PDA

Zobacz pełną wersję : Trzęsące sie mieśnie brzucha...

hans87
14-09-08, 15:58
Witam. Mam do was dwa pytania i licze na konkretne odpowiedzi.
Jak napinam miesnie np. brzucha (leze sobie na plecach z lekko uniesionym tułowiem) to widze jak mi miesnie brzucha sie trzęsą. Czym moze to być spowodowane? moznaby powiedziec ze mam słaby brzuch, ale kiedys jak go cwiczylem to tez tak mi sie działo:\

Drugie pytanie z innej beczki. Polećcie mi jakis dobry środek na łupież, bo ostatnio mam z tym problemy.

Pozdro :)

skajłoker
14-09-08, 16:03
nizoral heh na łupiż a te mięsnie to nie bardzo cie czaje...musisz filmik nagrać hehe pozdro:P

hans87
14-09-08, 16:27
kiedys mialem juz nizoral i pomogl tylko na chwile :/ Filmiki tych miesni nie mam, ale mi chodzi o to ze jak je napinam to sie trzęse jak galareta.

Rynju
14-09-08, 17:14
to przez slabe miesnie grzbietu :)

hans87
14-09-08, 18:37
plecy cwicze caly czas i nawet ladnie sie rozwijają. Jak zepne miesnie brzucha to mi sie trzęsą. Być moze brzuch mam po prostu słaby:/

skajłoker
14-09-08, 19:46
a myjesz głowe czasem ??mogą byc 2 powody :
-myjesz raz na tydzien
-albo myjesz za często np 2 razy na dzien
-albo masz chujowy szampon np mi sie kiedys zrobil po adidasie niby zel pod prysznic i szampon w jednym szybko go zmieniłem na normalny i jak ręką odjął

hans87
14-09-08, 23:11
głowe codziennie myje.... ale moze rzeczywiscie mam kijowy szampon

skajłoker
14-09-08, 23:34
no włąsnie to musisz kupić szampon którym mozna myć głowe codziennie bo z tego co sie orientuje i mówila mi lekarka kiedys ze nie kazdym mozna pozdro

tm7
15-09-08, 01:49
poza tym jak się zmienia często szampony to też się robi łupież , jak ktoś ma np dużo kobiet w domu :P i dużo szamponów i czasami sobie umyje takim, a czasami innym to nie za dobrze :P

hans87
15-09-08, 08:32
oki, to z tym łupieżem to wiem:) wypowie się ktoś jeszcze na temat tych miesni brzucha?

rgolanski
24-09-08, 16:20
Ja mam to samo, jestem szczupły i mało trenuję brzuch. A martwy ciąg robię od niedawna.

ciaastek91
24-09-08, 19:42
slaby brzuch, albo slaby dolny odcinek plecow. albo jedno i drugie ;]

pan.wiesiu
25-09-08, 15:04
Witam. Mam do was dwa pytania i licze na konkretne odpowiedzi.
Jak napinam miesnie np. brzucha (leze sobie na plecach z lekko uniesionym tułowiem) to widze jak mi miesnie brzucha sie trzęsą. Czym moze to być spowodowane? moznaby powiedziec ze mam słaby brzuch, ale kiedys jak go cwiczylem to tez tak mi sie działo:\

Drugie pytanie z innej beczki. Polećcie mi jakis dobry środek na łupież, bo ostatnio mam z tym problemy.

Pozdro :)

masz slabe miesnie brzucha i dlatego ci sie telepia. nie przejmuj sie tym, cwicz dalej. tylko uwazaj, zeby kregoslupa w czesci ledzwiowo-krzyzowej nie nadwyrezac przy tym. tak samo z plecami: bez pasa nie szarp sie z zbyt duzym ciezarem. jak masz slaby brzuch - nie ma co wzmacniac korpusu. musisz bardziej uwazac.

co do lupiezu: mi pomogl szampon (niestety nie pamietam nazwy) z nafta, czy tez na bazie nafty - w kazdym razie zapytaj o taki w aptece.

pozdr

hans87
25-09-08, 21:53
dzięki za pomoc:)

hans87
26-09-08, 11:01
hmm a powiedzcie mi.... jakies dobre cwiczenia na wzmocnienie mieśni pleców, zeby sie tak nie trzęsł? martwy ciąg jest pewnie dobry na to, ale co jeszcze?