada rewelacyjnie) przynajmiej wiemy ze jak żle się rozpuszcza i jeszcze gorzej smakuje to na pewno jest oryginalna:)

IceMan
21-09-08, 00:56
No to fajnie, juz raczej wszystko wiadomo. Dextrinio, o jakiej kreatynie mowiles (firma) ? jeszcze nasuwa sie tylko pytanie, ktrory monohydrat wybrac ? Ten Multipower czy Universal (rozumiem,ze Storm tak?) ? Czy moze jeszcze cos dobrego polecacie ?

NIKOLIS 168
21-09-08, 01:04
Dobre mono jest z Universala (Creapure), z Vitalmaxa.
Mozesz dorzucic gainerka polecam:
Mass XXL, Mutant Mass, Weider Mega Mass, Monster Mass, Magnum 8000, Hard Mass(50:50)

dexterinio
21-09-08, 01:52
Mowilem o mono z Multipower. Wybor nalezy do ciebie

Rickey
21-09-08, 12:41
To jak to jadłeś, że 500g starczyło ci na dwa 6 tygodniowe cykle???:)
Pozdro!!

dexterinio
21-09-08, 12:45
Okres nasycenia 3xdziennie 5 gram przez 5 dni a przez pozostale 5 tygodni po 5 gram dziennie i bardzo dobrze szlo

Rickey
21-09-08, 12:48
I jak wg ciebie sprawdza się ta faza nasycenia??? Co o niej myślisz??
Mówisz, że mimo, że brałeś 5 g na dzień to i tak było dobrze??
Bo ja zjadłem 500g na jeden 6 tygodniowy cykl:D:)
POzdro!!