xxpaker
18-09-08, 11:19
Witajcie. Trenuje już od dawna i osiągam całkiem konkretne efekty. Porady dotyczące ćwiczeń znalazłem w gazetce coś w stylu Men's Health, ale lepszej bo dotyczącej tylko i wyłącznie cwiczeń siłowych i fitness. Doszukałem się porad jak ukształtowac sylwetkę, zbudowac mięsnie i przede wszytskim spalac tkankę tłuszczową. Jedno co mi się bardzo spodobało to dokładny opis cwiczeń o różnym stopniu trudności. KIF bo taki tytuł nosi gazetka o której mówimy ukazuje również zasady optymalnego żywienia do wybranych cwiczeń fizycznych. Dowiedziałem się też jakie odżywki i suplementy pomogą w utrzymaniu dobrej formy fizycznej. Ja korzystam teraz z bardzo fajnego środka, który spala tłuszcz i nazywa się "extreme ripped". Można go kupic praktycznie w każdym sklepie z odżywkami dla sportowców. Jest to produkt podobny do thermo speed'a, ale bezpieczniejszy, przeznaczony dla osób z niewysokim nadciśnieniem (max 135/85). (Jeżeli masz nadciśnienie dużo wyższe nie możesz używac tego środka). Polecono mi magazyn KIF, i to samo robię ja. Warto zapoznac się z jego treścią i wybrac dla siebie odpowiednią dietę i zestaw cwiczeń. Mi osobiście bardzo pomógł. Pozdrawiam wszytskich i podaję link do magazynu KIF : http://www.internetowe-wydawnictwo.nextore.pl