Zobacz pełną wersję : Oceńcie moj wyglad
mam19 lat cwicze 2,5 roku waze 78kg w reku mam 42. sami ocencie
jest kozak ile wzrostu a i pokaz nogi pozdro
180cm. nogi jeszcze nie sa gotowe ale jak je tylko poprawie to wrzuce fote
Wydaje mi sie ze lewa strona lepiej rozwinieta...jestes leworeczny ?
no nieźle wyglądasz, brałeś coś mocniejszego ??
Niezle atletyczna figura Pozdrawiam
przemek_yo
18-09-08, 17:24
<barki> :):):):)
idealna sylwetka:) na bank było cos mocniejszego niz kreta:)
moj rówieśnik ;) heh sporo mi do Ciebie brakuje bo ćwiczyłem pół roku i miałem przerwe od września znowu zacząłem także nie ma się czym chwalić ale widze że z Ciebie niezłe chłopisko
łap soga
zapewne było cos mocniejszego....nitrobolon hehe:D
hehe nitrobolon i kreatynka :) dopiero sezon sie zaczyna do wakacji postaram sie zeby było lepiej
moze napisz tak naprawde co brales jakei miales cykle ??
mam tyle lat co ty, b. podobne wymiary, wzrost wyzszy, waga wieksza ale stosunek taki jak u ciebie
I kazdy tu wie, ze zrobilem to na diecie :) Ja ci wierze xD
mam tyle lat co ty, b. podobne wymiary, wzrost wyzszy, waga wieksza ale stosunek taki jak u ciebie
I kazdy tu wie, ze zrobilem to na diecie :) Ja ci wierze xD
nie no jak ryniu - moderator działu dieta, pisze że zrobił to na diecie to ja w to wierze !! :)
grzesiek7124
19-09-08, 14:41
Bardzo ładna sylwetka.
Prezydent_1c
19-09-08, 15:24
No fajnie fajnie :D Będzie z Ciebie chłopisko b. duże ... chociaż już jest duże :P :D
opisz te cykle:) bo wszyscy się niecierpliwią :)
Siergiej1991
19-09-08, 22:50
Zaje..... :):) Ale mam prosbe moglbys opisac co brales i jak wygladala twoja dieta ? :)
proste że można sie tak wyrobić w 2,5 roku, jeśli nie brałeś żadnych koksów to szacunek... :) nieźle
jak dla mnie to mega zajebiscie ;) sog!
marianooo99
24-09-08, 20:24
mega.... :))
lap ode mnie soga .
sam chcialbym tak wygladac za 2,5 roku....
nic tylko pogratulowac, niezle ;]
naprawdę świetna sylwetka:) masz jakieś foto wcześniejsze jeszcze zanim zaczołes czwiczyć ?? bo ciekaw jestem
No bardzo ładnie jest!! Też się podpisuję pod to zebyś wrzucił jakieś foty z przed przygody z siłką ;) Pozro i łap SOG'a
niemam zadnych zdjec z przed przygody z silka ale wazylem jakies 65 i bardzo podobnie wygladalem
ogolnie mam bardzo ciezko przytyc i w moim przypadku kazdy kilogram jest bardzo ciezko zdobyc
po za barkami nie ma się czym podniecać ale barki na prawdę kozak :P
mlody ty za to wykurwiscie wygladasz. (zalany jak klusek)
Waga niewielka, ale nie każdemu na tym zależy mnie osobiście na wysokiej wadze nie zależy, powiem szczerze aż miło popatrzeć, wszystko wymiarowe bardzo, bardzo ładnie.
Jako mod dopingu spytam , było coś ze słodyczy jeśli tak to jaki okres czasu?
zalany jak klusek czy zmasowany żeby rzeźbić trzeba mieć co nie bede sucharem na rzeźbie co dostanie strzała na zęby i leży. Na rzeźbę przyjdzie czas. Nie obrażałem Cię tylko wyraziłem swoje zdanie chcesz mieć rzeźbę jak czarnuchy w klipie to mniej mnie to nie kręci wole pomachać dużymi cieązrami i wyglądać jak zalana klucha. A Ty wolisz mieć rzeźbę i też fajnie ale dla mnie masz fajne tylko barki i tyle :D Ja z koleji mam wieszaki a nie barki. Pozdrawiam
Zajeb**** własnie do tego dążę. żeby nie ważyć 120kg a żeby mieć te 90kg przy moich 187cm i ładnie wyrzeźbić tak jak ty to masz i by mi starczylo, pozdro
Sosna91 ale niestety zależy to też od organizmu, jeden robi to na bierząco i dojeżdza do tej wagi z takim wyglądem a drugi musi doładować do 100kg aby później zrobić 85kg ale z estetycznym wyglądem.
Młody tu niema reguły bo mozesz wazyc nawet 120kg a jak dostaniesz strzala to padniesz. ciezarami tez lubie pomachac bo klate koncze w treningu 130kg barki siedzac sztanga ostatnio konczylem 110. wiec to wszystko zalezy od genetyki i od czlowieka pozdro
No fakt własnie ja nie chcę być ciężki masywny i powolny lecz żeby wyglądać jak kolo na zdjęciu a poźniej ćwiczenia już może 1 w tygodniu a ćwiczyć na worku i jakas sztuka walki żeby w razie czegoś umieć uciekać :)
Super góra. Zastanawia mnie jednak jak wyglądają nogi. Jestem tylko 2-3 cm wyższy od Ciebie, wagę mam tą samą, a góra u mnie wygląda gorzej. Nie wiem czy u mnie te nogi aż tyle ważą.. ;|
130 kończysz serię na klatę hmmm to ciekawe czym się wspomagasz przy swojej wadze hmmm?? Genetyka heh
Moim zdaniem gora jest super. Ciekawe jak wygladaja nogi,musza byc strasznie suche