Zobacz pełną wersję : "Nie masz kasy... nie masz mięśni"
Witam! Kiedys pewien użytkownik forum uzył takiego zdania. Ja osobiscie sie z nim zgadzam, bo wiadomo ze dieta i odzywki kosztują, a na sucho az tak daleko sie nie zajdzie. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Hmm zależy wiesz niektóre osoby mają poprostu dobrą genetyke i im zbytnio dużo do szczęścia nie potrzeba, ale masz racje kasa bierze tutaj udział w 1 planie bo wiadomo że odżywki,dieta, siłownia kosztują...
to zalezy czy mieeszkacie ze starszymi czy nie bo jak tak to macie problem z głowy bo to oni zaopatrzają lodówke heh;)gorzej jak sie mieszka samemu to jest problem wtedy..
jedzenie kosztuje!!! suple to naprawdę skromny wydatek porownując do calej diety.
dlatego sporo początkujących chce zastąpić dobrą diete suplami...i potem sie dziwi ze nie am efektów takich jakie by sie chciało...
z doswiadeczania mojego kumpla przytocze jego slowa (dodam ze cwiczy 3 lata ) : " cwiczysz ladnie pieknie wpierdzielasz suple ale jak niemasz diety to w poewnym momencie tak sie przyblokujesz ze ch.j"
oj tak zgodze sie w 100% :/
suple kosztuja i to nie malo, za silownie tez trzeba zaplacic :/ ja w swoim miescie place 100zl a dla mnie nie jest to malo :/
jak podejdziecie do tematu z głową to nie ma co dramatyzować !
Jeśli ktoś nie ma kasy na mięśnie, najlepiej poszukać zewnętrznego źródła finansowania.
ja mieszkam ze starymi ale żarcie kupuje sam mam 22lata to to kurwa wstyd na starych żerować
z doswiadeczania mojego kumpla przytocze jego slowa (dodam ze cwiczy 3 lata ) : " cwiczysz ladnie pieknie wpierdzielasz suple ale jak niemasz diety to w poewnym momencie tak sie przyblokujesz ze ch.j"
niby na czym przyblokujesz?
LeBron23LBJ
26-04-09, 19:38
mowiąc krotko bez kasy nie ma masy, proste
Solidna dieta w 100% własnych produktów to ok 300zł/mc, przynajmniej tak z moich obliczeń wynika. Jak ktoś mieszka na wsi to ma lepiej, bo sporo dobrych wiejskich produktów(np twarożek). Inna sprawa to taka że dieta np. na 75% też będzie powodowała rozwój mięśni. Nie musi być dostarczone 100% białka.
//Jolly
slim shady
26-04-09, 20:00
dieta na rzeźbe wynosiła mnie około 500 zł + siłka + odżywki
Jolly to już nie jest tak jak kiedyś że w każdym domu jest gospodarka mieszkam na wsi to wiem wiele się zmieniło teraz we wsi jest 3 rolników i tak jest już prawie wszędzie a ludzie dalej kojarzą wioskę z tym co było kilkanaście lat temu po prostu nie opłaca się jak coś to tylko na wysoką skale ale akurat ja mam swoje kury to chociaż jajka swojskie
Jeśli ktoś nie ma kasy na mięśnie, najlepiej poszukać zewnętrznego źródła finansowania.
ta, znam dobry sposób: zakładasz dresik (paski albo łyżwa), idziesz pod podstawówke, zawijasz dzieciaka i drzesz morde "50groszy kurwa albo wpi***ol!!
a tak serio to wiadomo że z pustego to i Salomon nie naleje wiec jak nie zjesz jakiegoś kawałka mięcha to ci też mięcha nie przybędzie
elo
na przykład zostać męską dzi.... ;p i kasa będzie dużo napalonych bab by się skusiło można powiedzieć by przyjemne z pożytecznym nawet czasem nie dość że wyj... coś to jeszcze zapłacą.
(żartuje:p)
ale tu sie dyskusja rozwinęła:) zakładając temat bardziej mialem na mysli ze jesli ktos nie ma pieniędzy to nie ma środków na dobrą diete i odżywki.... co za tym idzie, będzie miał brak dobrej masy miesniowej bo wiadomo ze sam trening tez duzo daje ale w pewnym momencie stanie sie w miejscu i masa juz nie chce isc :-)