Zobacz pełną wersję : 3 misiące treningu!!!
cwiczę dopiero 3 m-ce. Oceńcie do czego bardziej śie przyłożyć.
183cm
90kg
Biceps - 39cm
klata 109cm
wyciskanie jakieś 90kg
powiem tak więcej fatu niż mięśnia stą te obwody dosyć wysokie ale oceniając kształt i definicje mięsnia to słabo ale nie załmuj sie i ćwicz dalej:)
ps.zrób cos z tym rabarbarem pod pachami:D
masz predyspozycje na dobra mase, zmaien ja na miesien
Niepotrzebnie wstawiales ;P No chyba, ze do porownania. Mysle , ze do wakacji powinnes cos ciekawego wypracowac... a no i ogol sobie pachy :D
pokaz napieta klate w normalnej pozycji.
wstawiłem żeby faktycznie jak mówisz porównać za jakieś pół roku jakie zmiany i przyrosty zanotowałem. Dzieki za rade co do golenia pach.
Najgorsze jest to że skóra szybko mi pęka bo jakoś nierozciągliwa skóra u mnie no ale trudno. Robie wszytko by to ograniczyć i temu zapobiec. Ale jak to mówią rozstepy=postępy!!
masz jakąs diete chociaż??
Z dietą jest ciężko bo jestem na misji w Syrii i ciężko mi coś samego gotować i zakupic gdziekolwiek ale staram się jeść w miare odpowiednie rzeczy i około 5-6 posiłków ( chociażby płatki z mlekiem wieczorem po siłowni i jakieś jogurty i banany bo nic innego niestety nie mam) Może polecisz jakąs diete taką domową i bez skomplikowanych składników?
co przedstawia ostatnie zdjecie bo nie wiem? a tak btw to ja bym zaczal juz rzezbic to. :)
Mówisz rzeźbić już?? Sam nie wiem czy nie za szybko. Klata mizerna i chciałem jeszcze ją podmasować!! Rzeźbę zacząć tak od stycznia może. Co ty na to?? Pare kilo by się jeszce przydało choć już koło 5 kg przybyło przez te 3 miechy
no w sumie to mozesz jeszcze tak do lutego badz marca domasowac a potem na lato wyrzezbic ladnie :) ale i tak jak na 3 miechy bez diety to super. sog
Dzieki za wsparcie!!! Zawsze to motywuje do dalszej pracy i wysiłku! Mam nadzieję że już niedługo bede mógł pochwalić się jakimiś nowymi fotkami z lepszym wyglądem. Teraz walcze z A6W i nie powiem by było łatwo a gdzie tu do końca jeszcze (jestem na 14 dniu). Najgorsze jest to że skóra nie rozciągliwa i boje sie że jakbym się wspomógł kreatynką to strasznie bym wyglądał no ale jeszcze się zastanowie.
hmmm. ja na Twoim miejscu bym Robil 8 minutowy abs dlatego ze to bardziej buduje miesnie a a6w bardziej rzezbi :) po co Ci kreatyna na poczatek? wez kup sobie jakiegos dobrego gainera np mega mass 4000 7kg ktory starczy Ci na 1,5 miecha do tego aminokwaski np BCAA @ olimp i bedzie gitaresia :)
dexterinio
25-09-08, 17:06
Dobrze wygladasz jak na 3 miesiace treningu a jaka mase masz? Cwicz dalej bo wyjdzie z tego cos dobrego serio serio
Waże 90kg a przed treningiem ważyłem jakies 85 tak więc 5kg przybyło w tym czasie. Dzieki za rady. Nad czymś się zastanowie tylko jeszcze nie wiem co za odżywki wziąść. Jak coś to prosiłbym o radę z czego cykl na odzywkach zrobić. Z góry dziekuje no i postepów życze koledzy!!! Teraz robię sobie trening siłowy niemieckich cięzarowców i w sumie jestem zadowolony bo widać postępy już po 3 treningu tak więc polecam.
adalony. ja mowie mega mass 4000 + bcaa z olimpu. ja teraz na tym jade i jak na razie jest git :)
Bonkojat jak możesz to wklej np z allegro jakie masz bcaa i reszte z góry dziekuję. Co do futerka panowie to już się go pozbyłem.
Jeśli możesz to napisz również jak to bierzesz i jak efekty. Oczywiście masujesz więc daj ile kg wpadło i jak długo trwa cykl. Wiem że dużo pytań no ale po to tu chyba jestesmy prawda? Tak więc mile widziane odpowiedzi i szczegóły
http://allegro.pl/item441613984_weider_mega_mass_4000_7kg_maximus_sh op.html
http://allegro.pl/item440680653_olimp_bcaa_11100_mc_30_kaps_kup_3_cz warty_gratis.html
http://allegro.pl/item437687641_olimp_vita_min_multiple_sport_60kaps _wysylka_grati.html
cos takiego teraz lykam :P
w dni treningowe:
rano 200ml mleka + 2 lyzek czubiaste gainera +3 bcaa
po obiedzie 1 kaps vita min
przed silka 3bcaa
po silce 300ml mleka + 4 lyzki czubiastych gainera + 3 bcaa (bcaa po treningu albo przed snem)
po kolacji albo przed snem 200ml mleka i 2 lyzki czubiaste gainera ;p
w dni nietreningowe:
rano 200ml mleka + 2 bcaa
po obiedzie 1 kaps vita min
po kolacji albo przed snem 200ml mleka i 2 lyzki czubiaste gainera +2 bcaa
tak lece 2tydz i juz ~6kg do przodu takze wydaje mi sie ze jest gitaresia :)
No ,napewno rzezba i bedzie ok :)
No nizle skoro 6kg w 2 tygodnie!!! Nie wiem czy chciałbym przytyc teraz jeszcze 6kg bo juz waze 90kg i skura nie rozciągliwa więc pewnie rozstępy mnie opsypia no ale pomyślę. Na jak długo starczy tego co podałeś? (długośc cyklu). To ile ważysz bojkot? Kurcze żeby mi tak skóra nie pekała to dojechałbym do 100kg wagi i rzeźbił to a tak to sie waham.
na oko to ~1,5 miecha :) teraz waze jakos ~82kg przy wzroscie 190. wiem... chudo... ale bedzie lepiej ;p!
To do ilu kg chcesz dojsc by zacząc rzeźbić? Wezme może zakupie tego gainera ale może jakiegoś mniejszego tak na miesiąc nie wiecej bo jednak za bardzo nie chce przytyć. Musze już niedługo myśleć o rzeźbie bo 183cm i 90kg to juz w miare
nie wiem do ilu ;p nie mam okreslonej wagi do ktorej daze :) napewno przez cala zime bede chwytal... no i moze pol wiosny :P rzezbi sie szybko. przynajmniej w moim przypadku :-)