Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kulturystyka i Fitness

xxpaker
18-09-08, 11:19
Witajcie. Trenuje już od dawna i osiągam całkiem konkretne efekty. Porady dotyczące ćwiczeń znalazłem w gazetce coś w stylu Men's Health, ale lepszej bo dotyczącej tylko i wyłącznie cwiczeń siłowych i fitness. Doszukałem się porad jak ukształtowac sylwetkę, zbudowac mięsnie i przede wszytskim spalac tkankę tłuszczową. Jedno co mi się bardzo spodobało to dokładny opis cwiczeń o różnym stopniu trudności. KIF bo taki tytuł nosi gazetka o której mówimy ukazuje również zasady optymalnego żywienia do wybranych cwiczeń fizycznych. Dowiedziałem się też jakie odżywki i suplementy pomogą w utrzymaniu dobrej formy fizycznej. Ja korzystam teraz z bardzo fajnego środka, który spala tłuszcz i nazywa się "extreme ripped". Można go kupic praktycznie w każdym sklepie z odżywkami dla sportowców. Jest to produkt podobny do thermo speed'a, ale bezpieczniejszy, przeznaczony dla osób z niewysokim nadciśnieniem (max 135/85). (Jeżeli masz nadciśnienie dużo wyższe nie możesz używac tego środka). Polecono mi magazyn KIF, i to samo robię ja. Warto zapoznac się z jego treścią i wybrac dla siebie odpowiednią dietę i zestaw cwiczeń. Mi osobiście bardzo pomógł. Pozdrawiam wszytskich i podaję link do magazynu KIF : http://www.internetowe-wydawnictwo.nextore.pl

slim shady
18-09-08, 23:58
mi akurat KiF nie podchodzi ...

Kilu
19-09-08, 00:04
Czyżby reklama?
Ja kupuje tylko MD

xxpaker
19-09-08, 00:47
To nie reklama. Fora są po to, żeby sobie pomagać, dawać wskazówki itp, itd. Dlatego ja polecam innym to co pomogło również mi. Kto wie może ktoś skorzysta podobnie jak ja.

mrozikhg
19-09-08, 08:36
ja teznie kupuje KiF' a bo w moim sklepie z odzywkami mam go za darmo:)