PDA

Zobacz pełną wersję : "Nie masz kasy... nie masz mięśni"

hans87
18-09-08, 23:45
Witam! Kiedys pewien użytkownik forum uzył takiego zdania. Ja osobiscie sie z nim zgadzam, bo wiadomo ze dieta i odzywki kosztują, a na sucho az tak daleko sie nie zajdzie. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

PanAntek
19-09-08, 06:22
Hmm zależy wiesz niektóre osoby mają poprostu dobrą genetyke i im zbytnio dużo do szczęścia nie potrzeba, ale masz racje kasa bierze tutaj udział w 1 planie bo wiadomo że odżywki,dieta, siłownia kosztują...

skajłoker
19-09-08, 14:28
to zalezy czy mieeszkacie ze starszymi czy nie bo jak tak to macie problem z głowy bo to oni zaopatrzają lodówke heh;)gorzej jak sie mieszka samemu to jest problem wtedy..

Symu
19-09-08, 14:36
jedzenie kosztuje!!! suple to naprawdę skromny wydatek porownując do calej diety.

skajłoker
19-09-08, 14:38
dlatego sporo początkujących chce zastąpić dobrą diete suplami...i potem sie dziwi ze nie am efektów takich jakie by sie chciało...

Pietrek13
19-09-08, 15:55
z doswiadeczania mojego kumpla przytocze jego slowa (dodam ze cwiczy 3 lata ) : " cwiczysz ladnie pieknie wpierdzielasz suple ale jak niemasz diety to w poewnym momencie tak sie przyblokujesz ze ch.j"

DaVe23
29-09-08, 20:11
oj tak zgodze sie w 100% :/

suple kosztuja i to nie malo, za silownie tez trzeba zaplacic :/ ja w swoim miescie place 100zl a dla mnie nie jest to malo :/

mocnyblog
06-10-08, 19:35
jak podejdziecie do tematu z głową to nie ma co dramatyzować !

Adasisko
20-10-08, 10:32
Jeśli ktoś nie ma kasy na mięśnie, najlepiej poszukać zewnętrznego źródła finansowania.

wojtas3
26-04-09, 16:04
ja mieszkam ze starymi ale żarcie kupuje sam mam 22lata to to kurwa wstyd na starych żerować

sts
26-04-09, 18:27
z doswiadeczania mojego kumpla przytocze jego slowa (dodam ze cwiczy 3 lata ) : " cwiczysz ladnie pieknie wpierdzielasz suple ale jak niemasz diety to w poewnym momencie tak sie przyblokujesz ze ch.j"

niby na czym przyblokujesz?

LeBron23LBJ
26-04-09, 19:38
mowiąc krotko bez kasy nie ma masy, proste

Jolly
26-04-09, 19:42
Solidna dieta w 100% własnych produktów to ok 300zł/mc, przynajmniej tak z moich obliczeń wynika. Jak ktoś mieszka na wsi to ma lepiej, bo sporo dobrych wiejskich produktów(np twarożek). Inna sprawa to taka że dieta np. na 75% też będzie powodowała rozwój mięśni. Nie musi być dostarczone 100% białka.

//Jolly

slim shady
26-04-09, 20:00
dieta na rzeźbe wynosiła mnie około 500 zł + siłka + odżywki

wojtas3
30-04-09, 20:20
Jolly to już nie jest tak jak kiedyś że w każdym domu jest gospodarka mieszkam na wsi to wiem wiele się zmieniło teraz we wsi jest 3 rolników i tak jest już prawie wszędzie a ludzie dalej kojarzą wioskę z tym co było kilkanaście lat temu po prostu nie opłaca się jak coś to tylko na wysoką skale ale akurat ja mam swoje kury to chociaż jajka swojskie

adonis18
30-04-09, 23:49
Jeśli ktoś nie ma kasy na mięśnie, najlepiej poszukać zewnętrznego źródła finansowania.

ta, znam dobry sposób: zakładasz dresik (paski albo łyżwa), idziesz pod podstawówke, zawijasz dzieciaka i drzesz morde "50groszy kurwa albo wpi***ol!!

a tak serio to wiadomo że z pustego to i Salomon nie naleje wiec jak nie zjesz jakiegoś kawałka mięcha to ci też mięcha nie przybędzie

elo

sts
01-05-09, 20:56

na przykład zostać męską dzi.... ;p i kasa będzie dużo napalonych bab by się skusiło można powiedzieć by przyjemne z pożytecznym nawet czasem nie dość że wyj... coś to jeszcze zapłacą.

(żartuje:p)

hans87
02-05-09, 10:01
ale tu sie dyskusja rozwinęła:) zakładając temat bardziej mialem na mysli ze jesli ktos nie ma pieniędzy to nie ma środków na dobrą diete i odżywki.... co za tym idzie, będzie miał brak dobrej masy miesniowej bo wiadomo ze sam trening tez duzo daje ale w pewnym momencie stanie sie w miejscu i masa juz nie chce isc :-)