Zobacz pełną wersję : co zakupić na 2 cykl???
Witam mam 18 lat tarz treningowy 2 lata z małymi przerwami w lecie. W tamtą zimę brałem 200 metki, 2 razy brałem kreatynę, ta metka wydaje mi sie że nie była za dobra o czym sie przekonałem bo duzo lepiej poszło mi po kratynce. Ale teraz mam pewne zrudło. Mam 178cm wzrostu, biceps 36cm barki 118cm klatka 106cm wyciskam obecnie 105kg (to jest teraz było lepiej przed letnią przerwą). Na ta zimę będę miał do dyspozycji na same sterydy okolo 600zł. Ja mysle zeby wziąsc 15 strzałów omki i 10 deki. Co myslicie o tym??? Chciał bym zbudować siełe noi masę też. (prosze nie pisac ze jestem za młody albo cos w tym stylu bo prosze o pomoc w ułozeniu cyklu a nie chce żeby mi tutaj ktos kazania prawił) z góry dziękuję
moral musi byc - bezwzglednie za szybko kolego...
ale jak chcesz twoj wybor
enanthat + meta
wazysz jakies 70kg jak mniemam ...
dawki
1-4 meta 15mg ed
1-8 enan 200mg week
powinno wystarczyc na dobra masowke...
jak napisał lg lub prop i meta
po co inwestujesz w sterydy skoro piszesz ze po kreatynie masz lepsze efekty. kup sobie stack kreatynowy i bedzie jak mocny cykl :D
omo to mix nie jestes w stanie teraz z niej korzystac kolego...
kolega wyzej ma racje
wejdz na dobry stack kreatynowy i bedzie progres...
18lat...z koksem na poczatku lepiej nie przesadzaj- skad wiesz jak twoj organizm zareaguje na test?? jak zapodasz omke to nie bedziesz mogl tego kontrolowac,dlatego na poczatek cos krotkoestrowego-propa idealnie pasuje. procz tego twoj org jeszcze sie rozwija, takze nie przesadzaj bo zbyt duze stezenie saa i kosci przestana rosnac.dopracuj diete i trening, ogarnij suple, -dopiero wtedy pomysl o saa